Haftalık Burç Yorumları (30 Kasım – 6 Aralık Haftası)

Haftalık Burç Yorumları (30 Kasım – 6 Aralık Haftası)

İşte bu haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
KOÇ BURCU 9 Kasım – 15 Kasım Haftalık Burç Yorumları(22 Mart – 20 Nisan)

Maceracı bir enerji dalgasıyla haftanıza başlayın! Pazartesi ve Salı günleri, cesurca yeni yollar açan ve gittiğiniz her yerde yeni insanlarla tanışan gerçek bir öncü olacaksınız. Engeller ve yükümlülükler yolunuzu tıkarken, bu eylemin Çarşamba ve Perşembe gününe kadar azalmasını bekleyin. Sebat etmek için biraz esneklik ve sabır göstermeniz gerekecek. Cuma günü ve hafta sonu boyunca, telefon görüşmeleri, e-postalar ve diğer elektronik olarak etkinleştirilmiş mesajlar arasında hızla geçiş yapan bir santral operatörü gibi hissedeceksiniz. Şu anda her zamankinden daha net ve hızlı iletişim kurabilirsiniz. Pazar öğleden sonra veya akşam, göğsünüzden bir şey alın.

Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
BOĞA BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (21 Nisan – 21 Mayıs)

Pazartesi ve Salı günleri yavaşlayın! Alışılmadık bir telaş içinde olduğunuzu göreceksiniz – ki bu sizin için garip – ama sadece derin bir nefes alın ve herhangi bir dürtüsel dürtüye direnin. Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize geri döneceksiniz – ve nasıl! En iyi özelliklerin tümü – özellikle kalıcılığınız, pratikliğiniz ve enerjik dayanıklılığınız – büyütülecek ve diğerleri varlığınıza hayran kalacak. İltifatın keyfini çıkarın ve heyecandan en iyi şekilde yararlanın (özellikle romantizm söz konusuysa). Bu Cuma gününden itibaren ve haftasonuna kadar, kendinizi tekrar karakteristik olmayan bir telaş içinde bulacaksınız, ancak bu sefer zihinsel çabukluk duygularınızı daha net bir şekilde iletmenize yardımcı olacaktır.

İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İKİZLER BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 23 Haziran)

Hafta başladığında inisiyatif al. Pazartesi ve Salı günleri bir dinamosunuz, hızlı bir şekilde iletişim kurabiliyor ve anında yeni planlar üretebiliyorsunuz (tabii ki arkadaşlarınızdan biraz yardım alarak). Çarşamba ve Perşembe günleri, hızınızı rahatlatıcı bir sahile geri çekmeniz gerekecek. Beklenmedik engeller yolunuzu tıkayabilir, ancak biraz sabır ve zihinsel manevralar ile önünüzü görebilirsiniz. Cuma ve hafta sonu boyunca, inanılmaz miktarda enerjiye sahip olmayı bekleyin. Sevdiğiniz şeyi yapıyor olacaksınız – birçok yeni insanla tanışacaksınız ve birçok yeni şey deneyeceksiniz – ve dünya her hevesinize boyun eğecek.

Yengeç Burcu
YENGEÇ BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (22 Haziran – 23 Temmuz)

Hafta başlarken aşırı tepki vermeyin. Geçici olarak aşırı hassas zekanız sayesinde Pazartesi ve Salı, duygusal zorluklar yaratabilir. Sakin, soğukkanlı ve kendine hakim kalabilirseniz, iyi bir şekilde başa çıkarsınız. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyalleşmek için bolca zaman ayırın. Şu anda evde kalmak için çok çekicisin – tabii sadece büyük bir akşam yemeği partisi vermeyi planlamıyorsanız. Cuma gününden itibaren ve hafta sonuna kadar, kabuğunuzdan kurtulma fırsatları bulacaksınız. Devam edin ve kendinizi şımartın – ne kadar kısa olursa olsun vahşi tarafta bir yürüyüş yapabilirsiniz. Pazar öğleden sonra ve akşam tüm gözler üzerinizde.

Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
ASLAN BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Yeni bir şeyler öğrenmeye hazır mısınız? Bu haftanın başlangıcı, ilginç insanlar ve düpedüz harika fikirler keşfetmek için birkaç fırsattan fazlasını sağlamalıdır – ve hatta bu süreçte biraz eğleneceksiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri, itibarınız ve kariyeriniz hakkındaki büyük resim düşüncelerine odaklanacaksınız. En iyi nasıl ilerleyeceğinizi anlamaya çalışın, ancak görüntünüze takılıp kalmayın. Cuma günü ve hafta sonu, büyük gruplar halinde en çok eğleneceksiniz – herkesin yeni bir şeyler yapması için organize olmasını sağlayarak öncülük edin. Pazar öğleden sonra ve akşam, diğerleri doğal sıcaklığınıza çekilecek.

Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
BAŞAK BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (23 Ağustos – 22 Eylül)

Hafta başladığında, alışılmadık derecede iddialı bir amaç duygusuyla dolu olacaksınız. Başkaları yardım etmek istemese bile, Pazartesi ve Salı günleri işleri halletmek için bu ruhu ve hırsı kullanın. Çarşamba ve Perşembe günleri, şehrin hemen karşısında olsa bile, seyahat etme fırsatını değerlendirin. Perspektifte bir değişiklik (yemek yenecek yeni bir yer kadar basit bir şey bile) zihinsel bakış açınızı temizleyebilir. Cuma günü ve hafta sonu boyunca, hızlı bir zeka ve çok keskin bir nedeniniz olmasını bekleyin – bu, küçük ayrıntıları düzeltmek için büyük bir yardımcı olabilir. Pazar öğleden sonra ve akşam sosyalleşerek zaman geçirin.

Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
TERAZİ BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (23 Eylül – 22 Ekim)

Hafta başlarken bire bir ortaklıkta bir uzlaşma sağlamaya çağrılacaksınız – ama neyse ki dengeyi yakalamak kişisel uzmanlık alanınızdır. Pazartesi ve Salı günleri kazan-kazan çözümleri bulun. Çarşamba ve Perşembe günleri ortaklıklar ve ittifaklar üzerine odaklanmaya devam edeceksiniz, ancak diğerleri sizden kendi işlerine müdahale etmenizi isteyecek. Zahmetsiz diplomasiniz için teşekkür edilmeyi (ve takdir edilmeyi!) Bekleyin. Cuma günü ve hafta sonu, kendinizi coşku ve bol miktarda entelektüel enerji ile dolu bulacaksınız. Yakın biriyle büyük fikirler etrafında dolanırken eğlenin. Pazar öğleden sonra veya akşam, rutininizde bir kesinti olup olmadığına dikkat edin.

Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
AKREP BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (23 Ekim – 22 Kasım)

Hafta başlarken belaya dikkat edin! Pazartesi ve Salı günleri inisiyatif ve enerji ile dolusunuz – ve bir şeylere başlamak için harika bir zaman – ama bu iddialılık, dikkatli olmazsanız sizi çatışmaya sokabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri, esnekliğe daha fazla önem verin. İçgüdüleriniz tutkularınızı serbest bırakmak ve ilerlemek olabilir, ancak daha yavaş, daha esnek bir çözüm daha iyi olabilir. Cuma ve hafta sonu, biraz dikkatli ve dikkatli olun. Risk almak isteyebilirsiniz, ancak atlamadan önce bakmanız gerekir. Pazar öğleden sonra ve akşam, kontrole sarılmamaya çalışın.

Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
YAY BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (23 Kasım – 22 Aralık)

Hafta başladığında neredeyse her şeyi başarabilirsiniz. Pazartesi ve Salı, sizi eğlenceli bir coşku ve neredeyse çocuksu bir yaratıcılıkla dolu buluyor, bu yüzden tüm bu enerjiyi iyi bir şekilde kullanın. Çarşamba ve Perşembe günleri büyük resme odaklanın. Nelerin yapılması gerektiği ve bunun gerçekleşmesi için hangi ayrıntıların bir araya gelmesi gerektiği konusunda iyi bir bilgiye sahip olacaksınız. Cuma günü ve tüm hafta sonu boyunca, zihniniz çılgınca, entelektüel aşırı hızlanmaya başlıyor. Felsefe kurmak ve uygun bir şekilde baş döndürücü bir konuşma aramak için ilham alacaksınız (çok fazla şey başarmasa bile). Pazar öğleden sonra ve akşam, ruh halinizi takip edin.

Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
OĞLAK BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (22 Aralık – 20 Ocak)

Hafta başladığında işleri ertelemeniz gerekebilir. Pazartesi ve Salı günleri, olaylar arzularınız ve planlarınızla çelişiyor, ancak sabırlı olun – sadece biraz sebat göstermeniz gerekiyor. Çarşamba ve Perşembe günleri, özellikle arkadaşlarınız ve çocuklarla (hatta sadece çocuksu arkadaşlarla!) Rahatlamak ve şaka yapmak için en azından biraz zaman ayırın. Bu nadir ve eğlenceli bir ara olabilir, her zamanki meşguliyetinizden kısa bir mola verebilir. Cuma günleri ve hafta sonları, uçucu insanlardan istenmeyen ilgi göreceksiniz. Onları gevezelikle kesmeye ve kovalamaca kesmeye zorlayın. Pazar öğleden sonra ve akşam hiçbir şeyi kişisel olarak algılamayın.

Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
KOVA BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (21 Ocak – 19 Şubat)

Hafta sizin için fedakar bir notla başlıyor. Pazartesi ve Salı günleri, yardım eli uzatmak için pek çok fırsat bulacaksınız – ve etrafta dolaşan şeyler kesinlikle ortaya çıkacaktır. Dikkatli olmazsanız, Çarşamba ve Perşembe günleri can sıkıntısı en iyi halinizi alabilir. Arkadaşlarınızla tuhaf hikayeler paylaşıyor olsanız bile, işleri karıştırmanın yaratıcı yollarını bulun. Cuma gününden başlayarak hafta sonuna kadar tüm dikkatler üzerinizde! Şu anda pozitif olarak manyetiksiniz ve salt entelektüel bir bağlantı olarak düşünebileceğiniz şey çok daha fazlasına dönüşebilir. Pazar öğleden sonra ve akşam, odaklanın ve sakin olun.

Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
BALIK BURCU 30 Kasım – 6 Aralık Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 21 Mart)

Hafta başladığında her şey bulanık. Pazartesi ve Salı gününüz, gerçekleri yarı gerçeklerden ayırmakta zorlanabilir (düpedüz yalanlardan bahsetmeyin!) Ve hiçbir şey göründüğü gibi olmaz. Dikkatle ilerle. Çarşamba ve Perşembe eylem için daha iyi günler olmalıdır. İletişim becerileriniz alışılmadık şekilde uyum sağladı ve diğer sıfatlar tatlı, yumuşak sözlerinize bayılacak. Cuma gününden itibaren ve hafta sonuna kadar, kendinizi ayrıntılarla boğulmuş ve teslim olmayı düşünürken bulacaksınız. Bu şekilde aşırı tepki vermeyin – ve aslında şu anda büyük hamleler yapmayın. Zaten her şey değişmek üzere. Pazar öğleden sonra ve akşam eğlence sizi bulacak.

Kaynak:

  1. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/aries.html
  2. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/taurus.html
  3. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/gemini.html
  4. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/cancer.html
  5. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/leo.html
  6. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/virgo.html
  7. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/libra.html
  8. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/scorpio.html
  9. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/sagittarius.html
  10. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/capricorn.html
  11. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/aquarius.html
  12. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/pisces.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.