Eski sevgilimden hamileydim

pexels-photo-1927223

Rüya:

Rüyamda ayrıldığım eski sevgilimden hamileydim ve hamile olduğumu duyunca tüm engellere rağmen bana geldi ve evlenme kararı aldık çevremizde karşı çıkanlar vardı sevgilimden evlenip ayrılmıştı herkese rağmen evleniyorduk

Yorum:

Karşınıza yeni iş kapıları çıkabilir. Çevrenizde size olan sevgi artabilir. Maddi bir kazancınız yoksa maddi kazanç sahibi olabilir ya da halihazırda gelmekte olan kazancınızın üzerine ekleme yapabilirsiniz. Ancak, belli bir süreçte karşılaşabileceğiniz zorluklar sizi çok yıpratabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-kenarinda-yuruyus-ruya-y

Deniz Kenarında Yürüyüş: Rüya Yorumu

Rüyamda deniz kenarında yürüyordum, güneş parlıyor, dalgalar kıyıya vuruyor. Yanımda sevgilimle göz göze gülümsüyorduk. Birden bire denizin ortasında dev bir balina belirdi. Balina bize doğru yükselip ağzını açtı. Korkuyla kaçmaya çalıştık ama çok geçti. Balina bizi yutuverdi. Karanlık ve ıslak bir yerdeydik.

ruyada-osmanli-zamaninda-yaban

Rüyada Osmanlı Zamanında Yabancı Askerler Ve Esmer Genç Asker Görmek

Rüyamda küçük kızımla birlikte başka bir yerdeydik. Geçmiş zamana, Osmanlı zamanına gitmiştik. Heryerde yabancı askerler vardı. Göz şeklinde bir oluşum ışıklar çıkarıyordu ama canımı çok yakıyordu. Bir kadının yanına gittim, gözlerimi kapattım ve esmer kısa saçlı genç bir asker gördüm. İsmi Emre idi. Kadın, ‘Senin çok yüksek bir enerji ağın var’ dedi. Uyandığımda heryerde tanklar, uçaklar ve bombalar patlıyordu.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!