Günlük Burç Yorumları 6 Aralık 2020

6 Aralık Günlük Burç Yorumları

6 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 6 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
6 Aralık 2020 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bugün bir yabancının yanına gelirseniz şaşırmayın. Sizi takip eden devasa bir çapkın enerji dalgası var ve bunların çoğu sizden geliyor! Bugün çok eğlenmekten çekinmeyin, ancak herhangi bir kişiyle çok yakında çok arkadaşça davranmamaya dikkat edin. Yapmak isteyeceğiniz son şey, yanlış bir mesaj göndermek veya tutmak istemediğiniz sözler vermek. Cazibeniz her zaman en yüksek seviyededir ve insanlar iyi enerjinizi bir teklif olarak yanlış yorumlayabilir.


Boğa Burcu
6 Aralık 2020 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Hayatınızda çok özel bir kişiye yaklaşıyorsunuz ve ona karşı büyüyen bir sorumluluk duygusu hissetmeniz çok doğal. Ama onların mutluluklarından sorumlu olma konusunda sınır çizdiğinizden emin olun. Yapabileceğiniz tek şey onları desteklemek ve seçimlerine saygı duymaktır. Cevap arıyorlarsa, onlara sahip olmadığınızı açıkça belirtmelisiniz. Onlara, aradıkları çözümlerin başka bir kişide değil kendi içlerinde olduğunu öğrenmelerine yardımcı olun.


İkizler Burcu
6 Aralık 2020 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Vicdanlı bir insan olmak çok fazla enerji gerektirir, ancak bugün bunda bir ustalık sergiliyorsunuz. Herkesi nasıl rahat ettireceğinizi biliyorsunuz ki bu hemen her durum için değerli olacaktır. İnsanlarla ilk kez ilgileniyorsanız, harika bir sohbet için sakin bir ortam hazırlayacak kişi siz olacaksınız. Birinin egosunu nasıl besleyeceğinizi, kendilerini rahat hissettirecek kadar nasıl besleyeceğinizi biliyorsunuz, ama onların patronluk hissettiği kadar değil.


Yengeç Burcu
6 Aralık 2020 Pazar Yengeç Burç Yorumları

Önce iki kez kontrol etmeden bugün hiçbir e-posta gönderilmemelidir. Yazım hatalarının yanı sıra ton nasıl? Alaycı mı yoksa kaba biri olarak mı çıkıyorsun? Dikkatli olmazsanız, bugün iletişiminiz kolayca yanlış anlaşılabilir. Elbette, ne demek istediğini biliyorsun, ama diğer taraftaki kişi bilmiyor. Yazılı kelimelerinizde mükemmelliği sağlayacak vaktiniz yoksa, yüz yüze veya telefonla konuşmaya çalışın. Bugün sizin için en güvenli taktik bu.


Aslan Burcu
6 Aralık 2020 Pazar Aslan Burç yorumları

Birisiyle kişiliği nedeniyle değil de bağlantıları nedeniyle takılıyorsanız, kendinizi bu konuda hırpalamayın, değiştirin. Sahte bir dostluğa devam ederek onların değerli zamanını ve kendi zamanınızı boşa harcıyorsunuz. Ve ondan ne kazandığınız – bir iş bağlantısı, randevu ya da başka bir şey – onu elde etmek için bir şeyler uydurduğunuz gerçeğiyle lekelenecek. Kimseyi kızdırmadan bundan kurtulmak için çok geç değil. Daima kendinize karşı dürüst olun.


Başak Burcu
6 Aralık 2020 Pazar Başak Burç yorumları

Bazı çok önemli kişilerin fikirlerini değiştirebilir ve istediğinizi elde edebilirsiniz. Gereken tek şey hızlı bir muhakeme ve soğuk bir mantıktır. İkisinden de ayıracak tonlarca şeyin olması iyi bir şey! Onlara ders veriyormuşsunuz gibi konuşmadan bu insanları durumun gerçekleri hakkında aydınlatabilirsiniz. Bu insan tarzınızı seviyor ve ne söyleyeceğinizi duymak istiyor. Konuşmaya başladıktan sonra dinlemeye başlayacaklar.


