1 Aralık Günlük Burç Yorumları

1 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için günlük burç yorumu sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
1 Aralık 2020 Salı Koç Burcu Yorumları

Sonunda sizi rahatsız eden her şeyi arka brülöre koyabilir ve sonraki birkaç günü havada veya belki suda yürüyerek geçirebilirsiniz. Nereye giderseniz gidin, başkaları utanmadan ayağınıza atıyor. İmkansız, şu anda size rutin görünüyor. Önünüzdeki olasılıklar sizi heyecanlandırıyor ve hayatta olduğunuz için mutlusunuz. Dışarı çıkın ve yapma şansını yakalayacağınızı asla hayal etmediğiniz bir şey yapın.


Boğa Burcu
1 Aralık 2020 Salı Boğa Burcu Yorumları

İkinci bir yardım için büfeye dönmeden önce tabağınıza bakın. Hala önünde mükemmel bir yemek var mı? Peki, boşa harcamayın. Aynı şey, düşündüğünüz belirli fırsatlar için de geçerlidir. İş cephesinde, bir iş arkadaşınız bir proje için küçük bir yardıma ihtiyaç duyabilir ve bildiklerinizi onları doldurmak sizin yararınıza olacaktır.


İkizler Burcu
1 Aralık 2020 Salı İkizler Burcu Yorumları

Takım için seçilen ilk kişilerden birisiniz. Görünüşe göre gün boyu içerideki kişileri yabancılardan ayıran çizginin sağ tarafındasınız. Dün mümkün olmadığını düşündüğünüz bir şeyi istemekten korkmayın. Nasıl çalışacağını biliyorsanız, yeni bir girişimin zemin katına girmek hala mümkündür. Günün ilerleyen saatlerinde birisi hikayeden yararlanabilecek kişilerle son bir deneyimi paylaşabilir.


Yengeç Burcu
1 Aralık 2020 Salı Yengeç Burç Yorumları

Şu anda yapabileceğiniz en iyi şey yavaşlamaktır. Sabırla bekleyenlere kesinlikle güzel şeyler gelir. Yeni koşullar sizi kendi ilgisizliğinizle karşı karşıya bulur. Sonuca fazla yatırım yapmadığınızda karar vermek zordur, değil mi? En azından bu durumda tek kişinin sen olmadığını bilmek rahatlatıcı. Biri size doğrudan yardımcı olamaz, ancak duygusal destek çok önemlidir.


Aslan Burcu
1 Aralık 2020 Salı Aslan Burç yorumları

Hangi yöne dönerseniz dönün avantajınız var ve kapınızı çaldığında altın bir fırsatı kaçıracak biri değilsiniz. Son zamanlarda, sanki evrenin yasaları size fayda sağlamak için yazılmış gibi görünüyor ve her şeyin yolunda gitmesi ihtimalinden keyif alıyorsunuz. Son hamlenizi yapmadan önce denemeyi unutmayın. Alıştırma, gerçek olanla başa çıkma yeteneğinize güven verir. İlk büyük çıkışınızı yapmaya hazır olduğunuzda bileceksiniz.


Başak Burcu
1 Aralık 2020 Salı Başak Burç yorumları

Kendiniz yapamıyorsanız, belki de hiç denememelisiniz. Destek yakında gelebilir, ancak başka birinin programına göre. Beklemek ve açıklamak için geçen saatler içinde, muhtemelen meseleleri kendi başınıza halledebilirsiniz. Organizasyon, başarınızın anahtarıdır. Başlamadan önce her şeyin yerinde olduğundan emin olmak, uzun vadede sonsuz zaman kazandıracaktır. Bunu kendinize şimdi kanıtlamak, bir dahaki sefere bankada para demektir.


Terazi Burcu
1 Aralık 2020 Salı Terazi Burç Yorumları

Kendiniz yapamıyorsanız, belki de hiç denememelisiniz. Destek yakında gelebilir, ancak başka birinin programına göre. Beklemek ve açıklamak için geçen saatler içinde, muhtemelen meseleleri kendi başınıza halledebilirsiniz. Organizasyon, başarınızın anahtarıdır. Başlamadan önce her şeyin yerinde olduğundan emin olmak, uzun vadede sonsuz zaman kazandıracaktır. Bunu kendinize şimdi kanıtlamak, bir dahaki sefere bankada para demektir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
1 Aralık 2020 Salı Akrep Burç Yorumları

Her zaman bir gözün alt satırda olsun. Gücün ve kararlılığın başarısız olmana izin vermeyecek. İşin bittiğinde, bu zaferi senden başka kimse iddia edemez. Yalnız zamana ihtiyacın var ve bu iyi bir şey çünkü yalnızlık gündemde. Yapmanız gerekeni yapın çünkü verdiğiniz enerji çoğu için çok güçlü. Davanız yolun ilerleyen kısımlarında hız kazandıkça alev alabilir, ancak şimdilik anonimlik kavramıyla mücadele ediyorsunuz.


Yay Burcu
1 Aralık 2020 Salı Yay Burcu Yorumları

Bu, amacınızı iletmek için beden dilini ve jestleri kullanmak için mükemmel bir zamandır. Konuşmak çok abartılıyor. Duygularınızı tanımlamak yerine, onları yaratıcı bir şekilde gösterin. Bir grupta sessiz sinema gibi oyunlar özellikle eğlenceli olabilir. Arkadaşlar, iş arkadaşları veya müşteriler, ayrıntılar onların ötesinde olsa bile, eğlenceli ruh halinizi takdir ederler. Önümüzdeki birkaç gün, hayattan daha büyük görünen şeyleri seviyorsun. Buna karşı bir yasa olmadıkça, her şey gider!


Oğlak Burcu
1 Aralık 2020 Salı Oğlak Burç Yorumları

Bugünlerde düşük bir profil çizmek isteyebilirsiniz ve bu hiç de şaşırtıcı değil. Yıldızlar işleri ısıtıyor. Geçmişte yaptığınız bir şey size yetişirse çok şaşırmayın. Sizi bulduktan sonra kaçacak yer yok, bu yüzden onunla yüzleşebilirsiniz. Göz ardı edilemeyecek kadar çabuk ortaya çıkan kişisel bir soruna dikkatinizi vermeye çalışın. Emrinizde çok fazla iç güce sahip olduğunuz için şanslısınız.


Kova Burcu
1 Aralık 2020 Salı Kova Burç Yorumları

Açık sözlü dürüstlüğün ve çıplak gerçeğin büyük bir hayranısın. Eğer öyle düşünürseniz, muhtemelen seyirci için sansürlemeden söyleyebilirsiniz. Şans eseri, absürd hissine sahip bir kalabalıkla koşuyorsunuz. Dünyadaki herkesin ince ayarlanmış mizah anlayışınızı takdir etmediğini unutmayın. Bu yaklaşımı iyileştirirseniz, daha kaç kişiye ulaşabileceğinizi hayal edin. Stand-up komedisi veya oyunculuk kariyeri sizin için çok zor olmayabilir.


Balık Burcu
1 Aralık 2020 Salı Balık Burç Yorumları

Ne oldu? Harika bir başlangıç yaptınız ama birdenbire yorgun hissediyorsunuz. Büyük ipucunuz yürüme hızına geri dönerse şaşırmayın. Artık eğlendiğine göre, başka birinin şansı var. Önemli olan bitiş çizgisini geçmek, önce bitirmek değil. Kendinize verdiğiniz söz hala iyi. Her zaman “açık” olacak enerjiniz yok. Çabanla gurur duymalısın.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.