Ocak Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2021 Ocak

Yılın son ayına gireceğimiz şu günlerde burçların etkisini karakterimiz ve günlük hayatımız üzerinde ne kadar hissettiğimizi öğrenmek istiyoruz. 2021 Yılının da ilk ayı olan Ocak ayında  KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarını neler bekliyor? Burçların Ocak ayı nasıl geçecek? Ocak Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza yanıt olmaya çalışacağız.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
KOÇ Burcu Ocak Aylık Burç Yorumları

Güneş, aya başlamak için sorumlu Oğlak burcundadır. Yapılacaklar listenizden henüz neyi çizmediniz? Sıradışı kişisel projeler ve profesyonel ödevler üzerinde şimdi çalışmaya başlayın, böylece daha sonra rahatlayabilir ve biraz eğlenebilirsiniz.

Güçlü gezegeniniz Mars, 8 Ocak’ta buradaki en sabırlı burçlardan biri olan Boğa için mizaçlı evinizi terk ederken, hız önemli ölçüde yavaşlıyor. Çok sıkılmış olsanız da, bu kesinti süresini hayatınızdaki önemli şeyleri ve bunları nasıl daha iyi yönetebileceğinizi düşünmek için kullanabilirsiniz. Bu takımla ilgili iyi olan şey, asla pes etmemesidir. Yeterince sahip olduğunuzu düşündüğünüzde bile, bir şeyler devam etmenizi sağlar.

Sevgi dolu Venüs, dokuzuncu sıradaki rekabetçi Mars’ı üçlü yaparak, aşk ve para alanlarında “kazanmak” istemenize neden olur. Diğer insanların önüne geçip zirveye çıkabilirsiniz, ancak kendinizi bu gibi kategorilerde nihai kazanan olarak nasıl ilan edersiniz? Denge, şimdi zirveye çıkmanın anahtarıdır.

Güneş, 19 Ocak’ta havadar Kova burcundan sorumlu Oğlak burcundan ayrılıyor ve sizi dünyayla yeniden bağlantı kurmaya çağırıyor. Eskiden yakın olduğunuz biriyle bağlantınızı mı kaybettiniz? Ya da belki yeni komşularınızla tanışmak istiyorsunuz. Bu sosyal enerji, inisiyatif almak ve arkadaş ağınızı genişletmek için mükemmeldir.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
BOĞA Burcu Ocak Aylık Burç Yorumları

Güneş, aya başlamak için Oğlak burcunda kararlı bir yoldadır, bu yüzden havadaki sorumlu enerjiye aşina olursunuz. Geçen yılın sonunda yapmadığınız bazı şeyleriniz kaldıysa, bu arayı kapatmak için iyi bir zaman. Temizleme ve organize etmeyi listenizin en üstüne koyun.

Güçlü Mars hasta tabelanıza 6 Ocak’ta giriyor, bu yüzden bu gezegenin sizi diğer burçlarda gösterebileceği kadar saldırgan değilsiniz, ancak yine de saygı ve onların tüm dikkatini istiyorsunuz. Mali durumunuz artık büyük bir odak noktası. Alt çizginizi iyileştirmenize yardımcı olabilecek birini dinlemek için çok inatçı olmayın.

Ana gezegeniniz Venüs, dokuzuncuda agresif Mars’ı üçgenler ve hayatınızda çekici bir denge yaratır. Artık çok güçlü olmadan doğrudan olabilirsiniz, bu da istediğinizi elde etmek için harikadır.

İleriye dönük Uranüs, 14 Ocak’taki geleneksel burcunuzla ortak olurken doğrudan gidiyor ve eski ve yeni düşüncelerin ilginç bir karışımını yaratıyor. Artık yeni fikirlere ve bakış açılarına daha açıksınız, ancak yine de kendi düşüncelerinizin çoğuna bağlı kalmak istiyorsunuz. Başka yaşam deneyimleri olan insanlarla konuşmak artık çok anlamlı olabilir.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İKİZLER Burcu Ocak Aylık Burç Yorumları

Hızlı düşünen cetveliniz Merkür, aya başlamak için Koç burcundadır, bu nedenle düşünce süreciniz kısa ve özdür. Artık ayrıntılar hakkında fazla düşünmüyorsunuz. Aslında, aklınızdaki en önemli şey, istediğiniz şeyi mümkün olduğunca az çabayla elde etmektir ve bunun için de özür dilemek için bir neden görmüyorsunuz!

