Annem yatağında yılan besliyordu

believe_in_yourself___strength_by_tsaoshin_dbnxs50

Rüya:

Rüyamda annem yatağında otururken bir yılan besliyordu. Bu sırada siyah renkli yılan birden annemin sırtına sıçradı ve ben anneme zarar vermemesi için yılana doğru hamle yapınca yılan bana saldırıp ısırmak istedi. Ancak ben yılanı havada yakalayıp boğazından sıkıp etkisiz hale getirdim ve rahatladım. Yılan öyle teslim oldu bana.

Yorum:

Ailenizin çevresinde sizin ve ailenizin kötülüğünü isteyen ya da kötülükten ziyade mutluluğunuzu istemeyen bir takım kişiler belirmeye başlayacak olabilir. Aileniz ve kendiniz için yeni insanlarla tanışırken (aile dostu tarzı) ince eleyip sık dokumaya dikkat edin. Gereksiz insanlara gerekli gibi hayatınıza alıp mutluluğunuzu bozmayın. 

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!