Rüyamda ailem ayva getirdi soymaya başladım

Rüya:

Annemle babam bana bi ayva getirdi küçük bi ayvaydı ama tam olmuştu onu soymaya başladım bitirmek üzereyken kız kardeşimin sesi geldi abla koş burnum kanıyor diye hemen yanına koştum peçeteyle falan müdahale etmeye çalıştım o sırada ampulün altına geçtik kafasını yukarı kaldırtmaya çalıştım ama çok kanıyordu korkarak uyandim zaten . Hamile olduğumu 4 gün önce ögrendim yorumlar netten kötü yorumlar Yok ama birleştirmiyorum sebepsiz tedirgin oldum . Yorumlarsanız çok sevinirim.

Yorum:

Çocuğunuzun hayatta iz bırakacak insanlardan olacağına işaret ediyor. Hamileliğiniz ile ilgili korkularınızla yüzleşmişsiniz. Kendinizi rahatlatmak istiyorsanız hayır, hasenat yapın, çocukları sevindirin.

 

Görsel: https://www.pritikin.com/quince-fruit-fall-food

Rüya Yorumları için daha fazla

Hastanede Hemşirelik ve Aile Yürüyüşü

Bir hastanede eşinizle hemşirelik yapıp, iki küçük çocuğunuzla yeşil bir sahada yürüyüşe çıkıyorsunuz. Babanızı sürekli gözlemlediğiniz bu rüya boyunca ruhunuzda hep babanız var.

Sadece Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

%50

indirimle

Saat
Dk
Sn