Fiery Mars, 6 Ocak’ta daha yavaş tempolu Boğa’ya giriyor, ancak bu noktada düşünce süreciniz yavaşlıyor ve etrafınıza bakmaya ve belki de son zamanlarda en iyi kararları veremediğinizi fark ediyorsunuz, özellikle de aşk ve para söz konusu olduğunda. . Neyse ki, Bull’un sabit enerjisi önümüzdeki birkaç hafta boyunca daha iyi bir yöne gitmenize yardımcı olabilir.

On ikinci kattaki gergin Merkür-Uranüs karesi, asi yollarınızı sınar ve potansiyel olarak tehlikeli sonuçları olan bir heyecan patlaması getirir. Bir kavşakta durduğunuzda, seçim tamamen size ait, Gemini. Kendinize neden birinin diğerinden daha çekici olduğunu ve akıllıca seçim yapmazsanız ne olacağını sorun.

Güneş, yeni düşünceler ve yenilikçi fikirlerle dolu bir ay içinde, 19 Ocak’ta tuhaf hava burcu Kova burcuna istikrarlı bir şekilde Oğlak burcundan ayrılıyor. Bu sosyal enerji, sizi yeni arkadaşlar ve iş bağlantıları kurmaya ve sosyal çevreniz genişledikçe her tür insanı düşünmeye teşvik eder.


Yengeç Burcu
YENGEÇ Burcu Ocak Aylık Burç Yorumları

Ocak başında sağduyulu Oğlak güneşinin varlığı nedeniyle kendinizi biraz kısıtlanmış hissedebilirsiniz, ancak sorun değil. Ayrıca, organize olmanıza ve gelecek ay ve yıl için bazı hedefler belirlemenize yardımcı olabilir. Ne başarmak istiyorsun, Yengeç? Yüksekleri hedefleyin ve neler yapabileceğinizi görün.

9 Ocak’taki nazik bir Venüs-Mars üçgen açı, size istekleriniz ve ihtiyaçlarınız arasında kısa bir denge sağlar ve romantik seçimlerinizden daha emin olduğunuzda aşk hayatınız gelişmelidir. Mutlu olmayı hak ediyorsunuz ve bu yön, hayatınızda eksik olan şeyleri ifade etmeye istekli ve kabiliyetliyseniz, bunu başarmanıza yardımcı olabilir.

On üçüncü Oğlak burcundaki yeni ay, hayatınızın her alanında yeni başlangıçlar için bir zamandır. Güneş de Oğlak burcundadır, bu nedenle şimdi belirlediğiniz niyetlerin meyvelerini verme olasılığı iki katına çıkar. En çılgın hayallerinizin ötesinde başarılı olmanızı isteyen bu sabit, iddialı titreşimden yararlanın!

Güneş 19 Ocak’ta Oğlak burcundan Kova burcuna geçtiğinde enerjinin katıdan kaygısıza geçişini hissediyorsunuz ve bu ortaklığın getirdiği özgürlüğü hoş karşılıyorsunuz. Bu, bireyselliğinizi ifade etme ve dünyaya neyle ilgili olduğunuzu gösterme zamanı. Gerçek kişiliğinizin parlamasına izin verin!


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
ASLAN Burcu Ocak Aylık Burç Yorumları

Sevgi dolu Venüs, aya başlamak için ateşli Yay burcundadır ve size her türlü yaramaz fikir verir. Her şeyi düşünmek yerine kendiliğinden hareket edersiniz, bu da bazı çok ilginç durumlara yol açabilir. Kesin olan bir şey var: hayat artık kesinlikle sıkıcı olmayacak!

Güçlü Mars, 6 Ocak’ta daha fazla uyuşuk Boğa için enerjik Koç burcundan ayrılır ve sizi yavaşlatıp olaylara kendi hızınızda yaklaşmanızı sağlar. Son tarih belirlemekten endişeleniyorsanız, uzatma isteyin. Bu, ayrıntıları doğru bir şekilde belirlemenin, birinci bitirişe gitmekten çok daha önemli olduğu bir zamandır.

Hükümdar güneşiniz on dördüncüsünde derin düşünen Plüton ile birleşir, arkadaş kazanma ve insanları etkileme yeteneğinizi artırır. Diğerleri, güven duygunuzdan ve yolunuzun doğru yol olduğuna dair güçlü inancınızdan etkilenir. Ancak, yoğunluğunuz bazılarının üstesinden gelemeyecek kadar fazla olabilir.

