Günlük Burç Yorumları 18 Aralık 2020

18 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 18 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
18 Aralık 2020 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bugün mükemmel öğrenci olacaksınız. Zihniniz meraklıdır ve enerjiniz yeni bilgiler edinmeye odaklanmıştır. Ayrıca zaten her şeyi bilmediğini bilecek kadar akıllısın, öyleyse neden kabul etmiyorsun? Zekanızdaki boşlukları göstermekten korkmayın. Sonuçta, onları doldurmanın tek yolu bu! Egonuz, herkesin zaten bildiğini düşündüğünüz basit bir şeydeki bir dersi atlatacak kadar güçlüdür, bu yüzden adım atın ve bir uzmandan ders isteyin.


Boğa Burcu
18 Aralık 2020 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Bugün başkalarında hangi davranışla karşılaşırsanız karşılaşın, hiçbir şey sizi şaşırtmayacak ya da güzel günlere devam etmenizi engelleyemeyecektir! Zihniniz tamamen açık, olumlu düşünüyorsunuz ve diğer insanlarla yeni bir şekilde bağlantı kurmaya hazırsınız. İlham arıyorsunuz, ancak bu sinir bozucu bir görev değil. Macera dolu keyifli bir keşif. Bu, sizin için yeni bir şeye, tercihen garip ve hatta biraz gizemli bir şeye başlamanın harika bir zamanı.


İkizler Burcu
18 Aralık 2020 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Fikirleriniz geçerlidir, ancak başkalarınınki de geçerlidir – sizinkiyle çatışanlar bile. Uzlaşmaya açık olun ve başkalarının söyleyeceklerini dinleyin. Hayat hakkında dogmatik bir tavır sergilemek, işleri daha basit hale getirebilir, ancak aynı zamanda onları çok daha sıkıcı hale getirecektir. Sevmediğiniz bir şeyi soğukkanlılığınızı kaybetmeden nasıl dinleyeceğinizi bilecek kadar akıllı ve çekicisiniz. Açık fikirli kalarak insanları etkileyecek ve daha fazla arkadaş edineceksiniz.


Yengeç Burcu
18 Aralık 2020 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Neden tüm enerjinizi diğer insanları mutlu etmek için harcayasınız? Bugün odak noktanızı değiştirmeli ve kendinizi mutlu etmek için daha çok çalışmaya başlamalısınız! Bugün kendinize en az bir güzel şey yapın. Korktuğunuz bir randevuyu iptal edin. Akşam yemeği için favori paket servisinizi alın. Arada bir kendiniz için bir şeyler yapmak sadece iyi bir fikir değil, aynı zamanda akıllıca bir fikirdir. Sonuçta, başkalarının yapmasını bekliyorsanız, kendinize iyi davranmanız gerekir.


Aslan Burcu
18 Aralık 2020 Cuma Aslan Burç yorumları

Geleceğiniz önünüzde duruyor, öyleyse neden çok geride kalan şeyleri düşünmekle bu kadar meşgulsünüz? Ne kadar çok istesen de, olanları değiştiremezsin! Aşağıdakilerden hoşlanmıyorsanız, yapabileceğiniz tek şey hızla uzaklaşmaktır. Sırada ne olduğunu, yolda ne olacağını düşünün. Takviminize bakın ve kimin doğum gününün yaklaştığını görün, sonra mükemmel hediyeyi düşünmeye başlayın. Geleceğe odaklanmak eğlencelidir.


Başak Burcu
18 Aralık 2020 Cuma Başak Burç yorumları

Şu anda sağlık, zindelik ve iş konularının yanı sıra diğer yaşam tarzı faktörlerine de odaklanılıyor. Sizin için neyin işe yaradığını deneyip bulmanın tam zamanı. Meraklı yapınız, iç huzurunuzu geliştirirken güveninizi artırmanın bir yolu olarak yeni felsefeler veya fikirler arıyor olabileceğinizi gösteriyor. Ayrıca, kendi işinizi kurmayı düşünüyorsanız, seçeneklerinizi araştırmak ve belki işleri daha ileriye götürmek için iyi bir zaman olabilir.


