Evleniyorum ama kocamın yüzünü görmüyorum

Photo by J carter on Pexels.com
Photo by J carter on Pexels.com

Rüya:

Merhaba,
Rüyamda ben evlenmişim ama kocamın yüzünü görmedim. İki tane de beş altı yaşlarında erkek çocuğumuz vardı ama en büyüğü benim değil başka bir kadındandı. Ben çok mutlu hissediyordum kendimi ve resim çektiriyorduk. Bir kadın da ne güzel bi’ aile dedi. Ben de kendi kendime inanamıyorum ben eskiden severdim bu adamı şimdi onunla birlikteyim, sanki eşim geçmişimden birisiydi ama ne yüzünü ne ismini gördüm.

Yorum:

Şu anda yaşamakta olduğunuz sıkıntılı durumlardan yakında kurtulacağınıza işaret ediyor. Ayrıca hayatınızda önemli gelişmeler olacağına ve bu gelişmelerin hayatınızda olan başkalarını da etkileyeceği şekilnde de yorumlanabilir. Bu noktada önemli olan kendinizden ödün vermeden başınıza gelecek durumlara göğüs germenizdir.

Rumuz: Arta
Doğum Tarihi: 8.3.1985

  • Kişilik 8
  • Sosyal Bilinç 3
  • Küresel Bilinç 5
  • Yaşam Döngüsü 7
  • Ders 6
  • İçsel Benlik 2
  • İçsel Çocuk 8
  • Ruh Duygusu 1

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-kenarinda-yuruyus-ruya-y

Deniz Kenarında Yürüyüş: Rüya Yorumu

Rüyamda deniz kenarında yürüyordum, güneş parlıyor, dalgalar kıyıya vuruyor. Yanımda sevgilimle göz göze gülümsüyorduk. Birden bire denizin ortasında dev bir balina belirdi. Balina bize doğru yükselip ağzını açtı. Korkuyla kaçmaya çalıştık ama çok geçti. Balina bizi yutuverdi. Karanlık ve ıslak bir yerdeydik.

ruyada-osmanli-zamaninda-yaban

Rüyada Osmanlı Zamanında Yabancı Askerler Ve Esmer Genç Asker Görmek

Rüyamda küçük kızımla birlikte başka bir yerdeydik. Geçmiş zamana, Osmanlı zamanına gitmiştik. Heryerde yabancı askerler vardı. Göz şeklinde bir oluşum ışıklar çıkarıyordu ama canımı çok yakıyordu. Bir kadının yanına gittim, gözlerimi kapattım ve esmer kısa saçlı genç bir asker gördüm. İsmi Emre idi. Kadın, ‘Senin çok yüksek bir enerji ağın var’ dedi. Uyandığımda heryerde tanklar, uçaklar ve bombalar patlıyordu.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!