Rüya Gönder

Rüyalar, bizleri kimi zaman derinden etkileyen olaylardır. Rüyada gördüğümüz çoğu şey, gün içinde yaşadığımız olaylardan, geçmişte yaşadığımız tecrübelerden ve bilinç altı düzeyde farkında olmadan düşündüğümüz şeylerden oluşur. Gördüğümüz rüyaların doğrudan rüya tabirlerine baktığımızda olumsuz görüşler çıkmış da olsa içimizi karartacak düşüncelerden uzak durmalıyız. Rüya gördüğün gibi değil, yorduğun gibi çıkar. Aklınıza, bilinç altınıza kötü düşünceler sokmak yerine rüyanızı bize göndererek yorumlatabilirsiniz. Rüya gönder kısmında bulunan bilgileri eksiksiz girmeniz bu hususta çok önemlidir.

Eğer rüyalarımızda kötü bir sonuç ararsak; bilinçaltı düzeyde buna inanmış ve istemeden de olsa bunu gerçekleştirmeye çalışmaya başlamış oluruz. Bu yüzden rüyaları yorumlamak çok önemlidir. Ücretsiz rüya yorumu ile rüyanızı yorumlatabilirsiniz.

Rüya gönder kısmında sizden istediğimiz Doğum Tarihi, Cinsiyet gibi bilgiler rüyanızı yorumlamamızda en önemli bilgilerdir çünkü, rüyayı görenin yaşı ve cinsiyeti rüyanın anlamlandırılmasında en önemli hususlardan biridir. Bu noktada sizden aldığımız bilgileri yorumlamak için kullandığımız bir kaç kaynak da bulunmaktadır. Bu kaynaklara erişmek, kendinizi geliştirmek adına edinebileceğiniz kaynaklardır. Doğum tarihinizi rüyanız ile bağdaştırırken kullandığımız kaynak ulaşılabilir bir kaynaktır ve sayfanın en sonundan ulaşılabilir durumdadır.

Ayrıca, rüyalarınızı analiz ederken kendimizin geliştirdiği bir programı da kullanmaktayız. Bu program; sabit analizleri(örneğin: doğum haritanız, burcunuz vs.) kendisi yapıp zaman kazanmamızı sağlamaktadır.

Kaynak:

  1. Kaderin Pin Kodu, Douglas Forbes, Kitap
  2. İnsanın Pin Kodu, Douglas Forbes, Kitap

Comments 210

  1. Mehmet says:

    Öncelikle merhaba doğum tarihim 30.11.1990 ben az önce kötü saydığım rüyadan uyandım rüyamda eşimle kendi evimiz diye açdığımız kapının zorlaıp kapının dilini tutan parçanın kırıldığını görüp evin içine dalıyoruz evin içine girince o evin bizim evimiz olmadığını ve evimize benzemediğini görüyorum çelik kapıdan içeri girer girmez kısa ara var ve solda girince sağa doğru uzun koridor var çelik kapıdan içeri girer girmez sola uzun araya girince çelik kapı sağımızda kalıyor karşıya bakınca banyo gibi lavabo gibi bir yer var oraya baktığımızda bir kaç tane erkek cesedi sırt sırta konulmuş 1 kaç tanesi de aynı yerde yere yığılı sırt üstü uzanmış halde görüyoruz hemen eşime polisi aramasını söylüyorum eşim polisi ararken bende çelik kapının açık mi kapalı mi olduğunu kontrol edip kırılan yerine bakıp kapıyı kapatıp üstte bulunan kilidinden kilitleyip eşimin yanına gidiyorum tekrar o banyo gibi yere koridordan baktığımda kapının kapalı olduğunu cesetlerin görünmediğini görüyorum eşim e baktığımda polislerin hala telefonu açmadığını görüp sonrasında uyanıyorum hatırlayabildiğim bunlar şimdiden teşekkür ederim

  2. Sima says:

    Rûyamda deri siyah reng ceket giymişdim .mbir tanıdığım giysisiydi aslinda mam bana vermişdi ..deriydi ..birde siyah reng deri bot giymişdim ..bayildim bota tam ayağıma görəydim ve deri olmasına bayildi ..o yeni gibiydi ..amma ceket boy aynasında kendime bakdigimda sol yakasinnin giyinilmejden rengi gitmişdi dedim boyayıb giyinicem çünki deri bu ..pahalı işte yani kaliyeli ya ..amma ətrafımda yabancı dilde konuşan insanlar vardı bana bir şey soylədilər amma anlamadığımı isaretle gosteridim ..

