Günlük Burç Yorumları 11 Aralık 2020

Günlük Burç Yorumları 11 Aralık 2020

11 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 11 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
11 Aralık 2020 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bugün enerjinizi güzel, eski moda fiziksel egzersizle güçlendirin! Öğle yemeğinden önce bir maratona nasıl sığacağınız konusunda endişelenmeye başlamadan önce rahatlayın. Becerilerinizin çok büyük olması gerekmiyor. Normalde araba ile gideceğiniz bir yerde yürüyüşe çıkın. Asansör yerine merdivenleri kullan. Televizyon izlerken biraz mekik çek. Buradaki fikir, vücudunuzu hareket ettirmek ve kanınızı pompalamak, kendinizi sınırlarınıza zorlamak değil. Küçük başlayın ve nasıl hoşlandığınızı görün.


Boğa Burcu
11 Aralık 2020 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Kim olursa olsun, küstahlığı kabalıkla sınırlanan kendini beğenmiş bir insana tahammül etmeniz için hiçbir neden yok! Üst kademeler tarafından aşağılanmakta olduğunuzu hissediyorsanız, elbette diplomatik olarak geri itmeyi kendinize borçlusunuz. Bu işte iyisiniz ve bu kişiyi, onu kırmadan veya savunmaya koymadan kolayca yerine koyabilirsiniz. Bugün kendin için ayağa kalkmak size daha fazla saygı kazandıracak, bu yüzden yapmaktan çekinmeyin!


İkizler Burcu
11 Aralık 2020 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Tartışmalar insanlarda en kötüsünü ortaya çıkarır, bu yüzden bugün birisi size ucuz bir atış yaparsa, bunun sırtınızdan kaymasına izin vermelisiniz. Bunu görmezden gelmeyin, ancak kemerin altına kendiniz vurmaya başlamak için bir bahane olarak kullanmayın. Bunun üzerine çıkın. Kişisel sorunları değil, sorunla ilgili konuşmayı elinizin altında tutun. Anlaşmazlıkları nasıl çözeceğinizi öğrenmek, geliştirebileceğiniz en değerli becerilerden biridir ve odaklanmaya devam ederseniz ustalaşabileceğiniz bir beceridir.


Yengeç Burcu
11 Aralık 2020 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Bugün şok edici ve biraz da çirkin bir şey olabilir ve bunun için hazırlıklı olmanız gerekir. Olduğunda tepki vermeyin. Her şeyi bir anlığına durdurun ve durumu iyice gözden geçirin. İlk bakışta göründüğü gibi değil, bu yüzden şimdi bir diz çöküşü tepkisine kapılırsanız, daha sonra büyük ölçüde pişman olacaksınız. Objektif olun, analitik olun ve bugün dikkatli olun. Mantıksız duygulara veya korkuya kapılmanıza izin vermeyin.


Aslan Burcu
11 Aralık 2020 Cuma Aslan Burç yorumları

Bugün söylediklerinizi çok fazla düzenlememeye çalışın. Aklınıza gelen her şeyi söylememelisiniz, ama daha açık olmalısınız. Dürüst ve yürekten konuşursan istediğini çok daha çabuk alırsın. İster iş ortamında, ister okulda veya partnerinizle kucaklaşıyor olun, açık sözlü ve hatta biraz savunmasız olmanız gerekir. İnsanlar ne zaman samimi olduğunuzu anlayabilir ve bu gerçekten önemli bir bağlantı kurmanın çok yoludur.


Başak Burcu
11 Aralık 2020 Cuma Başak Burç yorumları

Az önce bir dağın tepesine tırmandınız ve meydan okumaya yükselmek için sırtınızda büyük bir patlamayı hak ediyorsunuz. Yine de, patin başka birinin elinden geldiğinden emin olun. Başarınız hakkında çok hızlı övünmek, insanların bunu sadece övünme hakları için yaptığınızı düşünmelerine neden olabilir ve bu da onu ucuzlatır. Kendinizle olan gururunuzdan memnun olmalısınız. Diğer insanlardan gelen alkış (bu kesinlikle gelecektir) sadece pastanın üzerine krema yapmalıdır.


