Rüyada Sevdiğin Kişiyle Mesajlaşmak

Telefonunu kullanan sarışın kadın

Rüya gördüğün gibi değil, yorduğun gibi çıkar. Rüya tabirleri kişiden kişiye çok farklılık göstermektedir. Bu nedenle genel olarak rüya tabirlerine bakmak sizi yanıltabilir. Yine de bu yazımızda genel olarak rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaşmak, rüyada sevgiliyle mesajlaşmak ve rüyada hoşlandıgın kişiyle mesajlasma ile alakalı genel yorumlara yer verdik. Eğer rüyanızı daha detaylı yorumlatmak istiyorsanız  buradan rüyanızı gönderebilirsiniz.

Rüyada Mesajlaştığını Görmek

Kendinizi kısa mesaj gönderirken veya alırken görmek iletişimin bir sembolüdür. Bu aslında hayatınızda çok önemli olan birini duymak veya ondan konuşmak isteyen içsel arzulardır. Hayatınızda arzu edilen birine bağlanmak istediğinizin başka bir göstergesidir. Bazen rüyanızda doğru şekilde mesajlaşamadığınızı görebilirsiniz; telefonun bozuk olması veya sinyal olmaması veya mesajı yanlış bir numaraya göndermeniz veya numarayı doğru çevirememeniz gibi engeller olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaşmak ile alakalı genellikle görülen rüyaların tabirleri şu şekildedir ancak, bunlar genel tabirler olup, sizin rüyanızla kesin uyumluluğu söz konusu olmayabilir. Bu yüzden bize rüyanızı göndererek size özel rüyanızı yorumlatabilirsiniz.

Rüyada Aşık OIlduğumuz Kişiyle Mesajlaşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaşmak veya rüyada aşık olduğumuz kişiyle mesajlaşmak; uzun zamandan beri iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sorunlar ile mücadele eden rüya sahibi ile sevgilisi arasına kara kedi gireceğine, bu yüzden kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada Mesajlaşmak

İki şekilde tabir edilir. Rüyayı gören kişi mesaj yolluyorsa eğer iş hayatında çok uzun zamandan beri yapmak istediği, büyük emek harcadığı ve bu yolda gecesini gündüzüne katıp çalıştığı bir projenin çok kötü bir olayla yarım kalacağına ve bu yüzden çok büyük bir üzüntü duyulacağına yorulabilir. Aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına ve üzüntünün artacağına işaret eder. Eğer rüya sahibi, kendisine mesaj geldiğini görürse uzun yıllardan beri pek bir farklılık olmayan hayatında çok büyük bir değişikliğe gideceğine alamet eder.

Rüyada Mesajlaştığını Görmek

Rüyada mesajlaşmak ile benzer anlama gelmekle birlikte iş hayatında ve aile hayatında sorunlu zamanlar yaşanacağına, bu yüzden çok büyük üzüntü duyulacağına ancak bu durumlara hayat içinde değişiklik yaparak karşı durulacağına rivayet eder. Ayrıca; rüyada mesajlaştığını görmek mobil cihazlarınızı çok fazla kullanmanızdan kaynaklanabileceğini söyleyen yaygın bir fikir de vardır. Rüya görmenin nedenleri ne olursa olsun, rüyada mesajlaşmak kesinlikle hayatınızda hiç temas halinde olmadığınız belirli bir kişiye bağlanmanız gerektiğini gösterir. Bu kişiler, sevdiğiniz veya sevmek istediğiniz kişi, kardeşleriniz, ebeveynleriniz veya arkadaşlarınız olacaktır. Sadece çok düşünmeniz ve cevapları bulmanız gerekiyor.

Rüyada Telefonla Mesajlaşmak

İş hayatında yaşadığı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden çok kötü günler geçiren rüya sahibinin, yeni çalışmalar yapmaya ve çok büyük ve karlı işlere girmeye çalıştığına ancak çok büyük engeller ile karşılaştığına ve bu yüzden çok büyük ve saygın bir kişinin desteğini alarak işlerini gerçekleştireceğine tabir edilir.

Rüyada Biriyle Mesajlaşmak

Uzun zamandan beri hayatında zor günler geçiren rüya sahibinin, yakın bir zaman içinde çeşitli projeler yapmak istemesine rağmen bazı sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulabilir. Ancak bu sorunlara karşı sevdiği bir kişiden destek alacağına işaret eder.

Kaynak: 

Bir Yanıt

  1. Uzun bir süredir bu tarz sevdiğim kişiyle alakalı rüyalar görmekteyim mesajlaşma olsun onu başkasıyla görme olsun umarım sonu hayır olur bu yazı bir nebze içime su serpti diyebilirim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Rüya Tabirleri için daha fazla

ruyada-yuzme-havuzu-gormek-gorseli

Rüyada Yüzme Havuzu Görmek

Rüyada yüzme havuzu görmek, bilinçaltımızın derinliklerinde gizli anlamlar ve semboller barındıran ilginç bir rüya türüdür. Bu rüyanın çeşitli yönleri, hayatımızla

ruyada-kano-gormek-gorseli

Rüyada Kano Görmek

Rüyalar, bilinçaltımızın derinliklerinden yüzeye çıkan mesajlarla doludur. Kano görmek de bu gizemli dünyada karşımıza çıkan ilginç bir semboldür. Rüyanızda kano

ruyada-kayak-gormek-gorseli

Rüyada Kayak Görmek

Rüyada kayak görmek, pek çok kişi için heyecan verici bir deneyimdir. Bu rüyanın gizemini çözerek, geleceğinize dair ipuçları elde edebilirsiniz.

ruyada-jetski-gormek-gorseli

Rüyada Jetski Görmek

Merhaba sevgili okurlar! Bugün sizlere, rüyalarımızın derinliklerinde serüvenlere çıkarken karşımıza çıkan bir heyecan kaynağından bahsedeceğim: jetski! Rüyada jetski görmek, ne

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!