Günlük Burç Yorumları 19 Aralık 2020

19 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 19 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
19 Aralık 2020 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bu büyük projede veya ilişkide ilerlemeye hazır mısınız? Sonra gidin! Şu anda bazı büyük adımlar atabilirsiniz, bu yüzden harekete geçin. Ve esir alma! Güçlü hissediyorsunuz, bu da güçlü olduğunuz anlamına geliyor, bu nedenle tüm bu gücü istediğiniz değişiklikleri yapmaya odaklanın. İster kitap yazmak, masa yapmak veya o harika kişiyle bir randevu almak olsun, bugün başlarsanız bunu gerçekleştirebilirsiniz. Onu gözden kaçırmadan önce bu hedefe ilerlemelisin.


Boğa Burcu
19 Aralık 2020 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Dış dünyanın şu anda size sunacağı pek bir şey yok, bu yüzden evde kendi başınıza biraz sakin zaman geçirmek için doğru zaman. Eğlenmekle ilgilenmediğinden değil. Sadece diğer insanların enerjisi muhtemelen sizin için rahatlamaktan daha fazla yorucu olacaktır. Yaşam hakkında felsefi olmak ve hayatınızdaki bazı yeni zorlukları düşünmek için bu kesinti süresini kullanın. Onları iyi idare ettin ama nasıl daha iyisini yapabilirdin?


İkizler Burcu
19 Aralık 2020 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Siz ve başka biri harika ortaklarsınız, ancak son zamanlarda pek iyi geçinemiyor olabilirsiniz. Bir mola verme zamanı olabilir mi? Bu bir iş ortaklığı ise, üst düzeylerle konuşun ve bir süre yeni insanlarla işbirliği yapmaya başlayıp başlayamayacağınıza bakın. Onlara yeni profesyonel ve kişilerarası beceriler geliştirmenize yardımcı olacağını ve bir şeyler çözeceklerini söyleyin. Bu kişisel bir ilişkiyse, bir süre kendi başına gitmen gerekiyor. Biraz yalnız zaman yardımcı olacaktır.


Yengeç Burcu
19 Aralık 2020 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Kendi programınız üzerinde hiçbir kontrolünüz olmadığını hissettiğiniz uzun bir dönemden sonra, bugün size zamanınızın sorumluluğunu geri veriyor. Yapmanız gereken ilk şey nedir? Biraz yalnız zaman planlayın. Bugün kendiniz için bir şeyler yaptığınızda en az bir saatinizi ayırın. Kestirmek, film izlemek veya sadece pencereden dışarı bakmak olsun, rapor verecek kimsenin olmadığı ve endişelenecek son tarihlerin olmadığı hissini tatmanız gerekir. Biraz özgürlük, hayatı çok daha tatlı hale getirir.


Aslan Burcu
19 Aralık 2020 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Tam rutininizde rahat olduğunuzda, ilginç bir maceraya çıkmanız için bir fırsat gelir. Hazır mısın Bu şanstan yararlanmak için uğraştığınız şeylerin bir kısmından vazgeçmeniz gerekebilir ve bu sefer hiçbir garanti yok. Hayatın daha sessiz bir aşamasına hazırsanız, bu fırsatın sizi geçmesine izin vermek isteyebilirsiniz. Ama tek istediğin daha fazla uyarmaksa, iki elinle tut!


Başak Burcu
19 Aralık 2020 Cumartesi Başak Burç yorumları

Ufkunuzu genişletmek için yeni fırsatlar aramakla meşgul olabilirsiniz, bu yeni bir iş bulmak, bir iş kurmak konusunda ciddileşmek veya sahip olduğunuz işi geliştirmek anlamına gelebilir. Buradaki mesele, kendinize fazladan iş vermek değil, durumunuzu düzene sokmanın yollarını bulmaktır, böylece kendinizi daha rahat hissedersiniz ve daha iyi bir iş / yaşam dengesinin tadını çıkarırsınız. Ama canlılığınız şimdi dalgalanabilir, yani bazen kendinizi her şeye hazır hissederken, diğer zamanlarda enerji seviyeniz biraz daha düşük olabilir. Dalgalarla birlikte yuvarlanmaya çalışın.


