Rüyamda, kardeşim ile memlekete gitmek için hazırlık yapıyorduk

ruyamda-kardesim-ile-memlekete

Rüya:

Rüyamda, kardeşim ile memlekete gitmek için hazırlık yapıyorduk hazırlanmamıza annem ve onun yakın arkadaşı yardım ediyordu. Yanımıza poşetler ve tepsi içinde ayva ve daha birçok yiyecek hazırlamışlar ve onları benim kullanacağım otomobilin içine yerleştiriyorlardı. Kardeşim ile ben, annem ve ablam ile vedalaştıktan sonra otomobilin içinden ablamın çocuklarını indirip bizimkileri arkaya oturtturup yolculuğa başlayacakken kardeşim sürekli bana dikkatli olmam konusunda uyarıyor. Sokağın başına nasıl geldik bilmiyorum, ben aracı kullanıyorum trafiğe çıkıyoruz ilk çıktığımda ters yönden gidiyoruz sonra düzeltiyorum giderken karşımıza belden aşağısını kamyon ezmiş bir adam çıkıyor ama adam hala konuşuyor. Biraz daha gittikten sonra baraja geliyoruz ama burası ormanın içinde çok yüksek bir yer ve biz arka tarafındayız burada sular kapaklardan taştığı kadarıyla akıyor ben tırmanmak için buraya çıkıyorum ama çıkarken düştüğüm takdirde nasıl kurtulacağımızın planını da yapıyorum kardeşim bana kızıyor neden çıktık buraya tehlikeli diyor kulübe gibi bir yer orada 2 tane koltuk var ben koltukların arasında Kızımın kine benzer bir toka bulup çantaya koyuyorum orada TV seyreden beyazlar içinde bir bebek oluyor benden tokasını istiyor bende veriyorum oradan inip yolumuza devam ediyorduk uyandım

Yorum:

Hayatınızda ikili ilişkilerle ilgili karışıklıklar ve karasızlıklar yaşıyorsunuz. Verdiğiniz kararların sonuçları sizi endişelendiriyor. Sonuçta beyazlar içindeki bebek kararınız her ne ise tez zamanda iyi başlangıçlara vesile olacağınıza haber veriyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-kenarinda-yuruyus-ruya-y

Deniz Kenarında Yürüyüş: Rüya Yorumu

Rüyamda deniz kenarında yürüyordum, güneş parlıyor, dalgalar kıyıya vuruyor. Yanımda sevgilimle göz göze gülümsüyorduk. Birden bire denizin ortasında dev bir balina belirdi. Balina bize doğru yükselip ağzını açtı. Korkuyla kaçmaya çalıştık ama çok geçti. Balina bizi yutuverdi. Karanlık ve ıslak bir yerdeydik.

ruyada-osmanli-zamaninda-yaban

Rüyada Osmanlı Zamanında Yabancı Askerler Ve Esmer Genç Asker Görmek

Rüyamda küçük kızımla birlikte başka bir yerdeydik. Geçmiş zamana, Osmanlı zamanına gitmiştik. Heryerde yabancı askerler vardı. Göz şeklinde bir oluşum ışıklar çıkarıyordu ama canımı çok yakıyordu. Bir kadının yanına gittim, gözlerimi kapattım ve esmer kısa saçlı genç bir asker gördüm. İsmi Emre idi. Kadın, ‘Senin çok yüksek bir enerji ağın var’ dedi. Uyandığımda heryerde tanklar, uçaklar ve bombalar patlıyordu.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!