Terazi Burcu
18 Aralık 2020 Cuma Terazi Burç yorumları

Nihayet bugün bazı olumlu sonuçlar görmeye başlayacaksınız. Mevcut projeleriniz aynı zamanda köşeyi dönüyor gibi görünüyor. Ve şu anda kesinlikle meşgul olurken, tüm aktivitelerden de keyif alacaksınız. Vızıldayan beyniniz tüm uyarımı besliyor ve daha hızlı ve daha akıllı hale geliyor. Yavaşlamanın zamanı değil. Bu harika, öngörülemez ve biraz dramatik yolculuğun tadını çıkarma zamanı!


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
18 Aralık 2020 Cuma Akrep Burç yorumları

İyi bir arkadaş, kendi hayatınıza farklı bakmanıza neden olan bir yaşam değişikliğinden geçiyor olabilir. Bu tür bir kendi kendine inceleme çok değerlidir, ancak biraz tuzak da olabilir. Gelecek için çok fazla zaman harcamayın. Sadece sizi buradan ve şimdiden izole edecek. Arada bir kendinizi ana kaptırmanıza izin vermelisiniz. Her zaman derinlemesine düşünemez veya bir sonraki adımda ne yapmanız gerektiğini düşünemezsiniz.


Yay Burcu
18 Aralık 2020 Cuma Yay Burcu yorumları

Bugün herkes cevaplarınızdan ve fikirlerinden memnun kalacak. Başkalarının yeteneklerinize duyduğu güvenin tadını çıkarın ve o zaman belki onlara biraz daha fazla güvenmeye başlayabilirsiniz! Düşündüğünüzden çok daha yeteneklisiniz ve bu diğer insanlar sonunda bunu anlamanıza yardımcı oluyor. Daha sağlıklı bir egoya sahip olmak biraz çaba gerektirir. Onu beslemelisiniz ve biraz kendinizle övünürken rahat olmalısınız. İnsanlar bundan vazgeçmeyecek.


Oğlak Burcu
18 Aralık 2020 Cuma Oğlak Burcu yorumları

Romantik fırsatlar dikkatinizi çekebilir, özellikle de flört döngüsüne girmeye hevesliyseniz veya son ilişkinizden bu yana zamanınızı bekliyorsunuz. Havada, özellikle ilgilendiğiniz özel bir kişi varsa, hafif bir takıntıya dönüşebilecek bir beklenti var. Sahiplenici veya takıntılı bir zihin çerçevesine girmekten kaçınırsanız, ilişki daha doğal bir şekilde ilerleyebilir. organik yol.


Kova Burcu
18 Aralık 2020 Cuma Kova Burcu yorumları

Birine onlardan gerçekten ne istediğini söyle. Onlardan zihninizi okumalarını beklemeyi bırakın çünkü sizi sadece hayal kırıklığına uğratacaklardır. Ve açık bir iletişim kurmanın sadece dürüstlük ve basit bir dilden fazlasını gerektirdiğini unutmayın. Tam bir açıklama ve tam bir güven de gerektirir. Seni önemsediğini bildiğin insanlarla birlikteyken savunmasız olman sorun değil. Bu insanlarla bazı gerçek bağlantılar kurdunuz, öyleyse neden onlara inanmayasınız? Aklındakini söyle.


Balık Burcu
18 Aralık 2020 Cuma Balık Burcu yorumları

Bir otorite figürünün konu hakkında farklı bir görüşü olsa bile, günün konusuyla ilgili bakış açınıza her türlü hakka sahipsiniz. Gücü elinde tutan insanlarla öylece anlaşamazsınız. Zayıf ve kim olduğun için doğru değil. Eğer hissettiğin gibi hisseden tek kişi sizseniz, bununla gurur duyun! Sadece sizi benzersiz kılmakla kalmaz, herkese ne kadar güçlü olacağınızı gösterir. Başkalarının fikirlerine de saygı duyduğunuzdan emin olun.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.