Güneş, 19 Ocak’ta ilginç Kova burcuna girer ve ardından Cumartesi günü hırslı Satürn ile birleşerek bazı dürtüsel, eksantrik eylemlere yol açar. Başkaları kafanızın nerede olduğunu merak edebilir, ancak görünüşte tuhaf fikirlerinin sonucu ne olursa olsun, en iyi niyetlere sahipsiniz. Bunun açık olduğundan emin olun.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
BAŞAK Burcu Ocak Aylık Burç Yorumları

Parlak güneş, Oğlak burcunda yeni aya ve yıla sorumluluk sahibi, makul bir şekilde, tam istediğiniz gibi başlamak için! Hedeflerinizi şimdi yüksek belirleyin Başak, böylece yıl içinde inanılmaz başarılarınızla övünebilirsiniz!

Agresif Mars aya başlamak için yönettiği burç olan enerjik Koç burcundadır, ancak kısa süre sonra 6 Ocak’ta inatçı Boğa burcuna girecektir. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca iletişim kurmanız zor olacak çünkü kararınızı verdikten sonra kimsenin onu değiştirmesi çok zor olacak. Başkalarının bakış açılarını dinlemeye açıksınız, ancak bunlar sizi nadiren etkiler.

Onüçüncü Oğlak burcundaki yeni ay, size bu yıl çok şey başarabileceğinizi hatırlatıyor ve bu pratik enerjiyi ayın geri kalanında ve 2021’de daha fazla niyet belirlemek için kullanabileceğinizi hatırlatıyor. Şimdi bu kararlılık, kararınızı verdikten sonra oldukça inanılmaz şeyler başarmanıza yardımcı olabilir.

Yılın ilk Merkür gerileme dönemi, Merkür’ün öngörülemeyen Kova burcunda olduğu 30 Ocak’ta başlıyor. Önümüzdeki haftalarda teknolojiye güvenemeyeceksiniz, ancak herhangi bir büyük felaketten kaçınmanıza yardımcı olacak, işleri yapmanın alternatif yollarını bulma konusunda daha fazla beceriye sahip olacaksınız.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
TERAZİ Burcu Ocak Aylık Burç Yorumları

Ana gezegeniniz Venüs, sevgi ve paranın hükümdarı, kendiliğinden Yay burcundayken, evren sizden hayatınızın bu iki alanında bazı aceleci kararlar vermenizi bekliyor. Büyük riskler almak büyük ölçüde karşılığını verebilir ya da her şeyi kaybedebilirsiniz. Her iki durumda da, Ocak ayının ilk haftası ılımlı bir zaman değil.

Yine de Venüs, 8 Ocak’ta Oğlak burcuna taşınıyor ve sağlam bir çalışma etiği uygulayarak kaybettiğiniz bazı şeyleri geri kazanmanıza yardımcı oluyor. Hayatın en iyisini istiyorsunuz ve onu geri almak için ayın geri kalanında çok çalışmaya hazırsınız.

On üçüncü Venüs-Uranüs üçgeninde dikkatiniz kolayca dağılır ve bu yön sizi gerçekten sizin için neyin önemli olduğunu düşünmeye zorlar. Şu anki rutininiz tamamen elden geçirmeyi düşünecek kadar sıkıcı mı? Gerçekten her şeyi bir hevesle riske atmaya istekli misin? Şimdi aşk adına veya servet arayışı adına çılgınca şeyler yapıyorsun.

Güneş, 19 Ocak’ta eksantrik Kova burcu için makul Oğlak burcundan ayrıldığında biraz daha az sorumluluk alırsınız ve özgünlüğü tüm biçimleriyle kucaklarsınız. Bir şey diğerlerinden farklıysa, otomatik olarak ona çekilirsiniz. En az gidilen rotaya gitmek her zaman verimli değildir, ancak genellikle eğlencelidir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
AKREP Burcu Ocak Aylık Burç Yorumları

Güçlü Mars, eş yöneticiniz, tutkulu Koç burcunu 6 Ocak’ta yavaş hareket eden Boğa’ya bıraktığında, oldukça büyük bir hız değişikliği yaşayacaksınız. Tam olarak şikayet etmiyorsunuz, ancak heyecan eksikliğine alışmak biraz zaman alacak. Soğuk hindiyi durdurmak sizin için her zaman kolay değildir, bu yüzden bu enerji değişikliğine elinizden geldiğince rahatlayın.

