Haftalık Burç Yorumları (14 Aralık – 20 Aralık Haftası)

Haftalık Burç Yorumları (14 Aralık – 20 Aralık Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
KOÇ BURCU 14 Aralık – 20 Aralık Haftalık Burç Yorumları(22 Mart – 20 Nisan)

Bu haftanın başlangıcı, meşhur kendi kendine başlayan tavrınızı kutlamak için harika bir zamandır. Pazartesi, Salı ve Çarşamba gününün ilk yarısında, projeleri başlatmak ve işleri yürütmek için olağanüstü bir hünere sahip olacaksınız (cazibenizi başkalarının üzülmesini önlemek için kullanabilmeniz koşuluyla). Çarşamba öğleden sonradan Cuma’nın sonuna kadar, bazı derin duyguların içeride dolaşmaya başlamasını bekleyin. İyi olacaksın, ama bu duyguları dışa doğru yönlendirmediğinden emin ol – onları kendine sakla. Bu hafta sonu, sorumlu sensin. Macera her yerdedir, ancak liderliği siz üstlenmelisiniz.

Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
BOĞA BURCU 14 Aralık – 20 Aralık Haftalık Burç Yorumları (21 Nisan – 21 Mayıs)

Aynı eski rutinden bıktınız mı? Hafta, bir program değişikliği veya kendi kendine hoşgörü için başka bir küçük fırsat şeklinde başladığında hoş bir sürpriz bulacaksınız. Pazartesi ve Salı (ve hatta Çarşamba gününün ilk kısmı) alay etmek ve eğlenmek için harika fırsatlar sağlamalıdır. Çarşamba gününün ikinci yarısından Cumaya kadar, kendinizi her zamankinden daha karamsar hissedebilirsiniz, özellikle de sahiplenici bir şekilde, bu yüzden bu kıskançlığa dikkat edin. Bu hafta sonu, aldığınız riskler konusunda seçici olun. Finansal kumar muhtemelen işe yaramayacaktır, ancak entelektüel cüretkar büyük bir felsefi kazanç sağlayabilir.

İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İKİZLER BURCU 14 Aralık – 20 Aralık Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 23 Haziran)

Haftanız başlarken aksiyon filmi müziğini canlandırın! Tüm yüksek uçan maceralarınıza ayak uyduracaksanız iyi bir fon müziğine ihtiyacınız olacak (ve eğer şanslıysanız, herhangi bir yüksek hızlı kovalamacaya biraz romantizm bile katabilirsiniz). Çarşamba öğleden sonra, yavaşlamak için tempoya güvenin. Kendinizi her zamankinden daha içe dönük ama daha anlayışlı bulacaksınız – ve bu sezgiyi başkaları için çalıştırmanın zamanının geldiğini göreceksiniz. Bu hafta sonu, en iyi çalışmanızın ekip çalışması olmasını bekleyin. Zihinsel olarak oyununuzun zirvesinde olacaksınız, ancak bir arkadaşın (veya daha yakın birinin mi?) Ek etkisi bakış açınızı dengeleyebilir.

Yengeç Burcu
YENGEÇ BURCU 14 Aralık – 20 Aralık Haftalık Burç Yorumları (22 Haziran – 23 Temmuz)

Hafta başlarken ev cephesinde sorunlara dikkat edin! Pazartesi, Salı ve Çarşamba gününün ilk kısmı kapınıza sorunlar getirebilir ve işleri düzeltmek için (her zamanki sempati ve nezaketinizle birlikte) çok sabırlı olmanız gerekir. Çarşamba öğleden sonradan Cumaya kadar, duygusal olarak biraz tedirgin hissedeceksiniz ve ayaklarınızı bulmakta güçlük çekebilirsiniz. Sadece sabırlı olun ve yolunuza rehberlik etmeleri için iyi arkadaşlara güvenin – ya da gerektiğinde size biraz kişisel alan verin. Bu hafta sonu şehirden çıkın (veya her zamanki kalabalığınızdan uzaklaşın) ve kendiniz için eğlenceli bir şeyler yapın..

Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
ASLAN BURCU 14 Aralık – 20 Aralık Haftalık Burç Yorumları (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Hafta başlarken yanlış yapamazsınız – herkes sizin tarafınızda! Pazartesi, Salı ve Çarşamba gününe kadar, komuta eden varlığınız ve karizmatik iletişim becerileriniz, hem arkadaşlardan hem de arkadaşlardan daha çok (şu anda çapkın ilgiye açıksanız) sizi dönüştürenleri kazanıyor. Çarşambanın ikinci yarısından cumaya kadar, bazı olağandışı içgörülere sahip olduğunuzu göreceksiniz. Bu yeni bulunan sezgiyi akıllıca kullanın ve başkalarına yardım etme şansı arayın. Macera ve romantizm için bulacağınız fırsatlar göz önüne alındığında, büyük, bol miktarda enerji patlaması sizi hafta sonu boyunca iyi bir şekilde taşıyacaktır.

Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
BAŞAK BURCU 14 Aralık – 20 Aralık Haftalık Burç Yorumları (23 Ağustos – 22 Eylül)

Kendine bak! Hafta başladığında alışılmadık bir şekilde sıçramaya ve farklı bir şey yapmaya meyilli olduğunuz için herkes de öyle. Pazartesi, Salı ve Çarşamba gününün erken saatlerinin tümü gösteriş için mükemmel fırsatlar sunmalıdır. (Dürtüselliğiniz sizi de kararsız bırakırsa şaşırmayın.) Çarşambanın ikinci yarısından Cumaya kadar, daha kontrollü, analitik benliğinize geri döneceksiniz – ama bunun bir tarafından yumuşatılmasını bekleyeceksiniz. neredeyse çözülemez merak. Entelektüel merakınızın yaygınlaşmasına izin verin. Bu hafta sonu, zarif bir şekilde geriye yaslanın ve akışa devam edin (gevşemek bir risk gibi görünse bile).

Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
TERAZİ BURCU 14 Aralık – 20 Aralık Haftalık Burç Yorumları (23 Eylül – 22 Ekim)

Çapkın mı hissediyorsun? Hafta başlarken bir romantizm dinamosu ve alışılmadık kabadayılık olacaksınız ve Pazartesi, Salı ve Çarşamba’nın erken kısmı size sosyalleşme ve bir şeyleri karıştırmanız için sayısız şans sağlayacaktır. Tüm ilginin tadını çıkarın ve kendinizi romantizmle omuzlarınızı ovuştururken bulduğunuzda şaşırmayın. Çarşambadan Cumaya kadar, odak noktanızın insanlardan eşyalara kaymasını bekleyin. Ticari marka diplomasinizi gerektiği gibi karar vermek ve ayarlamak için kullanın ve kaynaklar konusunda fazla cimri davranmamaya çalışın. Bu hafta sonu, aklınız ve fikirleriniz eşit olmayacak. İnsanlar her (etkileyici) sözünüze bağlı kalacaklar.

Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
AKREP BURCU 14 Aralık – 20 Aralık Haftalık Burç Yorumları (23 Ekim – 22 Kasım)

Hafta başlarken fırtına bulutlarının zihinsel ufkunuzda belirmesini bekleyin. Bilinçaltı tedirginlik duygularınızı karıştırır, ancak bu sadece kendinize biraz zaman ayırmanız gerektiği anlamına gelir. Pazartesi, Salı ve Çarşamba’nın ilk yarısında, alışmak ve içe dönmek için fırsatlar arayın. Düşünme şansı bulduğunuzda kararlar daha hızlı gelecek. Çarşambadan Cumaya kadar ilerleyen saatlerde, her zamanki gizemliliğiniz ve kişisel çekiciliğiniz artacak – bu yüzden kendinizi hayranlarla çevrili bulduğunuzda şaşırmayın. Bu hafta sonu, kendinizi anın içine kaptırın. (Sizi çok ileri gitmekten alıkoyacak içgüdülerinize güvenebilirsiniz.)

Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
YAY BURCU 14 Aralık – 20 Aralık Haftalık Burç Yorumları (23 Kasım – 22 Aralık)

Haftanız başladığında büyük resim netleşecek. Uzun vadeli, uzun vadeli sezginiz şu anda yerinde ve Pazartesi, Salı ve Çarşamba’nın ilk bölümünde çok eğlenecek ve büyük planlar yapacaksınız. Çarşambadan Cumaya kadar, hızınız yavaşlamaya başlamalıdır – her zamanki eğlenceyi seven benliğiniz, gecikmiş bir içe kapanıklık için vites değiştirmelidir. Bu zamanı, gerçekten ne istediğinizi anlamak için kullanın. (Rüyalar önemli ölçüde anlaşılabilir.) Bu hafta sonu, iyi bir grup insanla iyi vakit geçirmeye çalışın – en iyi zamanı arkadaşlarla çevrili olacaksınız.

Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
OĞLAK BURCU 14 Aralık – 20 Aralık Haftalık Burç Yorumları (22 Aralık – 20 Ocak)

İşleri başlatın! Hafta başladığında hırslı ruhunuz sınır tanımıyor. Pazartesi, salı ve çarşamba sabahı, girişimci, coşkulu en iyisisiniz. Herkes heyecanınızı paylaşmayabilir, ancak yapabileceklerinize hayran kalacaklar. Çarşamba öğleden sonradan Cuma gününe kadar, kendinizi alışılmadık bir bakış açısı ve planlama becerileriyle yetenekli bulacaksınız. Organize olmak ve geciktirdiğiniz kararları sağlamlaştırmak için bu desteği kullanın. Bu hafta sonu büyük resmi düşünün. Gerçekten ne yapmak istiyorsun? Cevaplar bulacaksınız – ve bu planları gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan azmin ilk ipuçlarını hissedeceksiniz.

Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
KOVA BURCU 14 Aralık – 20 Aralık Haftalık Burç Yorumları (21 Ocak – 19 Şubat)

Hiç arkadaş edinmeyi bıraktın mı? Hafta başladığında, doğal şefkatiniz sizi yeni insanlara ve yeni durumlara götürür. Pazartesi, Salı ve Çarşamba gününün ilk kısmı, yeni şeyler deneyimlemek ve normalde yapamayacağınız bağlantılar kurmak için birçok fırsat sunar. Çarşamba öğleden sonradan Cuma gecesine kadar, zihninizi kariyerinize ve büyük resim hedeflerine doğru kayarken bulabilirsiniz. Yavaşlamaktan ve bunları derinlemesine düşünmekten korkmayın – bu, girişken sosyal programınıza ara vermek ve özel zaman bulmak anlamına gelse bile. Bu hafta sonu bir paket halinde seyahat edin. Kendinizi arkadaşlarınızla (ve arkadaş edinmek istediğiniz herhangi biriyle) çevreleyin.

Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
BALIK BURCU 14 Aralık – 20 Aralık Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 21 Mart)

Eskiyle birlikte; yeni ile birlikte! Hafta başladığında, sadece yeni bir bakış açısını benimseyerek bir ortaklıktaki sorunları çözebilirsiniz. Pazartesi, Salı ve Çarşamba sabahı, anlaşmazlıkları çözmek ve başkalarıyla ilişkileri geliştirmek için fırsatlar sunmalıdır – ancak yalnızca izleyeceğiniz yeni bir yol seçerseniz. Çarşamba öğleden sonradan Cumaya kadar duygusal olarak huzursuz hissedebilirsiniz. Bunu bir aksilik olarak almayın – bu sadece kendinizi öne sürmek ve temelinizi bulmak için bir şans. (Bu karşılık vermek anlamına gelse bile) Bu hafta sonu, doğru olanı yapın. Vicdanınızı izleyin ve kendi tarafınızda şans bekleyebilirsiniz.

Kaynak:

  1. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/aries.html
  2. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/taurus.html
  3. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/gemini.html
  4. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/cancer.html
  5. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/leo.html
  6. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/virgo.html
  7. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/libra.html
  8. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/scorpio.html
  9. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/sagittarius.html
  10. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/capricorn.html
  11. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/aquarius.html
  12. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/pisces.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.