Günlük Burç Yorumları 7 Aralık 2020

Günlük Burç Yorumları 7 Aralık 2020

7 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 7 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
7 Aralık 2020 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Mükemmel olmaya çalışmak çok fazla enerji gerektirir, bu yüzden denemeyi bırakın! Bir başkasının mükemmel bir insan fikri olmaya çalışıyor olsaydınız, sadece kendiniz olmanın sizi olacağınızdan çok daha cazip hale getirdiğini anlamanız gerekir. Kendi kimliğinize bağlı kalın. Sadece daha basit değil, çok daha eğlenceli! Gerçekten inandığınız şeye giderken her zaman emin olacaksınız. “Doğru” cevabın ne olduğunu tahmin etmeye çalıştığınızda, sonunda başınız belaya giriyor.


Boğa Burcu
7 Aralık 2020 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugün kimse sizi sindiremez veya manipüle edemez. Kendi yolunuzda kalmaktan ve kendi planınıza bağlı kalmaktan memnun olacaksınız. Fikrini değiştirmeni ve işleri kendi yöntemiyle yapmanı sağlamak için çok çabalayan insanlar pek mutlu görünmüyorlar. Öyleyse neden bahsettiklerini bildiklerini sanıyorlar? Hayatınızdan sorumlu olmaya en uygun kişi sizsiniz ve bunu herhangi birine söylemekten çekinmeyin. Dırdırcıları sırtınızdan uzaklaştırmanın harika bir yolu!


İkizler Burcu
7 Aralık 2020 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Zihniniz bugün çok daha fazla zaman, yer ve bütçe ayrıntılarına odaklanmış durumda, ancak diğer herkes şu anda sizin kadar detay odaklı değil ve sadece eğlenmek istiyorlar! Bu nedenle, sizi köşeleri kısmaya, daha fazla harcamaya veya şu anda tavsiye edildiğinden daha hızlı gitmeye itiyor olabilirler. Bir uzlaşma aramak yerine, silahlarınıza bağlı kalmalı ve sizi itmeye başladıklarında hemen geri itmelisiniz. Öncelikleri doğru yerde değil, ama seninki.


Yengeç Burcu
7 Aralık 2020 Pazartesi Yengeç Burç Yorumları

Bugün sizden iki tane varmış gibi hissetmeye başlayabilir. Kamusal benliğiniz ve özel benliğiniz farklı işler yapıyor ve tuhaf hissetmeye başlıyor. Ama arada bir halkın iyiliği için bir rol oynamak zorundasın, bu yüzden gerçek ve hakiki benliğini kaybettiğinden endişelenme. Her zaman birçok benliğinizden biri olmanızı isteyen insanlara karşı dikkatli olun. Kendinizin belirli bir parçasını vurgulamanın ve bir başkasının üzerindeki vurguyu azaltmanın doğru olduğunu düşünüyorsanız, buna güvenin.


Aslan Burcu
7 Aralık 2020 Pazartesi Aslan Burç yorumları

Uzun süreli ilişkilerinizi şimdilik arka plana atmanız gerekiyorsa, kendinizi suçlu hissetmenize izin veremezsiniz. Sonuçta, sizi önemseyen insanlar, bazen hayatınızda tüm dikkatinizi hak eden önemli şeyler olduğunu anlarlar. Çok hassas insanlardır, ancak bu duyarlılık yalnızca duygularınıza uygulanabilir. Bir şeyi iptal etmeniz veya bir talebe hayır demeniz gerekirse, kişisel olarak alacakları kadar hassas değillerdir.


Başak Burcu
7 Aralık 2020 Pazartesi Başak Burç yorumları

Arkadaşlarınızla iletişim halinde olmak hayatta son derece önemlidir, ancak kendinizle tekrar temasa geçmek de önemlidir! Gerçekte kim olduğunuzun ve hayattan gerçekten ne istediğinizin farkında olmak, dikkatli ve kasıtlı odaklanmadan gelen bir şey değildir. Artı, zaman alır. Bir süreliğine sosyal şeyleri bırakıp kendi başına takılma dürtüsünü hissediyorsan, yap. Diğer insanların dikkatini dağıtan şeylerden ayrıldıktan sonra, bazı önemli sonuçlara varabileceksiniz.


