Günlük Burç Yorumları 21 Aralık 2020

21 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 21 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
21 Aralık 2020 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Zor zamanlarda sizi görmek için arkadaşlarınızın ve ailenizin desteğine güvenmek tamamen kabul edilebilir. Sonuçta, bunu yapmayı seviyorlar. Ama belli bir noktada, normal hayata geri dönmeli ve duygularınızla kendi başınıza ilgilenmeye başlamalısınız. Bunu yapabilirsiniz. Daha önce yaptınız ve muhtemelen tekrar yapmanız gerekecek. Sevdiklerinizin şefkatli ama sınırlayıcı kollarından uzaklaşın. Kendi başınıza gidin ve kendinize şu anda bağımsız olmanın en sağlıklı yolu olduğunu hatırlatın.


Boğa Burcu
21 Aralık 2020 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugün bir arkadaşınızla uzlaşmaya hazır olun, çünkü istediğiniz şeye onları işaretlemeden yaklaşmanın tek yolu bu olacaktır. Herkesin istediğini elde etmesi için bir yol düşünürken neden gerilim yaratasınız? Olaylara başka bir açıdan bakmak sizin için zor değil, bu yüzden olayları onların bakış açısından görmeye çalışın ve biraz şefkat gösterin. Bu, hayatınızda daha büyük bir dilim pasta için rekabet değil, herkesin çıkarları için çalışma zamanıdır.


İkizler Burcu
21 Aralık 2020 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Katı bir kural dikte eden büyük patron olmadığı sürece, bugün kendinizden başka kimseye itaat etmek zorunda değilsiniz. İnsanlar yapabileceklerinize kısıtlamalar getirmeye çalışıyorlarsa, onların etrafından dolaşın! Hayatının kontrolünü elinde tutan sensin ve kendine bu yüzü hatırlatmanın tam zamanı. Geminizi gitmesini istediğiniz yere doğrultun ve yolculuğunuza başlayın. Hemen şimdi kendi hedeflerinizi gerçekleştirin. Daha sonra tüm kuralları takip etme konusunda endişelen.


Yengeç Burcu
21 Aralık 2020 Pazartesi Yengeç Burç Yorumları

Başka bir kişinin hayatına daha fazla dahil olmak zor bir şey olabilir. Çok yakında çok fazla şey paylaşmak istemezsiniz, ancak gerçekten bağlanmak için büyülü bir fırsat olduğunda geri durmak istemezsiniz. Bu hassas denge, işleri yavaşça alırsanız kolayca elde edebileceğiniz bir şeydir. Kendinize – ve onlara – değişikliklere alışmak için gereken yer ve zamanı verirseniz, her şey çok sorunsuz geçecektir. Sadece acele etmeyin. Hiçbir yere gitmiyorlar ve sen de gitmiyorsun.


Aslan Burcu
21 Aralık 2020 Pazartesi Aslan Burç yorumları

Şu anda havada çok fazla şey var, planlarınızın önüne geçmeniz için, belki onlar için heyecanlısınız. Bunun yerine, coşkunuzu azaltmanın bir yolunu bulmanız gerekecek. Harika bir fikir, arkadaşlarınızın ne yaptığını bulmaktır. Birinde heyecan verici şeyler oluyor ve yardımınızı veya tavsiyenizi istiyorlar. Zihninizi bir süreliğine başka birinin hedeflerine odaklamak, onu kendinizden uzak tutmanıza yardımcı olacaktır. Dikkat dağıtma, kendinizi merkezde tutmak için çok yararlı bir araç olabilir.


Başak Burcu
21 Aralık 2020 Pazartesi Başak Burç yorumları

Çok sıkı çalıştığınız bir hedefe bir adım daha yakınsınız ve geçmişinizdeki kötü alışkanlıklardan kilometrelerce uzaktasınız. Sırf kazanma rutininize sadık kalmanızı sağlamak için kendinizi motive etmek için sırtınıza güzel bir vuruşla ve belki biraz da savurganlıkla ödüllendirmek için iyi bir gün. Kendinize iyi gelen bir şey yaptığınızı bilirsiniz çünkü duygularınız artma eğiliminde olacaktır. Mutluysanız, kesinlikle doğru yoldasınız demektir.