Güneş on dördüncüsünde diğer eş yöneticiniz Pluto ile birleşir ve size her zaman sahip olmak istediğiniz gücü verir. Her şeyi tamamen kontrol altında tutmak güzel, ama bunun aklına gelmesine izin verme, Akrep. Şu anda kaderinizden açıkça sorumlu olsanız bile, bu sonsuza dek sürmeyecek. Birisi gelip sonunda size meydan okuyacak ve iktidarda ne kadar uzun süre kalırsanız tacınızı kaybetmek o kadar zor olacaktır.

28 Ocak’ta Aslan burcundaki dolunay heyecan verici ve biraz tahmin edilemez. Bir şey bittiğinde, bir başkasının başlamasını beklersiniz, ancak bu her zaman bu şekilde çalışmaz. Bu öngörülemez ay sırasında herhangi bir beklenti içinde olmamaya çalışın.

Aynı gün Venüs-Plüton birleşimi, sevgi ve şefkat arzunuzu artırır. Genelde duygusal olarak muhtaç olmadığınız için bu yön sizi oyundan atabilir. Ne istediğinizi ama sahip olmadığınız şeyleri düşünmekten kaçınmak için sağlıklı dikkat dağıtıcı şeyler bulun.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
YAY Burcu Ocak Aylık Burç Yorumları

Aşk ve para tanrıçası Venüs, aya başlamak için giden işaretinizde. Ocak ayının ilk haftasında kolayca arkadaş edinirsiniz (ve potansiyel yeni aşk ilgi alanlarınız) ve mali durumunuz oldukça olumlu ve serbest akışlı olmalıdır. Herhangi birine borç verirseniz, ayrıntıları takip edin.

Venüs burcunuzdan ayrılıyor ve 8 Ocak’ta daha ciddi dünyevi Oğlak burcuna giriyor, sizi kalp ve finans konularında biraz daha katı hale getiriyor. Önceki hafta romantik ilginizi ve zor kazandığınız parayı ödünç vermek için hızlı davrandığınız yerde, şimdi dikkatiniz için yarışan şeylerin ve insanların potansiyeline daha ayrıntılı bir şekilde bakmaya başlıyorsunuz. Sıkı çalışma artık her şeyden daha fazla karşılığını veriyor.

Merkür, 11’inde coşkulu Koç burcunda ana gezegeniniz Jüpiter ile birleşerek iyi ama tamamen beklenmedik haberler getiriyor. Etiketlendiğiniz bir gönderi için sosyal medyayı düzenli olarak kontrol edin veya hiçbir şeyi kaçırmadığınızdan emin olmak için gelen metinleri kaydırın. Dikkat süreniz şu anda nispeten kısa, ancak bu, ayın en büyük haberini kaçırmak için bir mazeret olamaz!

23 Ocak’taki bir Mars-Jüpiter meydanı size bazı yeni projeleri başlatmanız için enerji verir, ancak bunları görmek için ayrıntılara dikkat edemeyebilirsiniz. Neyse ki, artık otoriter bir figür olarak görülüyorsunuz, bu yüzden başkalarının işleri tamamlamanıza yardım etmesini sağlamakta herhangi bir sorun yaşamazsınız.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
OĞLAK Burcu Ocak Aylık Burç Yorumları

Güneş, aya başlamak için disiplinli tabelanızda, bu nedenle yeni yıl başlarken temelde biraz kıçınızı tekmeliyorsunuz. Son aşamalarında olan projeler, özellikle üzerlerinde yaptığınız çalışmalar için şimdi çok fazla dikkat çekmeye başlamalıdır. Yakında, her zaman hayalini kurduğunuz başarı seviyesine ulaşacağınızdan emin olabilirsiniz.

İletişimsel Merkür, 9 Ocak’ta hükümdarınız Satürn ile birleşerek eleştirel düşünme seviyenizi yükseltir. Artık mükemmel bir karar vericisiniz ve bu, hayatınızın çeşitli alanlarında çok ihtiyaç duyulan bazı sonuçlara varmanıza yardımcı olacaktır. Son zamanlarda dağınık hissettiyseniz, şimdi parçaları toplamaya ve yerine yerleştirmeye başlama zamanıdır.

On üçüncüdeki iddialı tabelanızdaki yeni ay, önünüzdeki dağa bir göz atmak ve tırmanmak için hangi rotayı kullanmak istediğinize karar vermek için iyi bir zamandır. Ayın geri kalanında bazı zorluklarla karşılaşacağınızdan şüpheniz olmasın, ancak bu ay, başarılı olma yeteneğiniz konusunda iyimser.

