Elimde çay bardağı ile Nescafe içiyorum

person holding white mug selective focus photography

Rüya:

Merhaba rüyamda elimde bir çay bardağı vardı güya Nescafe içmişim bardakta kokusu vardı. Bardak elimde kalmış üzerimde kapşonlu içinde koyu yeşil renkler olan bir kıyafet vardı kapşonlu kafamı çekmiştim yolda yürürken yanımdan sevdiğim insanın geçtiğini gördüm. Pişt falan dedim beni görmesi için, bana baktı bardağa baktı ben de Nescafe içtim bununla dedim yürümeye başladık bir kafe’nin önüne geldik içeri girdi bir merdivenden çıkmaya başladı Ben de takip ettim bir kız bekliyordu merdivende. Ellerini uzattılar birbirlerine, yukarı çıktılar çok şaşırdım sevgilisi varmış dedim yine de çıktım onlarla aslında gitmek istedim ama sevdiğim kişi beni seviyor kızı görünce gitti diye düşmesin diye yanlarında biraz vurayım dedim oturdum karşılarına biraz izledim birbirlerine çok yakın davranıyorlardı. Kızın yaşı çok küçük gibiydi evdiğim kişinin yaşı 30 ama kız 18 yaşında falan da bir ara ikisi de yere uzandılar yerde sarıldılar bunlar ne yapıyorlar diye düşündüm kız beni sevmiş gibiydi sonra kız geldi dizime başını koydu Allah’ım ya Rabb’im şu düştüğüm duruma bak dedim. kafamı salladım sesimi çıkarmadım sonra sevdiğim yanımızdan gitti kızla kaldık, biraz durdum o geri gelmeden gideyim diye düşündüm kalktım kız peşimden geldi merdivenin başında durdurdu beni ben bir iki adım inmiştim haftaya salı günü merkezde bir meydanda şu saatte düğünümüz olacak dedi çok şaşırdım kız beni çok sevmişti illa düğüne gel gibisinden konuşuyordu Ben de nasıl gideyim ki dedim kızın yüzünde çok fazla Sevgi vardı bana karşı, kızın yüzüne dokunması mı geldi Bir an sonra çıktım oradan başka bir kız çıktı karşıma mahallede Mahmut isminde biri var onun haftaya nişanlanacağını söyledi ama onun aklı sende yine de nişanlanıyor dedi Ben de gülümsedim kız benim de onu düşündüğümü sandı en de onu seviyorsun iyi ki söylemişim dedi Ben de yanlış anladım bu böyle bir şey yok ki diye düşündüm

Yorum:

Rüyanız genel olarak karışık gibi görünse de aslında anlatmak istediği çok basit. Kafanıza taktığınız kişiler ya da şeyler size değer verenleri ya da olumlu yaşayacağınız şeyleri yaşamanıza engel oluyor. Bazı şeyleri kafanıza takmaktan vazgeçmeniz Bu sayede sizin çevrenizdeki olumlu kişileri ve olayları hissetmenize olanak sağlayacaktır. Kendinizi çevreye kapatmayın.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!