Marketten yarım ekmek aldım

yarim-ekmek

Rüya:

Markete girdim ekmek ve yoğurt aldım ama yoğurdun son kullanma tarihi 20.08.2020 olarak yazıyordu. Bunun tarihi geçmiş diyerek onu kasada bıraktım ekmeği de yarıdan kesmişim yolda giderken poşete baktım ekmek yarımdı. Yarım ekmek aldım ama neden tam ekmek parası verdim diye söylenerek gittim. Bi düğün kalabalığı vardı yerde yemek yiyecektik.

Yorum:

Son zamanlarda yaşamakta olduğunuz mali sıkıntılar olabilir. Bu sıkıntılar sizin kafanızı sürekli meşgul etmekten çıkıp, gelirlerinizde sizi memnun edecek artışlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışmaya devam edin.

Rüya Yorumları için daha fazla

eski-sevgilinin-gelisi-ruya-ve

Eski Sevgilinin Gelişi: Rüya Ve Yorum

Eşinizle yaşadığınız evde eski sevgiliniz beliriyor. Eşinizin bilmediği bu sıradışı durum, kıskançlık ve ilgi arasında bir dengeyi temsil ediyor. Rüyanızda ortaya çıkan yabancı adam ve dönüşen yılan ise sizi koruma içgüdüsünü simgeliyor.

koy-evindeki-renkli-balonlar-r

Köy Evindeki Renkli Balonlar: Rüya Yorumu

Rüyamda eski bir köy evindeydim, tanıdık yüzlerle. Herkes gülümsüyordu ve düğün hazırlığı içindeydik. Gökyüzünde dans eden renkli balonlar vardı, her biri farklı hayalleri temsil ediyordu. Bu rüya, yaşamın küçük mutluluklarına odaklanmanın önemini hatırlatıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!