Güneş, 23 Ocak’ta Satürn ile birleştiğinde özgür düşünceli Kova burcuna girmiştir, bu da sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir. İşleri bir şekilde yapmaya alışmıştın, ama şimdi onları başka bir şekilde yapmaya alışmalısın. Daha kötü değil. Bu sadece farklı. Bu kısa veçhede karşılaşmak zorunda olduğunuz tuhaflığı kucaklayın.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
KOVA Burcu Ocak Aylık Burç Yorumları

Teknoloji gurusu Mercury, 8 Ocak’ta yenilikçi tabelanıza girdiğinde, deney yapma havasındasınız. En yeni uygulamaları satın alın, en yeni video oyunlarını indirin, ilgi çekici bazı yazılımları test edin veya en son sohbet teknolojisini kullanarak arkadaşlarınız ve ailenizle iletişime geçin. Son teknolojiye sahip olmak için can atan bir teknik öncüsünüz!

Ana gezegeniniz Uranüs, sizi değişime açık olmaya teşvik ederek on dördüncü güne doğru ilerliyor. En ileri görüşlü işaretlerden biri olarak, zaten gemidesiniz, ancak inatçı Boğadan (Uranüs şu anda Boğa ile seyahat ediyor) enerjinin varlığıyla birleşen sabit bir burç olduğunuz gerçeği, aksiliklere yol açabilir. ileriye doğru ilerlemeye gelir. Diyelim ki her zamanki coşkunuzla değil, değişmeyi dört gözle bekliyorsunuz.

Güneş, sabırlı Oğlak burcundan çıkar ve 19 Ocak’ta isyankar burcunuza girerek, kendi davulunuzun ritmine göre yürümenize izin verir. Sizin gibi kimsenin olmadığını güvenle söyleyebilir ve benzersizliğinizi dünyayla paylaşmak istiyorsunuz! Aptalca, tuhaf davranışlarınız karışık tepkilerle karşılanabilir, ama dürüst olmak gerekirse, insanların şu anda sizin hakkınızda ne düşündüklerini daha az umursayamazsınız!

İletişimsel Merkür, otuzuncuda burcunuzdayken yılın ilk retrograd döngüsüne girer ve teknolojik aksaklıklar söz konusu olduğunda ciddi hayal kırıklığına yol açar. En yeni ve en iyi uygulamalara, donanıma ve gizliliğe sahip olmayı seviyorsunuz, ancak siz bunları insanlara gösterirken arızalanmaları oldukça utanç verici.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu

Oğlak burcunda güneşin aya başlamasıyla, son zamanlarda sizi rahatsız eden projelerin bazılarını nihayet bitirebilirsiniz. Yapılacaklar listenizdeki öğeleri çizmek çok tatmin edici! Artık ayrıntılara çok dikkat edebileceksiniz, bu da kaliteli işler yapmanıza yardımcı olacak ve sizi arzuladığınız ve hak ettiğiniz başarıya bir adım daha yaklaştıracak.

Bununla birlikte, iddialı Mars, 6 Ocak’ta yavaş hareket eden Boğa ile eşleştiğinde, arkanıza yaslanıp duruma daha sabırlı bir şekilde bakmaya istekli olursunuz. Boğa topu yuvarlıyor ama bitiş çizgisini geçmek için acelesi yok. Boğa burcunun sloganı “Yavaş ve istikrarlı olan yarışı kazanır”, bu nedenle bu geçiş sırasında herhangi bir şeyi olmaya zorlamaya çalışmak kaçınılmaz olarak geri tepecektir.

On üçüncü aydaki heyecan verici bir Aslan yeni ayı, size dört gözle bekleyeceğiniz bir şeye dair bir fikir verir, ancak egonuz tam anlamıyla zevk almanıza engel olabilir. Gündemdesiniz, ancak hak ettiğinizi düşündüğünüz alkışı alamayabilirsiniz. Ve sorun değil Balık. Sahneyi paylaşmak da eğlenceli.

Merkür, 30 Ocak’ta Kova burcunda geriledi ve uzun süredir devam eden inanç ve fikirlerinden bazılarına meydan okuyor. Kimlik krizi olarak adlandırılabilecek bir durumdan geçerken açık fikirli olmaya çalışın. Kimseyi yargılamadan yeni bir şey öğrenmek için tartışmaları fırsatlara dönüştürün.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.