Rüyamda bembeyaz bir tül perde gördüm

ruyamda-bembeyaz-bir-tul-perde

Rüya:

Sevdigim ve suan ayri oldugum eski erkek arkadasim adina istihareye yatmistim, ilk gece bembeyaz bir tul perde gordum, 2 .i gece ise ayni tul perde bir legenin icinde ve ortasi hafif kirli gri rengindeydi ama beyaz bir masa ve beyaz gelin sandalyelerine benzer suslu 2 tane sandalye gordum ve duvarlarda beyazdi …yorumlariniz icin simdiden tesekkurler …..

Yorum:

Geçmişi geride bırakarak, ara verdiğiniz gönül işlerine güzel ahlaklı, namuslu ve mütavazı biriyle, ciddi niyetle(evlilik) ilişkiye başlayacağınıza işaret ediyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

muzede-kaybolan-ruya-labirenti

Müzede Kaybolan Rüya: Labirentin Sırrı

Rüyamda bir müzede geziyordum. Tarihi eserler, tablolar ve heykeller arasında dolaşırken bir labirent keşfettim. Ancak içeri girdiğimde uyarı yazısıyla karşılaştım: “Labirentte kaybolursanız, geri dönemezsiniz.” Korku ve merak içinde yürüdüm, ama çıkışı bulamadım.

kus-oldugum-kisinin-kanser-ruy

Küs Olduğum Kişinin Kanser Rüyası

Rüyamda uzun zamandır küs olduğum birinin kanser olduğunu gördüm. Yanına gittim ve onunla konuştum. Rüya sahibinin çevresinde sinsi insanlar olduğunu gösterir.

ruyada-nevresim-satin-almak-ve

Rüyada Nevresim Satın Almak Ve Anlamı

Rüyamda bir nevresim satan dükkanda genç bir çocuktan alışveriş yapmak istiyorum. Ardından tanımadığım bir isim olan Oya ile garip olaylar yaşanıyor. Rüyanın anlamı ve yorumu nedir?

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!