    • kimimben says:

      Rüyamda eskiden aşık olduğum ama yollarımızın ayrılmak zorunda olduğu hala özlem duyduğum bir kişiyi gördüm Konuşma grubundaydık şuanda samimi olduğum bir arkadaşım ona neler olduğunu anlatıcaktı, çünkü (gerçekte) onun arkadası bana komada yazmıştı en son, arkadaşım tam anlatıcağı sırada uyandım, aynı arkadasım az önce bana rüyamın anlamını arastırmamı tavsiye etti o yüzden buraya başvurdum

  3. Yasemin says:

    Merhaba ben yasemin 1999 doğumluyum net doğum tarihimi bilmiyorum ancak temmuz 22 diyor ailem neyse konuya girelim rüyamda bilmediğim bir yerlere gidiyorum servisle sonra eşyalarım kayboluyor derken kendimi başka yerde buluyorum daha önce gerçek hayatta tanımadığım yaşıtım görme engelli bir erkek var kendi içimden umarım beni tanımaz diyorum zaten göremiyor hızlı geçip giderim yanından diyorum yanından geçerken beni tanıyor ve elimi tutuyor kaybolan ceketimi bana uzatıyor elimi tutmasıyla kendimi huzurlu,mutlu ve güvende hissediyorum sonrada rüya bitiyor anlamı nedir ?

  4. Ozlem zor says:

    Merhabalar ben ruyamda benı 3 kez aılemden ısteyen erkek arkadaşımı goruyordum bızım eve gelıyordu babamın karşısına oturuyordu ve neden dıyordu bana ozlemı vermiyorsunuz babamda dusuncelı bır sekılde gel dıyordu sen benle onu alıyorlardı erkek kardesımle bı yere götürüyorlardı. Tam 2 sene sonra cıkıp gelıyordu erkek arkadasım nerdeydın bunca sene dıyordum hıc arayıp sormadın merak ettım dıyordum oda baban bana tam hıc ara vermeden 2 sene boyunca bana oruç tutturdu dıyordu ve ondan sonra babam benı ona verıyordu ben çok şaşırıyordum ve çok mutlu oluyordum bu rüyam ne anlama gelıyor acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum tsekkur ederım.

  5. Aydan says:

    9.03.2022

    Rüyamda okuldayım.Çok güçlü bir şekilde hapşırdım ve burnumdan çok kötü sümük aktı.Peçetemde yoktu.Kolidorda tuvalete doğru koşuyordum.Vardığımda her zaman orada olan tuvalet orda yoktu.Acaba yanlış yere mi koştum falan derken geri koştum ve hademeye rastladım.Yerdede kocaman bir peçete kutusu.Koşa koşa koşa koşa gitdim ve hızla bir peçete çektim.O sırada öğretmenler odasından bir öğretmen çıktı ve yanlışlıkla ona çarptım,peçete kutusunuda devirdim pencerelerde hocanın yüzüne geldi.Ama burnumu temizlemeliydim.Peçeteyle burnumu iyice sildim temizledim çöp kutusuna atdım.Geri dönerken hoca bağırmaya başladı burayı ne hâle getirdin terbiyesiz falan diye özür diledim ve bitdi gerisini hatırlamıyorum.

  6. Alparslan K**** Y**** says:

    Normalde evimde uzakta bir yerde kalıyorum ama iki gün önce rüyamda ailem benden tavuk kümesinin yanından çuval istediler bende getirmeye gittim ama o sırada annen ile konuştuğumu sanıyordum ama sonra orda ayrıldıktan sonra annem babamın yanında çıktı aslan burcuyum

  7. Emine yilmaz says:

    6 Nisan 1966 rüyamda salça alıyorum biriyle ama tanımıyorum kiloyla aliyorum 35 -39 lira para veriyorum elim degmiyor salçayı almaya gidiyorum ama bulamiyorum

  8. Sadık says:

    Rüyada ufo aracını gece ayın içinden çıkıp gelerek doğduğum evin damına indiğini ve içinden çıkanın uzaylı zannederek korkarak izlediğimde insan çıktığını gördüm ve korkum gitti ne demek ogrenebilirmiyim

