Günlük Burç Yorumları 12 Aralık 2020

Günlük Burç Yorumları 12 Aralık 2020

12 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 12 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
12 Aralık 2020 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Korkunç bir şey olduğunda yakanın altında ısınmadan önce, kendinize bir iyilik yapın ve durumu gözden geçirmek için bir an için durun. Sizi etkileyen şeyler size yöneltilmeyebilir, bu yüzden kişisel olarak hiçbir şeyi almayın. Objektif, analitik ve dikkatli olun. Muhafazakar tarafınızı dinleyin ve anın sıcağına kapılmayın. En önemlisi, bugün, yarın pişman olabileceğiniz hiçbir şey yapmayın.


Boğa Burcu
12 Aralık 2020 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

İş ve romantik bağlantılar bugün potansiyel olarak heyecan verici bir şekilde kesişebilir. Büyük bir fırsatın önünde şaplak olabilir misin? Bunu dikkatlice oynayın ve iş ile oyun arasındaki çizginin sağ kaldığınızdan emin olun. Bu ilişkiyi kurmak çok büyük bir fayda. Hayatınız yeni bir yöne gönderilebilir. Onlara ne güçlü sahip olduğunuzu seçin, ama çok çıkmamaya çalışın. Kişiliğinizle liderlik edin ve tam bir çiftçi olun.


İkizler Burcu
12 Aralık 2020 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Mevcut yaşamınız ve konumunuz uyarıcı olmaktan daha azsa, bugün aklınızda seyahat ve macera olabilir. Zihninizin arkasında bazı fikirleriniz varsa, bunları bugün biraz daha gerçeğe itin. Biraz ön araştırma yapmaya çalışın ve kendi yolunuza mı yoksa bir arkadaşınızla veya özel biriyle mi gitmek istediğinizi anlamaya çalışın. Hayatınızın çoğu alanı şu anda bir tür otomatik pilotta uğultu yapıyor, büyük kargaşadan ve aynı zamanda önemli heyecandan da uzak.


Yengeç Burcu
12 Aralık 2020 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Bugün her şey dayanıklılıkla ilgili. O sıkıcı toplantıyı uykuya dalmadan oturabilir misin? İşten eve dönüş trafiğini halledebilir misin? Yeme planına bir gün daha sadık kalabilir misin? Tüm bu soruların cevabı coşkulu bir evet. İçinizin derinliklerinde çok fazla güç var ve bugün onu kazmanız gerekecek. Kendinizi eğlendirebilecek, zihninizi dağıtabilecek ve kendinize gidebileceğiniz mutlu bir iç mekan sunabileceksiniz.


Aslan Burcu
12 Aralık 2020 Cumartesi Aslan Burç yorumları

İnanması ne kadar harika olsa da, hayatta bedava öğle yemeği diye bir şey yoktur. Hiçbir şey karşılığında bir şey almak mümkün değildir, bu nedenle birisi size bugün reddedemeyeceğiniz bir teklifle gelirse dikkatli olun. Baskı taktiklerinden uzaklaşın ve sert satışın kararlılığınızı etkilemesine izin vermeyin. Ücretsiz bir şey havasındaysanız, neden sessiz, güzel bir yerde yürüyüşe çıkmıyorsunuz? Kamusal alanlar, harika özel anlar yaşamanızı sağlayabilir.


Başak Burcu
12 Aralık 2020 Cumartesi Başak Burç yorumları

Bunalmış hissediyor musun? Gururunuzu bir kenara bırakmanın ve ihtiyacınız olduğunu bildiğiniz yardımı isteme zamanı! Çoğu insan, içeri girip yardım etmeleri istendiğinde gurur duyuyor. İnsanlar hazır ve sorulmayı bekliyor. Bunu bir başkasına problemlerinizle yüklediğinizi düşünmeyin. Birinin değerli içgörüsünü isteyerek gurur duyduğunu düşünün. Her şey onu nasıl döndürdüğünüze bağlı ve her şeyi doğru yöne çevirmek için fazlasıyla çekiciliğiniz var.


