Rüyamda erkek arkadaşım leyleğe dönüştü

tutorial_for_grampa_duck_man.jpg

Rüya:

Rüyamda ayrı olduğum erkek arkadaşım leyleğe dönüşmüştü. Bana gelmiş ve bir kanadı kırıktı. İyileştirdim yıkadım. Kurulamak istediğimde bir kuytuya gidip yattı. “Gel kurulayayım “dedim, geldi ve huyluya sarılıp gene yattı. Bende onu gagasından öptüm, o da sevgiyle bakıp beni öptü.

Yorum:

Ayrı olduğunuz erkek arkadaşınız veya ondan daha iyi özellikte biri ile evleneceğinize işaret ediyor rüyanız.

Kontrolcü tarafınızı biraz törpülerseniz ve önce kendinizi düşünmeye başlarsanız güzel bir sene sizi bekliyor.

Görsel: https://nohbudy.deviantart.com/art/Tutorial-for-Grampa-duck-man-9009106

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-feneri-ruyasi-antik-sehr

Deniz Feneri Rüyası: Antik Şehrin Işıkları Ve Renkleri

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz. Gökyüzü yıldızlarla dolu ve denizin üzerinde dans ediyorlar gibi görünüyor. Bir yıldız kayıyor ve ben bir dilek tutuyorum. Dileğim gerçek oluyor ve birden bire denizin altından antik bir şehir yükseliyor, ışıklarla ve renklerle dolu.

ruyada-buyuk-sel-ve-farkli-ale

Rüyada Büyük Sel Ve Farklı Alemler: Anlam Ve Yorum

Rüyamda büyük bir sel gördüm, berrak ve güçlüydü. Üzerimize doğru geliyordu ve kaçıyorduk. Sonra farklı bir aleme geçtik, bu dünya bitmişti. Uzayda kendimi gördüm, hızla hareket ediyordum. Farklı bir aleme geçtim, oradan kaçıyordum. İnsanlar ürkütücüydü, bazıları kovalıyordu. Ayetel Kürsi okuyarak kurtuldum. Güvenilir bir sınıfa girdim, ama ürkütücü insanlar yine geldi ve yine kaçtım.

deniz-fenerinin-tepesindeki-gi

Deniz Fenerinin Tepesindeki Gizemli Ada

Huzur dolu bir rüyada deniz fenerinin tepesindeyim. Sonsuz denizde yüzen balıklar, parlayan mercanlar ve antik bir tapınak… Gizemli semboller ve dünya haritaları arasında kayboluyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!