    • Engin says:

      Rüyamda öncelikle uzun zamandır gitmediğim bir yazlı bir yere gitmiştim orda ateş yakıyordum öncelik olarak yanlızlık daha sonra annem yanıma geldi ve devam ettik daha sonrasi tanıdığım aile dostumuz olan birini telefonda aradım ve birini arayıp zeytin toplamak için çagirmasini söyledim ve ramazan ayı dolayısıyla sıcak bakmadigini belirtti sonrasında uyandım

  9. Nilay Koç says:

    17.08.1984 doğumluyum. Nilay Koç.
    Ben bir rüya gördüm ve bana ne anlatmak istedi çok merak ediyorum.. ben arabamın içindeydim dışarıda öyle büyük bir fırtina vardı ki ancak yağmur yagmiyordu. Önümde uzun apartmanlar fırtınanin etkisiyle yan yatıyor düzeliyor sonra tekrar yan yatıyor. Apartmanlarin camları kiriliyordu. Arabamın üstüne cam kiriklari yağdı.
    Sonra arabamın ön camı birazcık kırıldı. Dışarıda çocuklar vardı onlara arabaya binin diye bağırıyordum.

  10. emine says:

    MERHABALAR RÜYAMDA SAÇLARIM AVUÇ AVUÇ DÖKÜLÜYORDU, DİPTEN DE YENİLERİ ÇIKIYORDU. SAÇIM HEM UZUN HEM KISAYDI BU DURUM BENİ RAHATSIZ ETTİ SAÇLARIMI GÜZELCE KESTİRİP YENİ ÇIKAN SEVİYESİNE GETİRDİM

  11. Mevlüt Han says:

    30 Ekim 1998 yılı doğumluyum. Hocam ruya gonderden gondergm ruya yorumum ne zaman paylasilir bilgi verirseniz sevinirim

  12. Yasemin says:

    Merhaba ben Yasemin doğum tarihim 24 şubat 1997 rüyamda sevdiğim kişi hızlıca yanıma gelip sol elimden tutuyordu birlikte yürüdük. Her ikimizin sağ elinde sigara vardı içiyorduk. Ama şu an da sevdiğim kişinin hayatında başka birisi var ve ikimizde normalde sigara kullanmıyoruz.

  13. reyrey says:

    ben rüyamda böyle zombi gibi ama değil filmilerde ki cn gibi korkunç şeyler gördüm biriyle oturuyordum
    muhabbet ediyordum ama o kişiyi hatırlamıyorum. koldugun altunda bana saldırmaya çalıştılarrr ve bi hışımla uyandım.

  14. Reyhan KAYA says:

    merhabalar ben reyhan 05,03,1998 tarihinde doğdum
    rüyamda bi araba kullanıyordum o arabayı bildiğim bi sokakda durdurdum 2 tane adam geldi o arabada hırsızlık yapmaya çalıştı adamın biri benim yanımda dışardaydı diğeri ise tanıdıgım biri ile işerde oturuyordu arkadaşımı rehin almıştı. yanımdaki adamla artıştık ama neden ne konuştuk hatırlamıyorum. bi anda silahını çıkardı ve bana yöneltti ben çok korktum sonra arabaya durdugum yerde yokuş yukarı biri var eski sevgilim orda bagırarak indi beni kurtarmak için ve adamın arkasına bir el ateş etti adam yere yıgıldı ve iki kere yerinden sıçradı heryer ka oldu ben yapma diye bağıramadım bile eski sevgilime nabtın diye ağlamaya başladım ki korkuyla uynadım rüyamdan bana bu rüyayı yorumlarmısınız.

