Rüyamda simsiyah bir varlık görüyorum

ruyamda-simsiyah-bir-varlik-go

Rüya:
Rüyamda simsiyah bir varlık ilk önce aynamdan görüyorum bana baktığını sonra uyumuş numarası yapıyorum ama anlıyor bir şeyler diyor korkuyorum gözlerimi kapatıp acıyorum o sırada duvarın içinden çıkıp uçuyor benim tam kalbimin sol tarafımın içine giriyor ve bu günden sonra her şey kötü olacak diyor.

Yorum:
Yakın zamanda bir korku filmi izlediyseniz ve sonrasında bu rüyayı gördüyseniz, bi yerleriniz açık kalmış diyebilirim.

Eğer değilse,

  • Ayna: Hedefler, değer yargıları, gurur, kadın
  • Siyah: Reddedilme, nefret, sevgi ve destek eksikliği, depresyon üzüntü
  • Kalp: İnsanın inanç ve düşüncelerinin, davranışlarının asıl kaynağı olan kalp, kişinin inanç ve düşünce dünyasını gösterir.
  • Sol taraf: kadın

Yakın zamanda bir bayan tarafından reddedilmiş, sevilmiyor veya desteklenmiyor hissetmiş olabilirsiniz. Bu da sizde üzüntüye sebep olmuş, umutsuzluğa kapılmışsınız. Hayat her zaman ne kötü, ne de iyidir. Rahat olun, kendinizi sevin.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!