Günlük Burç Yorumları 14 Aralık 2020

14 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 14 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
14 Aralık 2020 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Hiç kimse – sen bile – her zaman özverili ve cömert olamaz! Bugün birkaç bencil davranışı iyi işlerinize karıştırmanız sorun değil. Çok egomanyak bir şey yapma. Genelde yapmayacağınız birkaç kez kendinizi ilk sıraya koyun. Bu tavırlarını unutmak için bir bahane değil. Yine de lütfen ve teşekkür ederim demelisin, ama bu, kendine biraz daha sık olduğun yıldız gibi davranman gerektiğini hatırlatıyor.


Boğa Burcu
14 Aralık 2020 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Ruh halinizi iyileştirmek için sağlıklı bir dozda dikkat gibisi yoktur! Bugün hızlı bakın ve yolunuza fırlatılan bazı hayran bakışları yakalayabilirsiniz. Etrafınızda güçlü bir çapkın enerji akımı var, bu yüzden bir yabancının size yaklaşması sizi şaşırtmasın. Yine de fazla arkadaşça davranmamaya dikkat edin, aksi takdirde yanlış (aşırı teşvik edici) mesaj gönderebilirsiniz!


İkizler Burcu
14 Aralık 2020 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Şu anda yeni fikirleri benimsiyorsunuz, ancak görünen o ki tek sizsiniz. Çevrenizdeki herkes ekstra dikkatli davranıyor ve korktukları şey sizin için net olmayabilir ve olması da gerekmez. Herkesin fikrini değiştirme yükünü üstlenmek zorunda değilsin, ama bu yönde biraz çaba sarf etmek kendini iyi hissetmeni sağlayacaktır. Gündeminizi çok zorlamak insanları rahatsız eder, ancak aynı zamanda onlara özlü ve inançlı bir kişi olduğunuzu da gösterir.


Yengeç Burcu
14 Aralık 2020 Pazartesi Yengeç Burç Yorumları

Her şey kontrolünüz altında. Aferin sana! Ancak tüm yeni bulduğunuz boş zamanınızı başarılarınızı kutlamaya ayırmadan önce, pike’dan gelecek olanları biraz düşünün. Takviminize hızlı bir bakış, bir şeyin fark ettiğinizden daha erken geldiğini gösterecektir. Hazırlanmak için biraz alışveriş, düzenleme veya temizlik yapmanız gerekebilir ve tahmin edin ne oldu? Bugün buna başlamak için mükemmel bir gün.


Aslan Burcu
14 Aralık 2020 Pazartesi Aslan Burç yorumları

Bir profesyonel gibi nasıl başa çıkılacağını biliyorsun! Bugün oyundan sorumlu olduğunuzda, tüm oyuncuları rahatlatan iyi bir tarafsızlık ve çekicilik kombinasyonu göstereceksiniz. Çok güvenli bir konumdasınız ve eğer birisi lolipopun yapışkan ucuna düşerse, suçlanmayacaksınız. Bu bağımsız rol, kendi payına düşen faydaları sunar, ancak yakında oyuna geri dönmek için sabırsızlanacaksınız. Yakında şansın olacak.


Başak Burcu
14 Aralık 2020 Pazartesi Başak Burç yorumları

Bugün herhangi bir projeye başlamadan önce bir plan hazırlayın. Onsuz hiçbir yere varamazsınız. Çok fazla detayın kendine ait bir hayatı vardır ve onları dikkatlice izlemezseniz, sizi tüm yanlış yönlere götürürler. Zamanlama aşılması gereken bir engel olabilir, bu nedenle işlerin sorunsuz ilerlemesini sağlamak için bazı yaratıcı taktikler kullanın. İnsanlar hayatlarında sandığınızdan çok daha fazla esnekliğe sahipler. Genel olarak, bunu sakin ve düzenli bir gün yapmak kolay olacak.