  15. Sabriye says:

    Merhaba
    ben ruyamda sevdiğim kişinin sosyal medayda fotoğrafını paylaştıgını gordum tam 3 kez ve bir şarkı koydugunuda gordum şarkıda sen sevdamı gormedin gibi bişey soyluyordu bu ne anlama geliyor.
    Şimdiden cok teşekkürler🥰😇

  16. Bahar says:

    Hocam ben bekarım bu yorum nasıl yorumlanır=Ben rüyamda bayır gördüm, yalnız ben aşağıdaydım ,aşağıdan yukarı bakıyordum ve bayırda 3 tane ayrı olmak üzere düz yer bulunuyordu ve kız kuzenim yukarı çıktı ben ilk adımda çıktım oturdum ama sonra indim içime sinmeyen birşeyler vardı inip biraz ilerledikten sonra arkamı dönüp bayırın ucunu gördüm ve çok dar bir sokak vardı ve oraya bakıp içimden dedimki’orası çok çetrefilli bir yer ben kendim canımı kurtarayım da’ dedim kız yeğenimde oraya çıktı içimden ‘eyvah’ dedim kız kuzenimde benden elma almamı istedi ama ben çarşıya gitmem elma da almam dedim kız kuzenim elma almam için fazla üsteledi ama ben almadan evime gittim

    • Doğum tarihinizi de yazar mısınız?

    • Hayatınızda tedbirli olmak adına fazla ayrıntılara takılıyor olabilirsiniz. Elma kısmettir. Kuzeniniz gözünüzü açmaya çalışıyor olabilir.Bu kadar korkmayın özellikle evlenmekten. Hayat evlilik kadar, bekarlıkta da zorluklarla karşılaştırmıyor mu? Sevgiler😊

  17. Bengi says:

    Merhaba rüyalar ne kadar zaman içinde yorumlanıyor ben az önce paylaştım da

  18. Merve says:

    Merhaba benim ücretli olduğunu bilmeden rüyamı yazdım bu seferlik ücretsiz yapabilir misiniz lütfen

  19. Ebru Atlas says:

    Merhaba , ücretli hizmetten nasıl yararlanabiliyoruz ?

    • Ücretsiz de yorumluyoruz. Ücretli hizmetimizde ise rüya yorumu yanında karakteristik analiz ile birlikte(doğum tarihiniz ve isminiz gerekmektedir) bu hizmeti sağlamaktayım. Ücretli rüya yorumunu bi kaç saat içerisinde tarafınıza e-posta ya da İnstagram aracılığıyla gönderiyorum. İlginize teşekkür ederim☺️
      *kişisel bilgileriniz(doğum tarihi, isim, rüya ve rüya yorumunuz) üçüncü kişilerle hiçbir şekilde paylaşılmamaktadır.

      Ücretli hizmetimizde doğrudan ödeme, 20.01.2022 tarihine kadar kullanım dışıdır ancak, Patreon aracılığıyla bağışta bulunarak hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

  20. Eliffffff says:

    Ben rüyamı rüya gönder yeribden yazdım gönderdim ama burda göremiyorum cevaplanınca mı görebileceğim e postamı yazmamıştım

    • Paylaşıldıktan sonra görebiliyorsunuz, sitemizden paylaşılıyor. Eğer e-post adresi belirtmediyseniz bildirim gelmeyebilir. Takipte kalarak öğrenebilirsiniz 🙂

  21. Elif says:

    Rüyami anlatmak istiyorumda ucretsizmi acaba

    • Ücretsiz de yorumluyoruz. Ücretli hizmetimizde ise rüya yorumu yanında karakteristik analiz ile birlikte(doğum tarihiniz ve isminiz gerekmektedir) bu hizmeti sağlamaktayım. Ücretli rüya yorumunu bi kaç saat içerisinde tarafınıza e-posta ya da İnstagram aracılığıyla gönderiyorum. İlginize teşekkür ederim☺️
      *kişisel bilgileriniz(doğum tarihi, isim, rüya ve rüya yorumunuz) üçüncü kişilerle hiçbir şekilde paylaşılmamaktadır.

  22. Derya Akan says:

    Bugün sabaha karşı rüyada yatakta yatarken kendi kendime ayva yemeliyim yiyimki çocuğum gamzeli olsun diyordum sonra alarm çaldı ve uyandım cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

  23. Hecrin says:

    Rüyada bir yaşlı teyze geliyor iş yerine bana çukolata sonrada çiğ kıyma veriyor sonra bayınıda bna veriyor diyor ki senin hakkın ödenmez

  24. Sevinc says:

    Lütfen biraz daha erken cevap ala bilirmiyim çok merak ediyorumda Cok rica ediyorum. Teşekkür ler

    • Önce ücretli rüyalar yorumlanıyor, daha sonra buradan gönderilen rüyalar yorumlanıyor. Buradan gönderilen rüyalarda yoğunluk olduğu için sırasıyla paylaşılıyor ☺️