Terazi Burcu
12 Aralık 2020 Cumartesi Terazi Burç yorumları

Bugün alışılmadık sembol veya işaretlere dikkat edin. Size ve belirli bir özel kişiye parlak, yeni bir başlangıca giden yolu işaret edebilirler. İlerleme zamanına yaklaşıyor, ancak bugün başlamak için acele etmeyin. Bu sefer işlerin daha yavaş olması gerekiyor, bu yüzden sakin oynamayı unutmayın. Bu şeyi uzatarak, bunun sizin için önemli olduğunu kanıtlıyorsunuz. Bu tür bir mesaj göndermek tüm macera için tonu belirleyecektir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
12 Aralık 2020 Cumartesi Akrep Burç yorumları

İçgüdüleriniz bugün sizi umutlandırmaya devam edecek çünkü tanıştığınız neredeyse herkes için belirli maceraları hissedeceksiniz! Bu sizi biraz endişelendirebilir, ancak gerçek şu ki, şu anda güçlü bir gelecek duygusuna sahipsiniz ve ondan yararlanmaktan korkmamalısınız. İnsanların farklı durumlarda nasıl tepki vereceğini tahmin edebilmenin yanı sıra, kötü bir şeyin sevdiğiniz insanlara dokunmasını nasıl engelleyeceğinizi hissedebileceksiniz.


Yay Burcu
12 Aralık 2020 Cumartesi Yay Burcu yorumları

Eldeki sorunları görmek için gözlerinizi açmaktan daha fazlasını yapmanız gerekir. Kalbini açmalısın. Yavaş yavaş farkına vardığınız şey, duygularınızın iletişim kurmanın bir yolu olduğu ve bir şeyi daha eksiksiz anlamanın bir yoludur. Onları daha sık kullanmaktan korkmayın! Bugün birinden neler yaşadığını detaylandırmasını isteyin. Size söylediklerinde size güvenirler. Ve dinlediğinizde, onlara güvenilir olduğunuzu göstermiş oluyorsunuz.


Oğlak Burcu
12 Aralık 2020 Cumartesi Oğlak Burcu yorumları

En eski ilişkilerinizden biri önemli bir dönüm noktasına ulaşmaktır. Şimdi ya da asla olduğunu kabul etmenin ve yapmaktan korktuğunuz seçimi yapmanın tam zamanı. Bu senaryoda kendinize dikkat etmeniz ve ortaklıktaki rolünüzün onların beklentilerini karşılamakla ilgili olmadığını anlamanız gerekir. Turta parçan nerede? Bir görüşmedeki son kelimeyi seçebilir veya sadece bırakıp devam etmeyi seçebilirsiniz.


Kova Burcu
12 Aralık 2020 Cumartesi Kova Burcu yorumları

Hayatınızdaki insanların sizin için ne kadar önemli olduğunu anlamak için en son ne zaman zaman ayırdınız? Bugün yap. Bu sabah mümkün olan en kısa sürede, en çok zevk aldığınız arkadaşlarınızla konuşmak için bir plan yapın. Fark edebileceğinizden daha fazla zaman geçti ve hayatınızdaki en son gelişmelerinizi, yaşadığınız değişiklikleri takdir edebilecek biriyle paylaşmak size iyi gelir. Hayatınızdaki nimetleri değerlendirmek, pozitif kalmanın harika bir yoludur.


Balık Burcu
12 Aralık 2020 Cumartesi Balık Burcu yorumları

Sırf her şeyin içinde olmanız, bugün etrafınızda neler olup bittiğini tamamen anlayacağınız anlamına gelmez. Konuşmadan önce hareket etmemeye dikkat edin ve düşünmeden konuşmayın. Oh, ve düşünmeden önce, sadece hissetmek isteyebilirsin. Bırakın duygularınız bu ezici durumla ilgili ilk araştırmalarınızı yönlendirsin. Korkuyu ve şüpheyi uzaklaştırın, ancak içgüdünüzün size söylediklerine zihninizi açın. İşin içinde iyi insanlar var. Onları takip et.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.