30 Kasım Günlük Burç Yorumları

30 Kasım Günlük Burç Yorumları

30 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için günlük burç yorumu sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
30 Kasım 2020 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Emir alma konusunda hiçbir zaman iyi olmadınız, özellikle de omuzlarında bir çip olan daha yüksek bir yetkili tarafından teslim ediliyorlarsa. Bu koşullar altında, size yapmamanız söylendiği şeyi tam olarak yapmak için yolunuzdan çekilirsiniz ve neşeyle saygısızlıkla devam edersiniz. Şu anda tam da bu tür bir ruh halindesin, bu yüzden, zaten anlaşmazlık içinde olduğun bir otorite figürünün etrafında olmak zorunda değilsen, başka bir şey yap.


Boğa Burcu
30 Kasım 2020 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Bir partner ya da sevgili eski bir arkadaş, ya en derin düşüncelerinizi ya da çek defterinizi (ya da her ikisiyle) paylaştığınız biri, size oldukça tuhaf ama son derece harika bir teklifte bulunabilir, isteseniz bile kesinlikle reddedemeyeceğiniz türden. yapmazsın. Neyse ki, böyle bir aktivite için mükemmel bir zaman. Ve işin içinde biraz gizlilik varsa, o kadar iyidir.


İkizler Burcu
30 Kasım 2020 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Şarkının dediği gibi, sırf size yakın oldukları için aşk havasındasınız. Yine de mum ışığında akşam yemeği tarzı herhangi bir eski şeye razı olmayacaksınız. Çok daha fazlası için modundasın. Hepsini istiyorsun! Derin, anlamlı sohbetler ve yoğun flört, rüyaların yapıldığı şeylerdir. Neyse ki, gezegenler şu anda olduğu gibi hizalandığında, daha azına razı olmak sadece söz konusu değil, tamamen gereksiz.


Yengeç Burcu
30 Kasım 2020 Pazartesi Yengeç Burç Yorumları

Eğer evrenin şu anda yolunuza devam etmeye karar verdiği her şeyi başarabilirseniz, ki bu çok ilginç olacaktır, her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İster bir otorite figürü, ortak, iyi bir arkadaş veya gününüzde bir İngiliz anahtarı fırlatan herhangi biri olsun, nazik olacak, gülümseyecek ve ne isterlerse şikayet etmeden yapacaksınız. Şaşırmayacaklar mı!


Aslan Burcu
30 Kasım 2020 Pazartesi Aslan Burç yorumları

Bugün tek başınıza olmak için iyi bir gün, eğer elinizden gelirse. İnsanlar biraz sinirli olabilir ve öfke alevlenebilir. Herkesin yarın pişman olacağına dair gereksiz bir tartışmanın anlamı yok, değil mi? Güvenli oyna ve kendi işini yap. Kendi projeniz üzerinde çalışın, okumaya devam edin veya başkalarının ilgisini çekmeden yapabileceğiniz her şeyi yapın. Yarın insan ırkına yeniden katılabilirsiniz!


Başak Burcu
30 Kasım 2020 Pazartesi Başak Burç yorumları

Rutininiz ciddi şekilde bozulmak üzere, ancak bu sefer çok üzülmeyeceksiniz. İyi bir nedeni olacak. Belki de ortağınız veya iyi bir arkadaşınız veya patronunuz iyilik istiyor, kim gerçekten yardımınıza ihtiyaç duyuyorsa. Geçmişte yardım istemiş olduğunuz tüm zamanları düşünün ve bunu, ihtiyaç duyduğunuzda sizi kurtardıkları için onlara teşekkür etme şeklinizi düşünün.


Terazi Burcu
30 Kasım 2020 Pazartesi Terazi Burç Yorumları

Sevdiklerinden ve seni sevenlerden duygularını gizlemeye bile kalkma. İçinde bulunduğunuz ruh hali, kalbinizi kolunuza takmakla ilgili bu eski ifadeye ilham veren şeydir. Temel olarak, eğer aklınızdaysa, herkes için oldukça açık olacaktır. İyi haber şu ki şu anda bu gayet iyi. Ne ekersen onu biçersin.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
30 Kasım 2020 Pazartesi Akrep Burç Yorumları

Hala geçmiş olaylardan biraz rahatsız olabilirsiniz, ancak gerçekten bırakıp unutmanın zamanı geldi. Kendinize ve yaşadığınız herhangi birine bir iyilik yapın ve yolunuza devam edin. Kin tutmak sadece size zarar verir. Diğer kişi için bir şey değil. Hayat çok kısa! Şimdiki zamanda yaşayın ve geleceğe bakın.


Yay Burcu
30 Kasım 2020 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Size göre hayat, neden bu kadar çok, bu kadar kolay ve bu kadar terk edilmiş bir şekilde hareket ettiğinizi açıklayan bir dizi uzun tatil anlamına geliyor. Sorumsuz olduğun için değil, tam olarak. Hiçbir şey görmeyi özlemek istemiyorsun. Bu tür bir tutum, dünya burcu arkadaşlarınızı çılgına çevirir, ancak eğer onlardan herhangi biri işlerin tamamen kendi kontrolleri altında olmadığı bir dönemden geçiyorsa – en az sevdikleri durum – bu felsefeyi paylaşın. O yardımcı olabilir. Zarar veremez.


Oğlak Burcu
30 Kasım 2020 Pazartesi Oğlak Burç Yorumları

Mantranız, eğer tekrar etmeyi seçerseniz, “Dün asla yaşanmadı. Bugün harika olacak.” Kesinlikle inanana kadar devam edin. Bu argümanlar asla olmadı ve eğer yaptılarsa, kesinlikle bugün mahvetmeye değecek hiçbir şeyi içermiyorlardı. Affet, unut ve devam et.

Mantra; meditasyona giriş sırasında akla gelen düşünceleri susturma amaçlı tekrarlanan kelimedir.

Kaynak: https://eksisozluk.com/entry/64767


Kova Burcu
30 Kasım 2020 Pazartesi Kova Burç Yorumları

Tam olarak, yolunun kesiştiği herkesi, özellikle de sevdiklerini kızdırmayı hedeflemiyorsun. Hislerinizi veya daha da önemlisi fikirlerinizi geri alamazsınız. Birisi senin fikrini sorarsa, neden kendini tutabilirmişsin gibi davranmaya çalışıyorsun? Konuşmaya başlamadan önce bir feragatname yayınlayın. Sürprizlerini aştıklarında, bununla iyi olacaklar.


Balık Burcu
30 Kasım 2020 Pazartesi Balık Burç Yorumları

Özdenetim, kendinize hayran olduğunuz nitelikler listenizde asla üst sıralarda olmamıştır. Daha çok “keşke sahip olsaydım nitelikler” listesinde olduğu gibi. Bu yüzden, şu anda para söz konusu olduğunda tam olarak iradenin ruhu değilseniz, kendinizi dövmeyin. Çevrimiçi alışverişte biraz kısıtlama göstermeye çalışın, böylece banka hesabınızı tamamen temizlemezsiniz!

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.