  25. Umut says:

    Merhaba ben 21 yaşında askerden yeni geldim bekar bir erkeğim eylül ayının başında kuzenlerimin düğünü vardı antalyada orda bir kız gördüm hoşlandım kendi kendime seneye antalya ya yerleşeceğim diyorum ve şu son iki gündür rüyamda bir mahalledeyim evlerin balkonlarında insanlar oturuyor ama yüzlerini hatırlamıyorum bende mahalleden geçerken bir anda yerden 5-6 metre yükseliyorum ve 20-25 metre insalara bakarak hızlı bir şekilde ilerliyorum

  26. Büşra says:

    Merhaba ben 19 yaşında üniversiteye hazırlık yapan bekar bir kızım öncelikle. rüyamda gelinlikle eski evime gidiyordum orada annemi görüyordum peşimdende yüzünü tam olarak göremediğim damat geliyordu annem beni dişarıya babamın yanına götürüyordu beraber bir fotoğrafınımızı çekmek için orada kız kardeşim de vardı ama abim yoktu ama foto çekmedik ve sonra bir anda kendimi lavaboda aynaya bakarken buluyorum.

  27. ayllin says:

    Ruyamda uc kucuk yavru tavsan gordum 3de beyaz onari gezdirme cikarmisim diyer insanlada da varmis ayni tavsanardan ben bir adama sormusum abi demisim bende uc tavsan var cinsietlerini bilmiyorum bana solermisin demisim oda solemis onunda varmis tavsanari kucuk bana demis niye satmiyorsun onari iyi para eder bende satmamisim salmisim tavsanari oynasinar o adamin tavsanariyla sonra istedim onlari alma gidiyordum eve tavsanar o adamin kile karismisla onun tavsanarida beyaz ve kucuktu sona yakaladim ucunude elimi uzaatmisim gelmisler tanimolar beni elime geldiler ama beyaz tavsanarimn ustunde ince kalemle kalamislar tuleri yesil bembe

  28. Esra says:

    Merhaba rüyamda iki tane yürüyen baykuş gördüm insan kılılğına girmiş insanlar vardı arkasında insan gibiydiler daha sonra dev karga yada Şahin büyük bi kuş gördüm yemek yiyen Ağzını açmıştı

  29. Sevinc says:

    Rahatsız etdiyim için özür dilerim lütfen yorum yaparmisiniz bekliyorum

    • Gönderdiğiniz tarihten itibaren 2 hafta içinde yorumlanmış olabilir. Bu süre yoğunluğa göre değişiyor efendim ☺️

      • Sevinc says:

        Tamam çok teşekkür ederim

      • Sevinc says:

        Merhaba.acaba yakında yorum ala bilicekmiyim ?

  30. Sevinc says:

    Rüyalar biraz geç yorumlanıyor

    • Önce ücretli rüyalar yorumlanıyor, daha sonra buradan gönderilen rüyalar yorumlanıyor. Buradan gönderilen rüyalarda yoğunluk olduğu için sırasıyla paylaşılıyor efendim ☺️

      • Sevinc says:

        Bu çok üzücü ama yinede teşekkürler

  31. melike says:

    Rüyalar çoook geç yorumlanıyor 🙁 En son 3 eylülde yorumlanmış. Ben 1 eylül gibi atmıştım 6 gün oldu 🙁 Çok üzücü buu

    • Önce ücretli rüyalar yorumlanıyor, daha sonra buradan gönderilen rüyalar yorumlanıyor. Buradan gönderilen rüyalarda yoğunluk olduğu için sırasıyla paylaşılıyor efendim ☺️

  32. Tugberk says:

    Rüyamda çevredeki atıklarını toplamaya çalışırken 2 engelli erkek bide orta yaşlı kadın gördüm ortaların beyaz tül perde duruyordu bu asılacak mı dedim Allah razı olsun dediler sevindiler içeri takmaya gittiğimde odadan fıstık yeşili elbisesi olan kız gözlerini dikerek geldi bende etkilendim yüzünü okşamak için elimi kaldırdım dokunur dokunmaz utanarak elimi çektim. 36 yaşındayım 2 çocugum var evliyim güzel bir işim var. Bu rüya beni çok etkiledi keşke gerçek olsaydı kaç kere dilime geldi. Lütfen yorumlar mısınız

