Günlük Burç Yorumları 24 Aralık 2020

24 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 24 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
24 Aralık 2020 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Sadece fasulyeleri birine dökmelisin yoksa patlayacaksın. Sorun şu ki, sırrını kime söylemen gerektiğinden tam olarak emin değilsin. Emin olana kadar, onu tutsan iyi olur. Gönülsüzce güvenmeye karar verdiğin bir arkadaşın, seni dahil etmenin arkadaşça bir yoldan çok daha fazla olduğunu bilmediğin bir gündemi olabilir. Görmek? Sessiz kalmak en iyisi olabilir.


Boğa Burcu
24 Aralık 2020 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Otoriteye her zaman doğuştan saygı duydunuz ve bu hiçbir yere gitmedi. Şimdi, zor bir durum mümkün göründüğünde, tavsiye için kime başvuracağınızı tam olarak biliyorsunuz ve onlar da mutlu olacak, hayır, onlara döndüğünüz için olumlu bir şekilde gıdıklanacaklar. Açıkçası bu bir kazan / kazan durumu. En iyi yanı, sizi çılgına çeviren bir şeyi bitirmek için ihtiyaç duyduğunuz öğütlerle gelmenizdir.


İkizler Burcu
24 Aralık 2020 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Söyleyecek bir şeyin olduğunu görmek alışılmadık bir şey değil ve herkes bunu söylediğini duymak için sabırsızlanıyor. Şimdi her iki durumda da durum bu, bu yüzden gergin olmayın. Ne yaptığınızı bildiğinizden, ne kadar resmi veya gayri resmi olursa olsun spot ışığında görünmeye hazır olduğunuzdan ve sizin kadar sizin kadar iyi yapmanızı istedikleri gerçeğine kesinlikle ikna olduğunuzdan emin olun. .


Yengeç Burcu
24 Aralık 2020 Perşembe Yengeç Burç Yorumları

Son birkaç gündür, içgüdüleriniz size ani hareketlerden kaçınmanızı ve herhangi bir hareketin iyi bir fikir olmadığını söylüyor. Sezginiz nadiren yanlıştır, bu nedenle en iyi hareketiniz muhtemelen oturmak, beklemek, not almak ve ne olacağını görmektir. Ve önemsediğiniz biri sizin için bir şey yapıp yapamayacağını görmek için size geldiğinde, yine de sessiz kalmak isteyebilirsiniz. Sonuçta, neden riske atasınız?


Aslan Burcu
24 Aralık 2020 Perşembe Aslan Burç yorumları

Duygusal, nostaljik bir zihin çerçevesindesiniz ve geleceğe bakmaktansa geçmişten gelen güzel zamanları düşünmekle çok daha fazla ilgileniyorsunuz. İyi haber şu ki, geleceği ancak geçmişe dayanarak olumlu hale getirebilirsiniz, bu yüzden hepsini unutmaya karar verseniz bile, en iyisi sizinle kalacaktır. Bu not defterlerini ve fotoğraf albümlerini çıkarmaktan çekinmeyin. En iyisini yapabilecek biri varsa, o da sensin.


Başak Burcu
24 Aralık 2020 Perşembe Başak Burç yorumları

Tamamen olası bir gerçek olabilecek bir şey tarafından desteklenmedikçe, romantik fanteziye düşkün biri değilsiniz. Pekala, artık kalbinizin size ne dediğine dikkat ederek bir hayali gerçekleştirme şansınız var. Bunu es geçmeyin, ama bu gerçeği de gidebileceğini bildiğinizden daha fazla esnetmeyin. Ve beklemeye hazır olun. Ne yazık ki gerçeklik her zaman rüyalar kadar hızlı gerçekleşmez.


Terazi Burcu
24 Aralık 2020 Perşembe Terazi Burç yorumları

Cazibe ve disiplin, güçlü yönlerinizdir. Diğer bir deyişle, başkalarını katkılarının gerekli olduğuna ikna edecek kadar sağlam ve çekici kalarak yapılması gereken her şeyi yaptırabilirsiniz. Hangisi daha önemli olursa olsun – kararlı olmak ya da çekici olmak – ilgili tüm tarafları ikna etmek için elinizde her ikisinden de fazlası olacak.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
24 Aralık 2020 Perşembe Akrep Burç yorumları

Kime güvenip kime güvenmeyeceğini bilen biri varsa, o da sensin. Kurnaz, zeki ve aldatması çok zor. Bir mil öteden bir fareyi görebilir ve daha da öteden koklayabilirsiniz. Artık belirli bir konuyu tartışacak birini aradığınıza göre, kime gideceğinizi ve kimden kaçınacağınızı tam olarak biliyorsunuz. Tam olarak emin olmadığınız biri yardımını teklif ederse, reddetmenin güzel bir yolunu düşünün.


Yay Burcu
24 Aralık 2020 Perşembe Yay Burcu yorumları

Hiç beklemediğiniz anda, en büyük hakaretçileriniz en ateşli destekçileriniz olur. Şimdi bu iki katına çıkacak, özellikle de perde arkasından size karşı davrandığından emin olduğunuz belirli bir kişi söz konusu olduğunda. Bunca zamandır sana yardım etmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını görmek harika bir rahatlama olmaz mı? Rahatlayın ve ne olacağını görün.


Oğlak Burcu
24 Aralık 2020 Perşembe Oğlak Burcu yorumları

Nasıl çalışılacağını bilen biri varsa, o da sensin. Sorumluluklarınızdan asla kaçınmadınız veya yapabileceğiniz her şeyden daha azını yapmaktan kurtulmaya çalışmadınız. Şimdi, işinizden kafanızı kaldırdığınızın ve gerçekten biraz eğlendiğinizden bu yana günler geçtiğini fark ettiğinizde, eylemde küçük bir molanın size ne kadar iyi geleceğini düşünmek isteyebilirsiniz.


Kova Burcu
24 Aralık 2020 Perşembe Kova Burcu yorumları

Aldatmadan geçimini sağlayanlar tarafından yoldan çıkarılmakla ünlü değilsin. Sana bu kadar yaklaşmalarına izin veremeyecek kadar keskinsin. Yine de, bazen profesyoneller tarafından veya günlük olarak aldatmaca kullananlar tarafından bile kandırılabilirsiniz. Bu gerçekleşmeden önce, kendinizle ilgili fikirlerinizi alın ve dikkatinizi dağıtmayın. Bununla birlikte, amaçlanan dolandırıcının işi kendileri için biçilmiş kaftan.


Balık Burcu
24 Aralık 2020 Perşembe Balık Burcu yorumları

Sorumluluk alma havasındayken, gerçekten sorumluluğu üstlenirsiniz, o kadar ki bazen arkadaşlarınızı şaşırtır ve size pek aşina olmayanları bile şaşırtırsınız. Ve şimdi tam da o tür bir ruh halindesin, bu yüzden seni sevenlerin bile seni tanıması zor olacak kadar kendini beğenmiş hissedersen şaşırma. Yine de geri adım atmayın. Onları parmak uçlarında tutmak güzel.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.