Terazi Burcu
14 Aralık 2020 Pazartesi Terazi Burç yorumları

Hayatınızı kontrol etmeniz kesinlikle sizindir, ancak bu, zaman zaman başkalarının önerilerini dinlememeniz gerektiği anlamına gelmez. Size söyledikleri şey biraz korkutucu gelse bile, arkadaşlarınızın ve ailenizin tavsiyelerini alın. Bazen insanların inanç sıçraması için bir itkiye ihtiyacı vardır ve sizi sevdiğiniz ve güvendiğiniz insanlardan daha iyi kim destekleyebilir? Yeni olasılıklar aşamasına giriyorsunuz, bu yüzden tutun ve sizi nereye götürdüklerini görün.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
14 Aralık 2020 Pazartesi Akrep Burç yorumları

Bugün yaptığınız her küçük seçim bir ölüm kalım meselesi olmayacak, ancak görünüşte önemsiz bazı seçimler tarafından kamufle edilen bazı geniş kapsamlı sorunlar var. Bugünün anahtarı, olayların gelecekteki mutluluğunuzu nasıl etkileyeceğini düşünmektir. Yaptığınız her harekete zaman ayırın – özellikle yeni bir profesyonel ortamda – ve herhangi bir şey yapmadan önce tüm açılardan bakın. Bu, günün daha yavaş ilerlemesini sağlayabilir, ancak aynı zamanda çok daha güvende olmanızı sağlayacaktır.


Yay Burcu
14 Aralık 2020 Pazartesi Yay Burcu yorumları

Endişelerinizin hayatınızı yönetmesine izin vermeyin! Neler yapmadığınız veya nerede olmadığınız hakkında çok fazla düşünmek büyük bir zaman kaybı olacaktır. Algılanan eksiklikler üzerinde durmakta bir tuzak var ve şu anda bundan kaçınmanız gerekiyor. Sizi rahatsız eden şeylere sırtınızı dönün ve kendi kendini muayene etmenin yükünden bir gün uzaklaşın. İçindeki amigo kızınızla tekrar iletişime geçmeniz gerekiyor. Arkana yaslan ve sevdiğin insanlar gibi mutlu şeyler düşün.


Oğlak Burcu
14 Aralık 2020 Pazartesi Oğlak Burcu yorumları

Herkesin neyin güzel olduğu konusunda farklı bir fikri vardır. Tüm estetik sorunlar doğası gereği özneldir ve bunu anlarsanız bugün çok daha mutlu olacaksınız. Sanatın gerçekte ne olduğu hakkında pek çok farklı fikir var ve kendinizi tanımıyor olabilirsiniz, ancak bu sizin düşüncelerinizi dile getirmenizi engellememelidir. Sizi eleştiriyor olsalar bile, diğer insanları söyledikleri için yargılamayın (özellikle başka kültürlerden geliyorsa).


Kova Burcu
14 Aralık 2020 Pazartesi Kova Burcu yorumları

Bugün kendinizi iyi besleyin – kelimenin tam anlamıyla. Bir fincan kahve ve biraz şekerli hamur işi alarak kahvaltıdan mahrum kalmayın. Oturun ve her yiyecek grubundan küçük bir şeyler içeren gerçek bir yemeğin tadını çıkarın. Gününüze devam etmek için alabileceğiniz tüm yakıta ihtiyacınız olacak. Sonra, zihninizi besleyin. Şu anda entelektüel olarak uzun zamandır olduğundan daha meraklısın ve bir süredir düşündüğün gizemler var. Bugün onları çözme günü.


Balık Burcu
14 Aralık 2020 Pazartesi Balık Burcu yorumları

Kişisel gündeminizi bugün normalde olduğundan biraz daha güçlü bir şekilde zorlamalısınız. Şu anda biraz fazladan çaba sarfetmen uzun bir yol alacaktır. Bu sizin için en önemli gün ve evrene istediğinizi gösterdiğiniz sürece tam olarak istediğiniz şeyi elde etmeye hazırsınız. Hayatınızı bu yeni seviyede görselleştirin ve yakında vizyonlarınız gerçek olabilir. Ekstra saatleri ve gerekli olabilecek ekstra çabayı harcayın. Her şeye değecek.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.