  33. Derin berin says:

    Merhaba rüyamda köyümdeydim dışarıda kalabalık bir ortamdaydım.Bir hayvan geliyor köpeğe benzer ama köpek değildi.Hayvan herkesin önünden geçiyor ağlıyor yardım edin gibisinden ben peçete alıyorum hayvanın gözyaşlarını silicem ama bakıyorum ağzından da gözünden de kan geliyor kan ağlıyor hayvan.Sonra ben peçete ile siliyorum hayvan benim peşimi bırakmıyor.yengem diyor ki bu hayvanın içine bir şey kaçmış ve seni bırakmıyo.beni korkutuyor ve o hayvanı alıp yakıyorlar.çok merak ediyorum ne demek bu

    • Merhaba, doğum tarihinizi ve cinsiyetinizi de belirtir misiniz? ☺️

      • Derin berin says:

        Kadınım 07.09.2001

      • Derin berin says:

        Ne zaman yorumlanacak acaba

      • Yaklaşık bir hafta içerisinde yorumlanmış olur ✅☺️

      • Derin berin says:

        Bir hafta oldu hâlâ yorum yok 🙂

      • Rüya yorumları sırasıyla paylaşılıyor ancak çok fazla gelen rüya var biraz sabır rica edeceğim ☺️

      • Derin berin says:

        10 gün olmuş hâlâ yorum gelmemiş..

      • Önce ücretli rüyalar yorumlanıyor, daha sonra buradan gönderilen rüyalar yorumlanıyor. Buradan gönderilen rüyalarda yoğunluk olduğu için sırasıyla paylaşılıyor ☺️

      • Derin berin says:

        Sitede ücretsiz gönder anında yorumlansın yazıyor ama yeterli rüya bakan kişi yoksa bu sizin sorununuz diye düşünüyorum herkes yorum yazıyor üç dört hafta beklemek zorunda değil bence kimse.Bir espirisi kalmıyor biz bir ay bekleyip sonuç gelince

      • Merhaba,
        Rüya yorumlarını ekip değil tek kişi yapıyorum. Bu sebeple çok yoğunluk olduğunda yetişemiyorum çünkü bu hizmeti kendimi geçindirecek kadar kazacanak seviyeye getiremedim henüz. Bu durumla alakalı olarak da halihazırda geçimimi sağlamak için başka işte çalışıyorum. Eğer aciliyetiniz var ise eposta yoluyla iletişime geçebilir, rüyanızı ücretli şekilde anında yorumlatabilirsiniz.
        Anında yorumlama hizmetimiz yapay zeka ile yapıyor ve genel yorumlar yaptığı için şu an aktif değil. Yorumunuzu robot değil, bizzat ben yapıyorum 🙂 Bu yüzden de anında yorumlanmıyor.

        İyi günler <3

    • Tugberk says:

      11.05.1985 Erkegim

  34. Nimet says:

    Rüyamı yazdım ama sanırım e-postamı yazarken yanlış yazdım.Uykulu yazmıştım, muallakta kaldım.Sıkıntı olur mu bu durum, bildirim gelir mi yine de ?

  35. Sena says:

    Rüyamda bir siyah giyinen 65 yaşlarında adam gördüm buzdan bir eve gittik ve orda sanki bir sırrı çözmeye çalışıyorduk orda bana değişik bir test yaptı ve eve gittik evin balkonuna oturduk şimdi ne yapıcaz amca dedim sen babanla 13 nisanda hacca git dedi bende dedimki ama amca babam izin vermezki adam bana dediki ben senin babanı tanıyorum ben onu ikna ederim dedi ve tam balkondan indim rüyadan uyandım yaşım 14 16 Nisan 2008 doğumluyum lütfen rüyamın anlamını hemen bulun bu beni endişelendiriyor

    • Maddi manevi sıkıntılı günler yaşamışsınız ya da haşa yaşıyorsunuz. Buzdan ev bu sıkıntılardan tamamen kurtulacağınıza dalalet ediyor. Yaşlı adam ömrünüzün uzun olacağına, yaşlandığında sözü dinlenir bilge biri olacağınıza, bir işe gireceğinize ya da bekar iseniz evlenebileceğinize işaret ediyor.

