Haftalık Burç Yorumları (7 Aralık – 13 Aralık Haftası)

Haftalık Burç Yorumları (7 Aralık - 13 Aralık Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
KOÇ BURCU 7 Aralık – 13 Aralık Haftalık Burç Yorumları(22 Mart – 20 Nisan)

Hafta başında geri durmayın. Pazartesi ve Salı sizi daha iddialı dürtülerinizi bastırırken bulabilir, ancak yapma. Herkese – kendiniz dahil – en iyi şekilde duygusal havayı temizleyerek hizmet edebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma’nın erken saatlerinde, cesaretiniz ve cesaretiniz tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacak. Endişelenme – bu oyuncu cesaret seni başını belaya sokmayacak. Tek riskiniz, pazarlık ettiğinizden daha fazla eyleme geçmek (ve şanslıysanız, romantizm). Bu hafta sonu, rutininize ve sorumluluklarınıza göre yönetileceksiniz. İyi bir spor olun ve yapmanız gereken şeyleri yapın.

Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
BOĞA BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (21 Nisan – 21 Mayıs)

Hafta başlarken garip yerlerde olağandışı etkileşimler bekleyin. Pazartesi ve Salı günleri o kadar iletişimselsiniz ki her yerde sohbet edebilirsiniz – ve herkes konuşmaya devam etmenizi istiyor. (Eğer bekarsanız, bu – tabii ki – romantizme yol açabilir.) Çarşamba, Perşembe ve Cuma gününün daha iyi kısmında etkileşim o kadar kolay olmayacak. Bir güç mücadelesinden kaçınmak istiyorsanız, dikkatlice yürümeniz ve egonuzu kapıda bırakmanız gerektiğini göreceksiniz. Gerekirse hakemlik yapacak birini bulun. Cumadan hafta sonuna kadar, bir aşk denizinde yüzüyor olacaksınız. Romantik, ailevi veya platonik olsun, hayatınızdaki ilişkiler bu ilgi ve şefkat aşılamasıyla güçlendirilmelidir.

İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İKİZLER BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 23 Haziran)

Hafta başladığında para ve bütçeler kısıtlıdır ve pazartesi ve salı günleri çatışmalardan kaçınmak istiyorsanız sözlü cazibenizi kullanmanız gerekir. Şu anda istediğini alamazsan, bir veya iki gün ver. Çarşamba ve Perşembe günleri ve Cuma günlerine kadar, en sevdiğiniz sporlardan birine katılmak için pek çok fırsat bulacaksınız: eğlenceli münazara. Konuşma kaslarınızı esnetin ve zekice baş başa görüşmenin tadını çıkarın, ancak tartışmacı arkadaşınızın iyi niyetli esprilerinizi (ve sözler, tuğla yarasalar, kazılar, zingerler vb.) Ciddiye almadığından emin olun. Cuma gününün ikinci yarısında ve hafta sonuna kadar, gevezeliği kesip ayrıntılar ve işlerle uğraşmaya çalışın.

Yengeç Burcu
YENGEÇ BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (22 Haziran – 23 Temmuz)

Hafta başlarken neredeyse sınırsız enerjiye güvenebilirsiniz. Pazartesi ve Salı sizi çekici, maceracı ve iddialı en iyi halinizde buluyor – ve insanlar gözlerini sizden alamıyor. Tüm içten pohpohlamanın tadını çıkarın. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü erken saatlerde, her şeyi daha abartılı yapmak için karşı konulamaz bir dürtü hissedeceksiniz. Aslında, şu anda daha büyük daha iyidir ve biraz şovmenlik uzun bir yol kat edebilir. (Sadece bankayı bozmadığınızdan emin olun.) Cuma gününün geri kalanı ve hafta sonu, açık iletişim, hassas analitik beceriler ve ayrıntılara hatasız bir komut vererek dünyanızı şekillendireceksiniz.

Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
ASLAN BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Hafta başladığında, kendinizi alışılmadık derecede iyi içgüdülere sahip bulacaksınız – bu içgüdüsel duyguları eyleme geçirme inisiyatifi ve kararlılığı ile birlikte. Pazartesi ve Salı, yeni bir şeye başlamak için iyi günlerdir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma gününün erken saatlerinde, bu iddialılığınızı inanılmaz bir başarı serisine dönüştürebilirsiniz. Şu anda olumlu bir şekilde güven ve karizma yayıyorsun. Başkalarının size hayranlıktan başka bir şeyi olmayacak – ve ya size yardım edecekler ya da yoldan çekilecekler. Cuma geç saatlerde ve hafta sonu, büyük resmi yeniden değerlendirmek için zaman ayırın (ve gerekirse büyük yeni planlar yapın).

Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
BAŞAK BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (23 Ağustos – 22 Eylül)

Hafta başladığında, takılmak için benzer fikirlere sahip bir grup bularak (özellikle güçlü bir kadın etkisine sahip olan) sosyalleşme dürtüsünü tatmin et. Hem Pazartesi hem de Salı günü, arkadaşlık ve ekip çalışmasıyla enerji dolu ve organize hissedeceksiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri (ve Cuma gününün erken saatlerinde de) esnek kalmaya çalışın. Zorba insanlar sizi çelişkili planlar ve mantıksız taleplerle boğmakla tehdit edebilir ve yapabileceğiniz en iyi şey sabırlı ve yardımcı bir tavır almaktır. Cuma öğleden sonra ve akşam ve hafta sonları, bir pelerin giyip ilham verici bir poz vermek isteyebilirsiniz. Süper güçleriniz – esas olarak, yapılması gerekenleri belirleme ve ona ulaşma yeteneği – herkesin görebileceği açıkça ortadadır.

Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
TERAZİ BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (23 Eylül – 22 Ekim)

Hafta başlarken başınızı eğin! Şu anda tamamen çok fazla şey oluyor – ve hayat yolunuza çok fazla kafa karıştırıcı ayrıntı atıyor. Pazartesi ve Salı günü yapacağınız en iyi bahis, sadece göz ardı etmek ve küçük başarılara odaklanmaktır. Çarşambaya kadar – ve Perşembe gününe ve Cuma gününün erken saatlerine kadar – rahat halinize geri döneceksiniz. Şu anda çok şey başarabilirsin, özellikle ortak bir hedefe ulaşmak için benzer fikirlerle birlikte çalışırsan. (Doğal olarak yolu sen göstermen gerekecek.) Cuma sonu ve hafta sonu, arkadaşlarla takıl ve işlerini halletmekten korkma.

Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
AKREP BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (23 Ekim – 22 Kasım)

Haftanın başında, hemen hemen istediğiniz her şeyi elde edebilirsiniz – bunun peşinden gitmek için hırs ve iddialı olmanız şartıyla. Pazartesi ve Salı, sezgilerinizi takip etmek ve bir şans almak için harika günler. Çarşamba, Perşembe ve Cuma’nın erken saatlerinde, girişkenliğinizin sizi tehlikeye götürdüğünü görebilirsiniz – bir otorite figürü ile güç mücadelesinden kaçınmak istiyorsanız, egonuzu kapıda bırakın. Cuma gününün ilerleyen saatlerinde ve hafta sonunun ilerleyen saatlerinde, arkadaşlarla gecikmiş kaliteli zaman geçirin ve sulu bir sırrı öğrenince şaşırmayın.

Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
YAY BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (23 Kasım – 22 Aralık)

Hafta başladığında enerjiler uyumsuzdur ve bu, işleri halletmeye çalışıyorsanız sorun anlamına gelir. En azından pazartesi ve salı günleri bariz çözüm, rahatlamak ve ilerleme kaydetmekten çok bağlantı kurma konusunda endişelenmektir. Diğerleri açık fikirli, felsefi ruh halinize iyi yanıt verecektir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma gününün daha iyi bir bölümünde, bir kez daha harekete geçme konusunda ilham alacaksınız – bu iyi, çünkü şans kesinlikle sizin tarafınızda. Doğru mizah anlayışına sahipseniz, gülünç riskler (komik, tehlikeli değil) ve imkansızı denemek için harika bir zamandır. Bu hafta sonu, yavaşlayın ve ileriye gitme dürtüsüne direnin – önce tüm ayrıntıları ele almanız gerekir.

Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
OĞLAK BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (22 Aralık – 20 Ocak)

Yenilik, hafta başladığında her şeydir. Pazartesi ve Salı, yeni insanlar ve yeni fikirler bulun. Temelinizi bulmak için hemen şimdi sosyalleşmeniz gerekir – ve enerjide, kendinizde ve başkalarında aşırılıklar bekleyebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma gününün ilk yarısında, ticari markanızın bazı dikkat ve dikkatini göstermeniz gerekir. Şu andaki ihtiyatlı plan (özellikle işte veya işte) sağlam ve adil olmak, ancak en kötüsünü izlemektir. Cuma gününün geri kalanında ve hafta sonunun sonuna kadar, araştırmanız ve hazırlığınız sonuç verecektir (tıpkı planlandığı gibi!). Çok şey halletmeyi bekleyin.

Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
KOVA BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (21 Ocak – 19 Şubat)

Bunalmış mı hissediyorsunuz? Hafta başladığında, hayat sayısız çılgın ayrıntıyı yolunuza çıkaracak ve sadece ayak uydurmak için esnek ve odaklanmanız gerekecek. Pazartesi ve Salı günleri kaybedilen fırsatlardan korkmayın – bu sadece geçici bir aşamadır. Çarşamba, Perşembe ve Cuma’nın ilk yarısında, özellikle ilişkilerinizde yeni şeyler deneme ve deneme dürtüsü hissedeceksiniz. İşleri değiştirmekten korkmayın – küçük bir bilimsel yöntem, büyük bir keşif yapmak için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Cuma gününün geri kalanında ve haftasonu, yüzeyin altında neler olup bittiğine bakarsanız daha fazla topraklanabilirsiniz.

Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
BALIK BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 21 Mart)

Tüm bu sevgiyi hissedebiliyor musun? Hafta başlarken pratikte içinde yüzüyorsunuz. Pazartesi ve Salı, hem sevgili hem de aşk olarak size ilham verici açık bir flört ve daha mütevazı sevgi biçimleri buluyor. Dikkatin tadını çıkarın ve her şeyden önce eğlenin. Çarşamba, Perşembe ve Cuma’nın ilk bölümünde, kendinize saklamanız veya birinin kişisel dramalarına kapılma riskini almanız gerekir (tabii ki bu size eğlenceli gelmedikçe). Cuma gününün geri kalanında ve hafta sonunda, tüm gerçeklere önceden sahip olmasanız bile, atlamaya ve harekete geçmeye hazır olun.

Kaynak:

  1. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/aries.html
  2. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/taurus.html
  3. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/gemini.html
  4. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/cancer.html
  5. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/leo.html
  6. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/virgo.html
  7. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/libra.html
  8. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/scorpio.html
  9. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/sagittarius.html
  10. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/capricorn.html
  11. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/aquarius.html
  12. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/pisces.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.