Otobüste beni seven bir oğlanla yolculuk ediyorum

Rüya:

Otobuste beni seven bir oglan varmis o oglani normal hayatta taniyorum sonra ona 3 yillik bir sevgilim oldugunu ve onu kirmak istemedigimi soyluyorum sonra tasli yollardan geciyorum eve gidiyorum ev gayet guzel daha sonra o da pesimde beni merak ettigi icin geliyormuş sonra dedemlerin evinde 2 yavru kediyi severken 3 hirsiz oldugunu düşündüğüm kizlari saclarindan yakaliyorum.

Yorum:

Hayatınıza alacağınız ya da şu anda hayatınızda bulunan biriyle kıskançlık sorunları yaşamanız muhtemeldir. Belki hayatınızdaki kişi popüler biri olduğu için kıskanıyor olabilirsiniz. Kaybetme korkunuz var. Ancak o, tercihini yapmış zaten.

Rumuz: Ayşegül
Doğum Tarihi: 7.12.2000

  • Kişilik 7
  • Sosyal Bilinç 3
  • Küresel Bilinç 2
  • Yaşam Döngüsü 3
  • Ders 1
  • İçsel Benlik 1
  • İçsel Çocuk 5
  • Ruh Duygusu 6

Rüya Yorumları için daha fazla

Babam ve Eski Hoşlandığım Çocuk

Babam öğretmen. Onunla beraber bir okulun bodrum katı gibi bir yere iniyorduk. Etraf karanlıktı, azıcık ışık vardı. Yürüyorduk, sonra bir odaya girdik. Orada eskiden hoşlandığım çocuğu gördüm.

Rüyamda Fırtına ve Aşk

Rüyamda annemle birlikte fırtınadan kaçarken büyük bir hortum belirdi. Sonra geniş bir otoparkta bozuk para toplarken Yahudi bir kızla tanıştım.

Rüyamda Mezarlık Tepesi: Annem ve Ben

Rüyamda annemle mezarlık tepesinden çıkış kapısına doğru ilerliyorduk. Annemin ayağında sağlık sorunu vardı ve ben onu sırtımda taşıdım. Kendi kendime Allah’tan zenginlik istedim.

Sadece Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

%50

indirimle

Saat
Dk
Sn