      • melike says:

        Hocam 2. kez yazıyorum özür dilerim ama vallahi meraktan öleceğim. Çok etkilendiğim bi rüyaydı ama hâlâ yorumlanmadı. 17 ağustosta yazmıştım sanırım :/

      • Bu akşam paylaşılmış olur efendim ☺️

      • 21.08.2021, 21:57 tarihinde paylaşılacak ☺️

  36. Nimet says:

    Ne zaman yorumlanır.Diğer yazdığım rüyama da ulaşamıyorum.Yorum yapıldığını nerden bileceğim

    • Rüyalar paylaşılmaya başlandı. Sırayla paylaşılıyor. Sizin rüyanız da en kısa sürede paylaşılacaktır. İyi günler 🙂

      • Nimet says:

        Teşekkür ederim 🙏🌸

      • Nimet says:

        Rüyamın yorumlanmasını beklerken meraktan ölcem 😬

      • Nimet says:

        Ölcem meraktaan 😭😭

      • Nimet says:

        Rüyamı unuttum beklemekten.Yorumlansa da acaba ne görmüştüm ki dicem okurken sjdjdj

      • https://ruyayorumcum.com/2021/08/irmik-helvasina-et-atiyorlar.html
        Bir rüyanız bu. Diğeri yarın akşam 20:30 civarı paylaşılacak:)

      • melike says:

        Benim de rüyam cevaplanmadı çok merak ediyorum lütfen cevaplar mısınız? 🙁

      • Rüyalar paylaşılmaya başlandı. Sırayla paylaşılıyor. Sizin rüyanız da en kısa sürede paylaşılacaktır. İyi günler ☺️

      • Nimet says:

        İlginçmiş rüyamın yorumu 🙂 ama gerçek hayatımda kendimle ilgili çatışmalarım var evet doğru.Teşekkür ederim yorumla için 🌸

      • Rica ederim iyi günler ☺️

      • melike says:

        Neden bu kadar geç paylaşılıyor efendim? Bu arada rüyaları seçiyor musunuz yoksa hepsini mi yorumluyorsunuz? Lütfen acele edin meraktan ölmek üzereyim 🙂

      • Merhaba,
        Önce ücretli rüyalar yorumlanıyor, daha sonra buradan gönderilen rüyalar yorumlanıyor. Buradan gönderilen rüyalarda yoğunluk olduğu için sırasıyla paylaşılıyor efendim ☺️

  37. Aslı says:

    Ruyam hala acıklanmadı bır hafta oldu.

    • Rüyalar paylaşılmaya başlandı. Sırayla paylaşılıyor. Sizin rüyanız da en kısa sürede paylaşılacaktır. İyi günler 🙂

  38. Meltem says:

    Bende rüyamı gönderdim fakat hala yorumlanmadı

    • Rüyalar paylaşılmaya başlandı. Sırayla paylaşılıyor. Sizin rüyanız da en kısa sürede paylaşılacaktır. İyi günler 🙂

  39. Şeyma says:

    Norveçteydim.Sarışın ve Mavi gözlü bir erkek yanıma geldi.Elimden tutdu.Erkekde Norveçliydi.Üstümde mont vardı.Sonra erkek(bu erkeği hiç tanımıyorum gerçekte,ama rüyamda sevgiliydik)elimden tutup beni bi tepeye çıkardı.Orada Norveç’in kültürel evleri vardı.Sonra o güzel evin içine girdik,orada bileklik satan bir kadın vardı.O kadın bana “maşallah,çok güzelsin”dedi ve sevgili bileği aldık kendimize,sonra çıktık..Norveç’i gezdik tozduk….Hocam,sizde bu rüya gerçek olurmu?Olmasını gerçekten çok istiyorum.Rüyayı daha yeni gördüm ve çok aklıma takıldı,gelecekte Norveç’e gitme hayalim var.Umarım rüyam gerçek olur.
    Doğum tarim:**.**.****
    DOĞUM TARİHİMİ BAŞKA YERLERDE KULLANMAYIN LÜTFEN
    Bu arada çabuk yorumlansın

    • Sıkıntılarınızdan kurtuluyorsunuz. Bolluk bereketin olduğu, şanslı günleriniz başlıyor. İyini niyetli bir kadın vesilesiyle hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Rüyanız gerçek olur mu derseniz, siz gerçekten inanırsanız neden olmasın?

