Rüyamda düğün evinde toplanmışız

ruyamda-dugun-evinde-toplanmis

Rüya:

Rüyamda, kalabalık bir düğün için, düğün evinde tonlarca balık ayıklayıp, pişiriyoruz. Ahtapotlar var canlı canlı. Gelini falan görmüyorum ama, gelinlik etekleri ve duvağı beyaz, üst kısmı mavi renk gelinlik görüyorum. Ev kalabalı olduğundan üst kattaki odalara geçiyoruz yatmak için. Bir yatakta üç kişi yatıyor, ayak uçlarına doğru uzanıyorum. Sabah uyanıyorum, sıkı sıkı el ele tutuşmuş iki sevgili görüyorum. Bakıyorum, benim ayrıldığım çocuk ve yeni sevgilisi. Çocuk beni görünce kızın elinden tuttuğu gibi götürüyor. Hemen ordan ben de kalkıyorum ve bir sigara yakıyor dua ya da beddua ediyorum

Yorum:

Maddi rızkınızın artacağına işaret ediyor. Ancak siz, evlilik/aşk istiyorsunuz. Biliyorsunuz ki hayatta her istediğimiz, istediğimiz zaman olmuyor. Vardır bir hâyır deyip, sahip olduğunuz güzel şeylere şükredin.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-kenarinda-yuruyus-ruya-y

Deniz Kenarında Yürüyüş: Rüya Yorumu

Rüyamda deniz kenarında yürüyordum, güneş parlıyor, dalgalar kıyıya vuruyor. Yanımda sevgilimle göz göze gülümsüyorduk. Birden bire denizin ortasında dev bir balina belirdi. Balina bize doğru yükselip ağzını açtı. Korkuyla kaçmaya çalıştık ama çok geçti. Balina bizi yutuverdi. Karanlık ve ıslak bir yerdeydik.

ruyada-osmanli-zamaninda-yaban

Rüyada Osmanlı Zamanında Yabancı Askerler Ve Esmer Genç Asker Görmek

Rüyamda küçük kızımla birlikte başka bir yerdeydik. Geçmiş zamana, Osmanlı zamanına gitmiştik. Heryerde yabancı askerler vardı. Göz şeklinde bir oluşum ışıklar çıkarıyordu ama canımı çok yakıyordu. Bir kadının yanına gittim, gözlerimi kapattım ve esmer kısa saçlı genç bir asker gördüm. İsmi Emre idi. Kadın, ‘Senin çok yüksek bir enerji ağın var’ dedi. Uyandığımda heryerde tanklar, uçaklar ve bombalar patlıyordu.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!