Rüya Gönder” için 19 yorum

  • 24 Haziran 2019 tarihinde, saat 20:10
    Permalink

    Merhaba
    ben rüyamda evimize yakın bir caminin orda kizenimin arabasından iniyorum yanımda arkadaşlarımda var sonra arkadaşlarımla vedalaşıp eve gidiyorum caminin yanındaki yokuştan çıkarken bir çalgı sesi duyuyorum ve dışarıda ampulleri yakmışlar düğün var diye düşündüm yokuşu çıktıktan sonra çalgı sesi kesiliyor etrafıma bakıyorum dışarıda sadece erkekler oturmuş yemek yiyorlar hiç kadın yoktu

    Yanıtla
  • 22 Haziran 2019 tarihinde, saat 22:20
    Permalink

    Rüya da şeytan benim yanıma geldi bana şöyle dedi sen çok değişik sin sonra azrail geldi sen bu dunya da sin ne diğer dünya da sin yüzü gözüku miyor du azarım yuzun

    Yanıtla
    • 24 Haziran 2019 tarihinde, saat 14:31
      Permalink

      Merhaba, rüyanızı daha detaylı ve doğum tarihinizi de yazarak gönderirseniz yorumlanacaktır

      Yanıtla
  • 21 Haziran 2019 tarihinde, saat 16:17
    Permalink

    Merhabalar
    Rüyamda ailemle çingene mahallesine gidiyordum ve o mahalleden istemedigim tanımadığım biriyle evleniyordum. Düğün olmuyordu. Gelinlik giymemiştim
    Sonra ben bunlardan kaçıyordum ama gelinlikle degil normal kıyafetlerimle ve bunlar benim arkamdaydılar.
    Kaçtım ama en son mezara geldim.
    Mezar geldigimde tam aşağı atlayacakken aşağının uçurum oldugunu gördüm ve atlayamadım
    Onlarsa gelmişlerdi

    Yanıtla
  • 16 Mayıs 2019 tarihinde, saat 15:25
    Permalink

    Meraba ben evliyim ve 25 yasindayim. Ruyam su sekilde. Bes alti kisilik bir grup halinde yolda yuruyoruz aramizda cocuklarda var. Yanimdakilerin hicbirini tanimiyorum ama ruyamda taniyormusum. Gercek hayatta hic gormedigim insanlar. Yolda yuruyoruz ve bildigim bir yola geldik. Orasi benimde evimin yakininda ve haftadabirde olsa o yoldan geciyorum. Tek bi farkla ruyamda yolda bir minare var. Cami yok sadece uzun bi minare var. Ruyamda kendime soruyorm burda minarenin ne isi var diye. Ruyama gore birkac gun once falciya gitmisim ve falci bana bikac gun sonra bu saatlerde bir minarenin onunden gececekmisim yanimda birileriyle. Ve minare kendiliginden patlayacakmis. altinda insanlar kalip olecekmis. Bunu hatirliyorum ruyamda. Aslinda minarenin yanina gelene kadar boyle birsey hatirlamiyordum. Ama minareyi gorunce bunu animsiyorum. Daha sonra bunu yanimdakilere diyorum bes dakika sonra bu minare patlayacak altinda insan kalip olecek burdan uzaklasalim diyorum bana birkac kisi inaniyor cocuklardan. Bende onlari koruyorum kollarimin altina aliyorum ve geri cekiliyorum. Bana inanmayan birkac kiside oradan yurumeye devam ediyor. Ve bekliyorum onlar gecerken minareden bir ses geliyor ve minare devriliyor. Yana yatiyor. Beni dinlemeyip gidenler altinda kaliyor. Arabalar duruyor kornalar siddetli siddetli basiyor. Herkes oraya bakiyordu. Sonra uyaniyorum. Dogum tarihim 02.10.1993

    Yanıtla
  • 23 Şubat 2019 tarihinde, saat 14:23
    Permalink

    Merhabalar Ruyamda camiye gidiyorum ve icerde dayim ve amcam var selamun aleykum deyip yanlarina oturuyorum ama cevap vermiyolar daha sonra ilginc bi sekilde arkalarina donup dua ediyolar kiblenin tersi istikametine dogru bende onlardan sonra ayni seyi tekrar ediyorum. Namaz basliyo öndeki bosalan yerlere geciyolar ben oldugum yerde kaliyorum birde ufak bi detay amcam ve dayim arkasina sag taraflarindan donuyo ben sol tarafimdan bunun anlami nedir simdiden tesekkurler.
    Dogum tarihim 01.07.2000

    Yanıtla
  • 30 Eylül 2018 tarihinde, saat 23:21
    Permalink

    Merhaba, ruyamda ben evlenmisim ama kocamin yuzunu gormedim, iki tane 5-6 yaslarinda erkek cocugumuz vardi ama en buyugu benim degildi, kocamin baska bir kadindandi, ben cok mutlu hisediyordum kendimi, resim cektiriyorduk bir kadin da ne guzel aile dedi. Ben de kendi kendime dedim inanamiyorum ben eskiden severdim bu adami simdi onunla birlikteyim, sanki esim gecmisimden birisiydi ama ne yuzunu ne ismini gordum

    Yanıtla
  • 25 Mayıs 2018 tarihinde, saat 04:24
    Permalink

    Rüyamda sinirliyim kızın birine catiyorum o sırada küs oldugum esra adındaki gelip senin dengin değil diyip kıza catiyo durdurup ne yapıyorsun diyorum sonra onceden arkadaşının gönderdiği bir fotografi gösteriyorum altinda kaybettiklrin yaziyodu oda bana yanlis yaptığımı soyluyo orda bu sekilde bi konusma geciyo ama küslükten memnun olmadigi belliydi

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.