Günlük Burç Yorumları 28 Ocak 2021

28 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 28 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
28 Ocak 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Arkadaşlar, kendiniz için seçtiğiniz ailedir ve çok iyi seçtiniz! Bu, bugün birisi sizi potansiyel olarak utanç verici bir durumda desteklediğinde daha da belirgin hale gelecektir. Bu kişi bir kez daha kurtarmaya geldi. Onlara geri ödeme yapmak için, sizin için gerçekten ne kadar önemli olduklarını ve hayatınızda onlara ne kadar değer verdiğinizi söyleyin. Böyle dürüst bir iletişim, onlar üzerinde herhangi bir hediyenin yapabileceğinden daha büyük bir etki yaratacaktır.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
28 Ocak 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Duygularınızı ifade ederken bazen diğer insanların dikkat etmediğini unutmayın. Ne hissettiğin ilginç olmadığı için değil, ne hissettiğin umurlarında olmadığı için değil. Başkaları şu anda zor zamanlardan geçiyor ve buna dikkat etmeniz gerekiyor. Siz devam etmeden önce onların da sorunları olduğunu kabul edin. Onlara sorular sorun ve cevapları dinleyin. Onların söylediklerinden değerli bilgiler öğreneceksiniz.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
28 Ocak 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Son zamanlardaki bir harcama çılgınlığı sizi biraz pişman hissettirdi mi? Bugün, herhangi bir hasarı geri alabiliyorsanız, yapmalısınız. İhtiyacınız olmayan her şeyi geri alın ve paranızla biraz daha tasarruflu olacağınıza dair kendinize söz verin. Harcama alışkanlıklarınızı dramatik bir şekilde değiştirmenize veya cimriliğe dönüşmenize gerek yok, ancak harcamalarınızı ayıklamalısınız. Büyük bir fırsat geliyor ve bundan yararlanmak zorunda olduğunuzdan daha fazla paraya ihtiyacınız olacak.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
28 Ocak 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Bugün çifte gördüğünüzü düşünebilirsiniz. Gözleriniz, özellikle de fikirlerine çok değer verdiğiniz biri üzerinde eğitildiklerinde size ciddi oyunlar oynuyor olabilir. Bir şeyin doğru olduğuna inanmayı istemek, bir şeyi doğru yapmakla aynı şey değildir, bu yüzden insanlara net ve eleştirel bir gözle baktığınızdan emin olun. Gerçeği gördüğünüzde kabul etmeniz ve ona göre davranmanız gerekir. Yeni bir şey öğrenir ve harekete geçmek için çok uzun süre beklerseniz, gerçek boşa gitmiş olur.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
28 Ocak 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

İçinizin derinliklerindeki mütevazı kedi yavrusu son birkaç aydır yavaş yavaş gururlu bir aslana dönüşüyor ve siz gücünüzün giderek daha fazla farkına varıyorsunuz. Bugün, kaslarınızı esnetmek ve sizin hakkınızda zaten her şeyi bildiğini ve bundan sonra ne yapacağınızı düşünen bir veya iki kişiyi şaşırtmak için harika bir fırsata sahip olacaksınız. Sürpriz unsuru güçlü bir güçtür ve bazı korkutucu insanlar üzerinde silinmez bir izlenim bırakmanıza yardımcı olur.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
28 Ocak 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Öz disiplininizi geliştirmek için yardım arıyorsanız, sadece aynaya bakmanız gerekir. Kendinizi kontrol edebildiğiniz kadar kimse sizi de kontrol edemez, bu yüzden içsel sorunlarınız için dışarıdan çözümler aramayı bırakın. Belli ki bir kişi olarak nasıl geliştiğinizle ilgili bir menfaatiniz var, bu yüzden kendinizi geliştirmenize yardımcı olmaya odaklanmalısınız. İçinizdeki o küçük ses sizin için neyin iyi neyin sizin için iyi olmadığını biliyor, o yüzden dinleyin.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
28 Ocak 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Bugün size hızlı ve öfkeli bir bilgi akışı gelebilir ve bundan kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekir. Masanızın altına saklanın, telefonunuzu kapatın ve şifrelerinizi kaybedin. Kendinizi ele geçirmeyi zorlaştırın. Hayatının sesini kısmalısın! Bu, bir arkadaşınızın kahkahası veya mükemmel bir fincan kahve gibi küçük şeyleri takdir etmenizi sağlayacaktır. Bugün hareketin merkezi olmaya gerek yok. Sadece kendi dünyanızın merkezi olun.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
28 Ocak 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Bir daha asla göremeyeceğinizi düşündüğünüz biri, muhtemelen şahsen olmasa da, bugün sahneye geri dönebilir. Size bir e-posta gönderebilirler, bir arama sonucunda görünebilirler veya sokakta yanınızdan geçebilirler. Doğrudan temas olmayacak, ancak yine de karşılaşmadan bir şeyler öğrenme şansı olacak. Geçmiş kinleri, şüpheleri veya sert duyguları bırakmanın ve hayatın küçük oyunlara kapılmak için çok kısa olduğunu anlamanın zamanı geldi.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
28 Ocak 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Daha cesur, daha agresif olanla yeniden tanışma zamanın geldi! Ne kadar hafif, daha pasifse bir süredir iyi gidiyorsunuz, ancak bugünkü olaylar çok fazla sorgulama yapmanızı gerektirebilir ve hazırlıklı olmak isteyeceksiniz. Sorumlu bir yetişkinin rolünü giydirin ve yapacağınız ilk izlenimin uzun süreli olacağını bilin. İlginç sohbetler başlatma beceriniz güçlü, öyleyse neden biraz daha ileri götürmeyesiniz? Kimsenin sormaya cesaret edemediği soruları sorun.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
28 Ocak 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Elbette, şu anda vermeniz gereken çok karar var, ancak her birini yapmak için aynı miktarda zaman harcamanız gerektiğini düşünmeyin. Önceliklendirin ve normalde yaptığınızdan daha hızlı hareket edin. Bir şeyleri gözden geçirmek için çok fazla zaman kaybetmeyin. İçgüdüleriniz doğru seçimleri yapmanıza yardımcı olacak, bu yüzden onu kullanın. Çok fazla araştırma ve tartışma sizi felç edecek. Sonucun ne olacağını gerçekten bilmeden hareket edin ve işler sizin için en uygun olanı olacaktır.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
28 Ocak 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Parlak, muhteşem tavrınız bugün aptalca küçük ayrıntıların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Konu nerede olduğunuza ve nerede olmak istediğinize geldiğinde daha büyük resimle başa çıkın. Herkes kimin kime ne söylediği konusundaki küçük nüanslara saplanırken, tüm bu dramadan mutlulukla uzaklaşacaksınız. Mutluluk damarlarınızdan akıyor, size hayatta spekülasyondan ve küçük fikirli dedikodulardan daha fazlası olduğunu gösteriyor. Yapacak daha iyi işlerin var.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
28 Ocak 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Duygularınız, hayatınızdaki en önemli kişinin duygularıyla her zaman aynı olmayacaktır, ancak bu, birbirinize karşı olan duygularınızın da yakında yok olacağı anlamına gelmez. Kendinizi bir reklamda gözyaşlarına karşı savaşırken histerik bir şekilde gülerken bulursanız, endişelenmeyin. Saygı duymanız ve hatta kutlamanız gereken bir fark. Bunu bir şeylerin yanlış olduğuna dair bir işaret olarak alma. Bırakın ve onlara bir mendil verin!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.