Terazi Burcu
7 Aralık 2020 Pazartesi Terazi Burç Yorumları

Bu kadar ünlü olduğun esneklik, bugün arka koltukta oturmak. Başkası ne derse desin, bir plana sahip olmak ve ona bağlı kalmakla ilgilidir. Bu, ilerlemeniz açısından çok iyi bir şey olacak. Dikkatinizi dağıtacak hiçbir şeyi tolere etmeyeceksiniz ve yapılacaklar listenizi kimsenin işi olmadığı gibi yırtıp atacaksınız! “Ödün vermeme” tavrınız birkaç kişiyi kızdırabilir, ancak yalnızca sizi yavaşlatmaya çalışan kişiler. Ve bunların pek çoğu olmayacak.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
7 Aralık 2020 Pazartesi Akrep Burç Yorumları

Şu anda çevrenizde heyecan verici bir enerji ve birçok olasılık var. Bugün, bazı etkili insanlara diğerlerinden nasıl farklı olduğunuzu gerçekten gösterebileceğiniz bir gün. Senin ucube bayrağının dalgalanmasına izin ver. Özgünlüklerinizle gurur duyun! Onlar sizi özel kılan şeydir ve sizi daha iyi tanımaya değer kılan şeydir. Öne çıkın ve spot ışığında biraz zaman geçirin. Kendinizi gururlandıracak ve büyük bir izlenim bırakacaksınız. Sizin için yeni şeyler başlıyor.


Yay Burcu
7 Aralık 2020 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Şaka yapmak için hayatında biraz daha yer açmalısın! Arada bir ruh halinizi takip etmek için kendinize izin verin. Hayal kurmak kimseyi incitmez ve kesinlikle sizi ilerlemekten alıkoyacak kadar uzun süre yavaşlatmaz. Her şey farklı olsaydı hayatın nasıl olacağını hayal etmek zaman kaybı değil. Yaratıcı kalmanın iyi bir yolu! Bugün veya yakında en az birkaç saat boş zamanınız olduğundan emin olmalısınız.


Oğlak Burcu
7 Aralık 2020 Pazartesi Oğlak Burç Yorumları

Bir arkadaş ya da sevilen biri karakterin dışında hareket ediyor ve bugün onun özüne inmek için iyi bir gün. Ancak onları bu konuda çok zorlamamaya çok dikkat edin. Sadece gelişigüzel bir şekilde hayatlarında neyin yeni olduğunu sorun. Onları yargılamayacağınızı anladıklarında muhtemelen açılacaklardır. Ama yapmazlarsa, kişisel olarak almamalısın. Seni reddetmiyorlar. Henüz paylaşmak istemiyorlar. Buna saygı duymalı ve onlara yer vermelisin.


Kova Burcu
7 Aralık 2020 Pazartesi Kova Burç Yorumları

Bugün duygusal yaşamınız hakkında biraz daha analitik olabilirseniz, sizi rahatsız eden belirli bir sorunu çözmede büyük ilerleme kaydetmelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde biraz boş zamanınız olduğunda, uzun bir yürüyüşe çıkın ve sadece düşünün. Hayatınızda ortaya çıkan tekrarlanan kalıpları inceleyin. Nerede olduğunuzu ve nereye gitmek istediğinizi inceleyin. Döngüyü bitirmek ve daha tatmin edici ve heyecan verici bir yola başlamak için yapabileceğiniz küçük bir değişiklik var.


Balık Burcu
7 Aralık 2020 Pazartesi Balık Burç Yorumları

Hareket ve seyahat şu anda sizin için çok tercih ediliyor, bu yüzden harekete geçin! Sadece bloğun etrafında bir yürüyüşe çıksanız bile, kısa yolculuğunuz sırasında sizi eğlendirecek çok sayıda büyüleyici manzara ve ses bulacaksınız. Müzik de bugün size çok fazla neşe getirecek, bu nedenle yemek pişirirken, temizlerken veya başka türden yarı bilinçsiz aktiviteler yaparken en sevdiğiniz şarkılardan bazılarını dinleyin. Müzik her şeyi daha keyifli hale getirecek.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.