Terazi Burcu
19 Aralık 2020 Cumartesi Terazi Burç yorumları

Bugün çok anlamlı olma yeteneğine sahipsiniz, bu da düşüncenizi belirtmek ve diğer insanları motive etmek için harika bir gün olduğu anlamına gelir. Konuştuğunuz herkes, iletişim kurmaya çalıştığınız ince nüansları anlayabilecek ve büyük olasılıkla düşüncelerinize bile katılacaktır. Bazı nüfuzlu insanları etkilemeye çalışıyorsanız veya sadece o sevimli kişi tarafından fark edilmeye çalışıyorsanız, bugün harekete geçmek için doğru gün!


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
19 Aralık 2020 Cumartesi Akrep Burç yorumları

Çok uzun zamandır sunduğunuz şeyleri başkalarından saklıyorsunuz. Utangaç ve çekingen olmak bir süreliğine sevimli olabilir ama kendinizle sizi daha iyi tanımak isteyen insanlar arasında duvarlar örüyorsunuz. Daha büyük bir risk almalı ve birisine kendinizle ilgili biraz daha fazla açıklama yapmalısınız. Kendiniz hakkında az bilinen bir gerçeği anlatmak için bir kişi seçin. Onlara güvenmenize bayılacaklar ve daha güçlü bir bağ ile ödüllendirileceksiniz. Dene. Beğeneceksin!


Yay Burcu
19 Aralık 2020 Cumartesi Yay Burcu yorumları

Bugün yaratıcılığınızın bir kısmını ortaya çıkarmaya çalışmalısınız. Daha güçlü, özgür ve en önemlisi mutlu hissetmenize yardımcı olabilir. İster şiir yazmak, çizimler yapmak, saçma şarkılar uydurmak, ister sadece o atkıyı örmek için biraz daha zaman ayırmak isteyin, kendinizi ifade etmek için yapabileceğiniz her şey, kendinizi daha sağlam ve merkezlenmiş hissetmenize yardımcı olacaktır. Sadece sonuca katkıda bulunmayan şeyleri yapmak için zaman ayırın.


Oğlak Burcu
19 Aralık 2020 Cumartesi Oğlak Burcu yorumları

Şu anda hayatınızın bir disiplinden yoksun olduğunu hissediyorsanız, bu, öyle olduğuna dair kesin bir işarettir! Dağınık bir arabaya veya yatak odasına sahip olmak o kadar da önemli değil, ama etrafınızdaki dağınıklık hayatınızın diğer alanlarında biraz kontrolden çıkıyor ve sizi çok fazla rahatsız etmeye başlıyor. Bugün, dünyanıza yeniden düzen vermek için biraz zaman ayırın. Temizlik akılsız bir iştir, ancak size zihninizin dolaşmasına ve kendini temizlemesine izin verme şansı verir!


Kova Burcu
19 Aralık 2020 Cumartesi Kova Burcu yorumları

Bu gün giden bir enerji dolu olmalı, bu da daha dışa dönük bir ruh halinde olmanız gerektiği anlamına gelir. Uzun zamandır kayıp olan arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için harika bir gün. Son zamanlarda geçmişinizden birini çok düşündüyseniz, neden çevrimiçi bir arama yapıp şimdi nerede olduklarını bulabilecek misiniz bir bakın? İster inanın ister inanmayın, sizden haber almak isterler. Bundan hiçbir şey çıkmayabilir, ancak kesinlikle gününüze biraz ışıltı katacaktır.


Balık Burcu
19 Aralık 2020 Cumartesi Balık Burcu yorumları

Fiziksel görünümünüz her zaman içinizin doğru bir yansıması değildir, ancak bu kopukluğun büyüdüğünü hissediyorsanız, ona dikkat edin. İster kilo vermeniz, kilo almanız veya farklı bir saç kesimi yapmanız gerektiğini hissediyor olun, dönüşümü başlatmak için çaba sarf etmelisiniz. Çok uzun süredir erteliyorsunuz ve bu yüzden artan bir memnuniyetsizlik hissediyorsunuz. Çözmesi kolay bir problem, özellikle de şimdi çözmeye başlarsanız.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.