Sevdiğim kişi ile evde aynanın karşısındayız

adult camera couple face

Rüya:

Rüyamda benim evimde sevdiğim kişi ile birlikte aynanın karşısında duruyorduk en yakın arkadaşım da vardı sonra arkadaşım gitti o sırada ben elimi onun yüzüne koydum yüzündeki elimi tutup gözlerime bakarak yapma lütfen dedi nedenini sordum benden hoşlandığını ve ona dokunduğumda derinden etkilendiğini ve asla biz olamayacağımızı söyledi üzgün bir şekilde bunu üzerine yanından gittim ben de.

Yorum:

Kendinize güveninizde eksikliğiniz olabilir. Bu yüzden içten içe kendinizi ona layık görmüyor olabilirsiniz. Eğer ilgili kişiyle konuşabilecek durumda iseniz ya da aracı kullanarak iletişime geçebilecek konumdaysanız duygularınızı iletmeniz kafanızdaki soru işaretlerini atmanıza yardımcı olacaktır. Aklınızda kalacağına aksiyona geçin alacağınız sonucu görün. Hayat devam ediyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!