Terazi Burcu
21 Aralık 2020 Pazartesi Terazi Burç yorumları

Görünüşe göre nihayet işte veya okuldaki geçmiş sorunlar için kapıyı kapatabileceksiniz. O su nihayet köprünün altında ve anılarınızın bir parçası olacak. Daha önce gitmiş olan şeyler üzerinde durmamaya çalışın. Sağlıklı değil ve hiç de eğlenceli değil! Şu anda yeni bir maceraya göz atmanız gerekiyor. Bir sonraki tatilinizi, bir sonraki randevunuzu veya bir sonraki projenizi planlamaya başlayın. Geleceğiniz parlak olduğu için dört gözle bekleyeceğiniz bir şey planlama zamanı.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
21 Aralık 2020 Pazartesi Akrep Burç yorumları

Günaha direnmek bugün sizin için zor olmayacak. Öz kontrolünüz her zaman en yüksek seviyededir, çünkü sonunda tüm çabalarınızın faydalarını görmeye başlarsınız. Bu hissi seviyorsun. Bu, sıkı çalışarak ödül alma hissidir. İvmeyi sürdürün çünkü artık her şeyin gitmesine izin vermek için çok ileri geldiniz. Ve kendi öz disiplini ile mücadele eden bir arkadaş görürseniz, onlara moral konuşması yapın. Her şeyi değiştirecek.


Yay Burcu
21 Aralık 2020 Pazartesi Yay Burcu yorumları

Şu anda mali durumunuz biraz dağınık, bu yüzden bir ani satın almanın cazibesine kapılabileceğiniz herhangi bir durumdan uzak durun. En büyük sorunun, odak noktasını kaybetmen. Her kuruşun nereye gittiğini takip etme konusunda eskisi kadar organize değilsin. Hesaplarınızı dengeleme ve bu makbuzları kaydetme konusunda biraz daha disiplinli olduğunuzda, tekrar başlamanız iyi olur.


Oğlak Burcu
21 Aralık 2020 Pazartesi Oğlak Burcu yorumları

Bugün yeni bir dünyaya adım atmaktan korkmanız için hiçbir neden yok. Enerjiniz sizi hayal kırıklığına uğratmayacak ve garip ve zorlu olayları deneyimleme arzunuz sadece daha da güçlenecek, bu yüzden onu tatmin etmelisiniz! “Hey, bunu yapabilirim!” Diye almanın daha iyi bir yolu yok. konfor alanınızdan çıkıp yeni bir görev veya hobi denemekten çok hissetmek. Derin bir nefes alın ve hemen dalın. Ne bekliyorsunuz? Heyecan verici bir gün olacak.


Kova Burcu
21 Aralık 2020 Pazartesi Kova Burcu yorumları

Kendinize sınırlar koyarak, kendinize daha fazla öz disiplin vereceğinizi düşünebilirsiniz. Yine de durum kesinlikle böyle değil, özellikle bugün kendinizi bırakmanın daha iyi olacağı bir zamanda. Kendi kendine koyduğu kısıtlamalarla yeter. Hayatında biraz daha özgürlüğe ihtiyacın var ve kendine bu özgürlüğü vermelisin. Her şeyi dakikaya göre planlamayın. Kendiliğindenlik ve son dakika fikirleri için yer bırakın. Zaten onlar genellikle en iyisidir.


Balık Burcu
21 Aralık 2020 Pazartesi Balık Burcu yorumları

Yüksek enerji seviyeniz bugün karışık bir nimettir. Tabağınızdan çok daha fazlasını almanıza yardımcı olacaktır, ancak siz ve sizden çok daha yavaş hareket eden insanlar arasında biraz gerginliği tetikleyebilir. Grubunuzda değişiklikler oluyor ve şu anda herkes aynı sayfada değil. Bu, başkaları için lider olmanız için harika bir fırsat. Biraz kayboldular ve biraz netlik elde etmenin bir yolunu arıyorlar. Fikirlerinizi onlarla paylaşın.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.