Terazi Burcu
11 Aralık 2020 Cuma Terazi Burç yorumları

Bugün bir şeyleri fazla düşünmemeye çalışın. Sadece detaylar sizi felç edecek ve detaylar uzun vadede gerçekten önemli olmayacak. Şu anda hiçbir şey sabit değil, bu yüzden herhangi bir enerjiyi bir şey hakkında heyecanlanmak için harcamak tamamen zaman kaybıdır. Umutlarınız gerçekte sağlam bir şekilde dikilmeli. Onları gerçekçi olandan daha yükseğe çıkarmayın. Dayanmalı, sabırlı olmalı ve ne olacağını kesin olarak bilemeyeceğinizi kabul etmelisiniz. Bu bir meydan okuma, ama özgürleştirici.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
11 Aralık 2020 Cuma Akrep Burç yorumları

Her ilişkide her zaman bir güç dengesi vardır. Diğer kişi plana uyarken birileri her zaman kararları verir. Düzenli olarak ileri geri hareket eden neyi kim yapıyor? Değilse, bugün bunu gündeme getirme günüdür. İlişkilerinizden birinde sürekli plan yapan sizseniz, diğer kişiden ikinizin yapabileceği bir şey düşünmesini isteyin. Ve eğer bir başkasının söylediklerine her zaman uyan sizseniz, öne çıkın ve bazı fikirler sunun.


Yay Burcu
11 Aralık 2020 Cuma Yay Burcu yorumları

Şu anda romantik bir ilişki içindeyseniz, yakında işlerin önemli ölçüde değişmesini bekleyin. Umduğunuz büyüme hamlesi geliyor. Hayal ettiğinizden biraz daha hızlı ateş etmek üzeresiniz, bu yüzden şoka hazır olun. Romantik bir ilişki içinde değilseniz, bağımsız statünüzde her zamankinden daha fazla neşe bulacaksınız, özellikle de tanıdığınız bir çift, bekar olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu hatırlattığında.


Oğlak Burcu
11 Aralık 2020 Cuma Oğlak Burcu yorumları

Bugün, insanların ya sizi etkilemek istedikleri için ya da sizi kandırmak istedikleri için sizin için biraz şov yaptıklarının farkında olmalısınız. Yine de bu ayrım oldukça önemsiz. Gerçek değillerse, gerçek de değillerdir. Başkaları olmadıkları bir şey gibi göründüğünde, dikkatli olmalısınız. Onların iltifatlarını kibarca kabul edin, ama buna inanmayın. Gülüşü en geniş olan kişiler, bazen en olumsuz gündemlere sahip kişilerdir.


Kova Burcu
11 Aralık 2020 Cuma Kova Burcu yorumları

Güç mücadelelerindeki en büyük sorun, kontrolünüzü kaybetme şansınızın olması değildir. Genellikle dikkatinizi gerçekten önemli olan şeyden uzaklaştırırlar. Şu anda direksiyonun arkasında kimin olduğu önemli değil. Asıl önemli olan, soruna bir çözüm bulmaktır. İlk adım, bunu kabul etmek ve ona göre hareket etmektir. Kendi arzularınızı bir kenara bırakmalı ve bugün daha büyük olanı düşünmelisiniz. Sonuçta, bir zincir ancak en zayıf halkası kadar güçlüdür.


Balık Burcu
11 Aralık 2020 Cuma Balık Burcu yorumları

Bugünü verimli bir gün yapmak istiyorsanız, diğer insanlardan fikirlerini alırken, aynı zamanda onlara fikirlerinizi vermekten kaçınmalısınız! Kulağa zor bir iş gibi geliyor, ancak biri bunu zarafetle halledebilirse, yapabilirsiniz. Düşünceleriniz sadece olayları yoldan çıkaracak ve sohbetlerin eğlenceli ancak zaman alıcı teğetlere dönüşmesine neden olacaktır, bu yüzden başkalarından girdi almaya odaklanın çünkü şu anda söyledikleri gider.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.