Günlük Burç Yorumları 25 Aralık 2020

25 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 25 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
25 Aralık 2020 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bu kadar uzun süre değişiklik yapmayı düşündükten ve bundan kimseye bahsetmedikten sonra, bariz çözüm aniden aklınıza geldi. Gerçekten değişmek istiyorsanız, bu dürtüyü tamamen yeni bir yere taşınmaktan daha dramatik bir şekilde ne karşılayabilir? Sonuçta bu, evinizi, işinizi, tüm ilişkilerinizi ve tüm alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerektiği anlamına gelir. Bütün bunlar korkutucu olmaktan çok canlandırıcı geliyorsa, meşgul olun. Ne kadar erken o kadar iyi.


Boğa Burcu
25 Aralık 2020 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Neredeyse burnunuzu değirmen taşına kadar tuttunuz ve belli bir arkadaş grubuyla neredeyse bunu yaşadınız. Bu gerçekten sizin için bir şeyler söylüyor, göklerdeki en gayretli, sadık burç. Yararlandığınızı yeni keşfetmiş olabilirsiniz ve bununla işiniz bitti. En iyi yanı, artık kararınızı vermiş olmanızdır, herhangi bir suçluluk duygusundan kurtulabilirsiniz.


İkizler Burcu
25 Aralık 2020 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Ne isterlerse istesinler kimseyi geri çevirmekle ünlü olmadın. Sevdiğiniz birinin bir şeye ihtiyacı olduğunu görmektense onsuz gitmeyi tercih edersiniz. Bu, çoğu insanın senin hakkında bildiği bir şey değil, sadece sana en yakın olanlar. Ama şimdi kimin neye ihtiyacı olduğu önemli değil. Bunu sağlayan kişinin siz olduğunuzu bilmelerine izin vermeyebilirsiniz, ancak şu anda gerçekten desteğe ihtiyacı olan biri için bir dileğin gerçekleşmesini sağlamanın bir yolunu bulacaksınız.


Yengeç Burcu
25 Aralık 2020 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Herhangi bir sabah huysuzluğunun çok güzel bir güne dönüşebilecek bir şeyi mahvetmesine izin vermeyin. İster kötü bir rüya isterse uyuma şekliniz olsun, siz ve eşiniz pek de iyi olmayan bir ruh hali içinde uyanabilir. Eğer mecbur kalırsan, tartışmayı bitir ve bunları şefkatli sözlerle değiş tokuş et, ama en azından kahveni içene kadar bekle. Sonra baltayı gömün ve planladığınızdan tamamen farklı bir şey yapın. Kesinlikle zarar veremez.


Aslan Burcu
25 Aralık 2020 Cuma Aslan Burç yorumları

Doğanızın bir tarafı sahnede olmayı, herkesin görebileceği her şeye sahip olmayı seviyor. Diğer tarafınız da sırlara ve entrikalara eşit derecede bayılıyor, özellikle de ona bağlı biraz drama varsa. Bununla birlikte, mevcut durumu hangi tarafınızın idare edeceğine dair şimdi bir karar vermeniz gerekecek: giden, kamu tarafı mı yoksa yoğun, kişisel taraf mı? İyi şanslar.


Başak Burcu
25 Aralık 2020 Cuma Başak Burç yorumları

Tam onlardan bir daha asla haber almayacağınızdan emin olduğunuzda – ve tam da bu fikre alıştığınızda – tahmin edin ne? Bu kayıp kişinin görüldüğünden ve adınızdan bahsettiğinden bahseden birini görebilir veya duyabilirsiniz. Unutma, birini düşündüğün zaman, bunun sebebi onların da seni düşünmesidir. Kendinizi onlarla buluşmaya hazırlayın ve bu olduğunda gıdıklanmıyormuşsunuz gibi davranmayın.


Terazi Burcu
25 Aralık 2020 Cuma Terazi Burç yorumları

İş arkadaşlarınızı gerçekten, gerçekten geniş bir aile olarak gören birkaç işaretten birisiniz. Artık profesyonel düzeyde tavsiyeye ihtiyacınız olduğuna göre, doğal olarak, bu geniş aileden yardım isteyecek bir yaşlıyı düşünmeniz doğaldır. İyi haber şu ki, sizinle ilgili aynı ailevi tavrı hissettiklerinden emin değilseniz, kesinlikle yakında anlayacaksınız.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
25 Aralık 2020 Cuma Akrep Burç yorumları

Kendinize sahip olmak istediğiniz eğlenceyi inkar etmek, bunu gelecek hafta veya gelecek ay veya gelecek yıl yapacağınızı kendinize söylemeye devam etmek kolaydır. Neyse ki, artık hayatınızda bu tür şeylerden kurtulmanıza izin vermeyecek biri var, en azından şimdi değil. Onlarla tartışmayın ve Tanrı aşkına onları yabancılaştırmayın. Onları ödüllendirin. Onları gezintiye götürün.


Yay Burcu
25 Aralık 2020 Cuma Yay Burcu yorumları

Eğer biri geçen ay sevdiğiniz biri için sıcacık, sıkı bir yuva yaratmaya tamamen kendinizi kaptıracağınızı tahmin etmiş olsaydı, boğulmamaya çalışmanın ortasında onlara hemen profesyonel yardım almalarını tavsiye ederdiniz. Görmek? Sadece size bir günün ne gibi bir fark yarattığını ve ayda ne gibi bir fark yaratabileceğini göstermeye gider – özellikle bu arada harika biri hayatınıza girerse.


Oğlak Burcu
25 Aralık 2020 Cuma Oğlak Burcu yorumları

Sık sık aile tarihçisi olarak tanımlandınız ve bu sevdiğiniz bir unvan olsa da, aynı zamanda hak ettiğiniz bir unvan. Hiç kimsenin yapmadığı şeyleri hatırlıyorsunuz ve tamamen güncel bir not defteriniz ve ilgili tüm tarafların gözlerini yaşartacak bir hatıra kutusu var. Bunları ortaya çıkarma ve sevdiklerinizin ne kadar iyi olduğunuzu görmelerine izin verme zamanı.


Kova Burcu
25 Aralık 2020 Cuma Kova Burcu yorumları

Size ihtiyaç duyduklarında başkalarının yanında olmak – ne kadar sakıncalı olursa olsun – bunu yapanlara belirli faydalar sağlar. Öncelikle, kesinlikle hiçbir kişisel kazanç için birine yardım etmenin yanında gelen iyi hisler. Başkalarının size soracak kadar güvendiğini bilmek de güzel. Sadece kendin olduğun için kendini iyi hissettiriyor. Birisi sana teşekkür etmek üzere – başka bir ikramiye, ama hiç aklına bile getirmeyeceğin bir şey.


Balık Burcu
25 Aralık 2020 Cuma Balık Burcu yorumları

Kesinlikle taptığın bir şey varsa, romantizm, rüyalar, nostalji ve ona eşlik eden tatlı sözler. Öyleyse şimdi, bu hassas konu göklerden çok kolay bir şekilde ilham aldığında, sadece sizin ve sevdiğiniz kişinin bundan zevk aldığından emin olmak için üzerinize düşeni yapmak size kalmıştır, aynı zamanda başkalarını da oraya gitmeye teşvik edersiniz. ve kendilerinden biraz olsun.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.