Terazi Burcu
6 Aralık 2020 Pazar Terazi Burç Yorumları

Bugün etrafınızda dolaşan bazı güzel hisler var ve bunları dünyaya açmanız gerekiyor. En içteki benliğinizi doğru hissettiren ifade araçlarıyla iletişim kurun – şarkı, şiir, dans, her neyse! Birkaç e-posta gönderin, birkaç telefon görüşmesi yapın ve sevdiğiniz bir iş arkadaşınıza onlar hakkında ne düşündüğünüzü bildirin. Bu, fikirlerinizi paylaşmanın sizi yalnızca sizin gibi dünyayı gören insanlara daha yakın hale getireceği günlerden biri.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
6 Aralık 2020 Pazar Akrep Burç Yorumları

Bugün bazı durumlarda, alışılmadık küçük bir ayrıntı fark edebilirsiniz. Birinin davranışı ekibinizin başarısının sırrını tutabilir mi? Kesinlikle! Birisi kesinlikle bu projeyi elinden gelenin en iyisini yapmıyor ve görünen tek kişi sizsiniz. Onları herkesin önünde çağırmak yerine, neler olduğunu öğrenmek için onlarla sessiz bir an yaşayın. Sadece dinleyerek mavi korkudan kurtulmalarına yardımcı olabilirsiniz. Biraz gerçek cesaret verin.


Yay Burcu
6 Aralık 2020 Pazar Yay Burcu Yorumları

Daha çok yorgun mu büyütüyorsun? Size zevk veren basit şeyler – harika bir fincan kahve, bir çocuğun kıkırdaması – sizi soğuk bırakıyor. Dünyanın harikalarını gözden kaçırmadan önce, eski idealist eğilimlerinizden bazılarını ortaya çıkarmaya çalışmanız gerekir. Gitmediler; sadece çözülmeleri gerekiyor. Kendinize yalnız kalmak için zaman tanıyın. Her gün etrafınızda olan sihirden etkilenmenize izin verin.


Oğlak Burcu
6 Aralık 2020 Pazar Oğlak Burç Yorumları

Bazen etkileyici entelektüel gücünüz, daha zayıf beyinler için korkutucu olabilir. Ancak bugün beyniniz, hayatın her kesiminden insanlarla iyi bağlantılar kurmanıza ve onlar üzerinde harika izlenimler edinmenize yardımcı olabilir. İnsanları yeni fikirler çığına maruz bırakacaksınız ve onlara gösterdiğiniz olasılıklar konusunda heyecanlanacaklar. Bu güç ve etki seviyesi size yeni geliyor, ancak alışmanız gereken bir şey.


Kova Burcu
6 Aralık 2020 Pazar Kova Burç Yorumları

İstediğiniz zaman karar verebilirsiniz. Bir şeyi değiştirmek istiyorsanız, şimdiki zaman gibi zaman yoktur! Bu, yeni bir başlangıç yapmak, yeni bir sayfa açmak ve arkanızda kötü alışkanlıklar bırakmak için iyi bir gün. Daha fazla beklememelisiniz, özellikle de şimdi değişme dürtüsü hissediyorsanız. Netliğiniz var, bu her zaman böyle olmayacak. Kötüleri ortadan kaldırın ve yeniye daha fazla odaklanmaya başlayın.


Balık Burcu
6 Aralık 2020 Pazar Balık Burç Yorumları

Hayatınızın bir yönüne, belki kariyerinize, belki ilişkinize dikkatle odaklandınız. Bir çözüm açısından neredeyse orada olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ama belki de geri çekilip kapsamınızı genişletmenin zamanı gelmiştir. Enerjinizi birçok konuda kullanma yeteneğine sahipsiniz, bu nedenle tek bir şeye bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Birçok alanda başarıya ulaşabilirsiniz, biliyorsunuz! Böyle büyük bir beyniniz varken kendinizi küçümsemeyin veya küçük düşünmeyle sınırlamayın.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.