Rüyamda sevdiğim insanın ailesini gördüm

images.jpeg

Rüya:

Rüyamda sevdiğim insanın ailesini gördüm Ben onların evine gitmişim ev Kocaman ferah bi ev elimde beyaz pembe çizgileri olan bir terlik var onu sevdiğim insana veriyorum oda giyiyor. Daha sonra sevdiğim insanın annesi 3 kız kardeşi kahvaltı yapıyorlar ve beni de ısrarla yanlarına çağırıyorlar bende onlarla beraber kahvaltı yapıyorum kahvaltı faslı bitiyor sofrayı topluyoruz en büyük kız kardeşi bulaşıkları yıkıyor en küçük kız kardeşi ise banyoyu yıkamaya gidiyor ortanca kardeşi hamile imiş.Bende diyorum ki evi elektirik süpürgesi tutayım annesi diyor zahmet etme biz yaparız ben diyorum ne olcak bişey olmaz annesine otur ve kız kardeşine de sen hamilesin otur diyorum.Dip köşe salonu süpürge tutuyorum koltukların üstüne kadar Koltuklar pembe renkti.Daha sonra havlular vardı ben havluları katlayıp banyoya götürüyorum banyo dolapları Kocaman ve bembeyaz ben kendi kendime diyorum ne kadar da büyük.Sonra hamile olan kız kardeşi televizyonun yanına su dolu bardak koyuyor annesi biraz ona kızıyor dökülecek diye.En büyük kız kardeşi annesini uyarıyor misafir var ayıp oluyo.Annesi bana bakıp gülümsüyor ve diyorki o artık bizden biri

Yorum:

Sevdiğiniz kişi ile bir flört ilişkiniz varsa, bu ilişki evlilikle sonuçlanabilir. Eğer sadece tek taraflı ise gerçek dünyaya dönün, hayal ettiklerinizi görmüşsünüz.

Görsel: https://www.dreamstime.com/stock-illustration-old-couple-man-woman-watch-tv-sit-armchair-sketch-vector-illustration-image66733393

Rüya Yorumları için daha fazla

ruyamda-vuruldugumu-gordum-ama

Rüyamda Vurulduğumu Gördüm Ama Ölmedim

Rüyada ölen birinin ölmedim demesi, hayatınızda yaşanacak güzel olaylara ve yeni şans kapılarının aralanmasına yorumlanır. Biten ümitlerin ardından da yeni umutlar yeşerir.

ruyada-agladim-anlam-ve-yoruml

Rüyada Ağladım: Anlam Ve Yorumlar

Rüyada ağladığını görmek farklı şekillerde yorumlanır. Hastalığın ardından şifanın geleceğini, ferah günlerin yakın olduğunu anlatır.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!