Elimde yoğurt kabıyla yürüyordum

Rüya:

Ablamla konuşurken ona isteklerim olacak mı görmek için rüyaya yatar mısın dedim. Yani Allahtan sana rüyada bildirmesi ister misin dedim. O da şunu gördü Bir Yokuşu çıkıyormuş. Güzel ve güneşli bir günmüş. Bir elinde yoğurt kabı bir elinde valiz varmış. Yokuşu çıkınca bir havalimanına girmiş. İçerisi ferah ve aydınlık İç yermiş ve uçaklar varmış

Yorum:

Ablanızın; yaşadığını sağlık sorunları var ise bunların bir nebze olsa iyiye gideceğine ya da tamamen iyileşeceğine işaret ediyor olabilir. Ayrıca yaşadığı maddi sıkıntılar var ise bunları da çözüme kavuşturacak olabilir.

Continue Reading

Rüya Yorumları için daha fazla

Babam ve Eski Hoşlandığım Çocuk

Babam öğretmen. Onunla beraber bir okulun bodrum katı gibi bir yere iniyorduk. Etraf karanlıktı, azıcık ışık vardı. Yürüyorduk, sonra bir odaya girdik. Orada eskiden hoşlandığım çocuğu gördüm.

Rüyamda Fırtına ve Aşk

Rüyamda annemle birlikte fırtınadan kaçarken büyük bir hortum belirdi. Sonra geniş bir otoparkta bozuk para toplarken Yahudi bir kızla tanıştım.

Rüyamda Mezarlık Tepesi: Annem ve Ben

Rüyamda annemle mezarlık tepesinden çıkış kapısına doğru ilerliyorduk. Annemin ayağında sağlık sorunu vardı ve ben onu sırtımda taşıdım. Kendi kendime Allah’tan zenginlik istedim.

Sadece Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

%50

indirimle

Saat
Dk
Sn