  40. Nur says:

    Xxxx

  41. Rümeysa says:

    Merhaba ben rüyamı atmıştım fakat hala yorumlanmadı

  42. Kübra says:

    Birbirimize uzağız ve ilişkimiz güzel ilerlicek gibi geliyor

  43. Cansever says:

    Rüyamda evlenicektim akşama gündüz yengemler watsapp durumundan evleneceğim kişiyi gösterdiler işte. O kişinin durumunda önce hayvan resimleri paylaşmıştı en sonda onun resmi vardı birntaşa oturmuştu ve gündüz hala onu damatlıkla gördüm evlenicez falan onun yanında halam var halamın akrabası bide halamdabtelefonla konuşuyo.akşam düğün zamanı kırda düğün yapıyoruz ben annem bazı akrabalarım ve arkadaşlarım düğünden ayrılmışız yürüyerek başka bir yere fotoğraf çekmek istiyoruz yolda gelirken düğünüme giden siyah arabalar var ve benim üstümde beyaz gelinlik gelinliğin üztünede siyah uzun hırka giymişim sadece biraz ayak kısmında gelinlik görünüyo

  44. Elif melis says:

    Merhaba, rüyamda bi kızı görüyordum ama sevmedigim icli dişlı olmadigim bi kız bizim evde makarna yapiyordu arkasini donuktu sonra birden kendimi kizlar tuvaletinde buldum birsuru kiz vardi benim arkadaslarimda vardi iclerinde ve kapinin onunde benim lavabodan cikmami bekleyen bi kiz arkadasim vardi. Lutfen yorumlar misiniz.

    • Doğum tarihinizi de belirtir misiniz

    • Makarnayı yapan kız, seni üzsede, toparlanman için seni seven arkadaşların tarafından ciddi destek göreceksin. Lavabodan çıkmanı bekleyen kız en çok seni destekleyen kız arkadaşın olacak. Tuvalet sıkıntıların bırakıldığı yerdir. Umarım arkadaşınızı kapıda çok bekletmezsiniz:)

      • Rüya says:

        Beni unuttunuz 🙁 bayramdan bir hafta once yazmistim kisaca buraya da yazayim oğlumu bir doktor kızla evli halde gördüm yani oğlum doktorla evliydi , bir de baska bir rüyamda görümcem çuvalın içinden bir sürü kırmızı biberi yıkıyordu salça yapmak için. Bu ikisini yorumlarsanız çok sevinirim dogum tarihim: 05.05.1974

      • Unutmadım efendim☺️ Ancak vakit buldukça tek tek ilgilenerek yorumluyorum. O yüzden biraz zaman alıyor. Birkaç gün içinde paylaşacağım sizin rüyanızı da. Anlayışınız için teşekkür ederim ☺️

  45. Ella says:

    Eminim güzel gerçek sahici yorumlar gelicek

  46. Hedfur says:

    İyi günler ben rüyamı yazdım ancak henüz bir bildirim gelmedi mailden.Ne zaman bildirim gelir .

  47. Fikret Ferhan says:

    Merhaba ben rüyamda hastanedeyim kalbimden ameliyat olmuşum , kalbimin üstü bandajlı , iki tane de dişimi çekmişler ne olabilir yorumu teşekkürler

  48. Rose says:

    Ruya yorumcusu iyi gunler.. Eski erkek arkadasim.. Baska bi bayanla evlendi. Kadin su anda hamile..ruyamda eski erkek arkadasim ve o kadini yan yana ciplak gördüm.. Kadinin agzindan birden pismis et ve uzerinde igne ve cam parcalari olan bir şeyi. Çıkardı.. Kadinin suratina bakarak Pis kadin ölmedi dedim.. Bu rüya ne demek

    • Emirhan says:

      Herhangi bir büyü meselesi olabilir mi eski erkek arkadaşınız sizden nasıl ayrıldı veya son ayrılma süreciniz nasıldı ?

  49. Dil.k says:

    Öncelikle selamlar

    Rüyamda, tanidiklarimla yani arkadaslarla Orta Boy beyaz yanliz üstü acik Bir ucagin icindeymisim ve havadayiz yolculuk yapiyoruz. Bu yolculuk cok heyecanli geciyor cünkü ucak havada bizi eylendirme Amacli taklalar atiyor cünkü havada güzel ve eyleniyoruz ve ucagin üstü acik Bir araba gibi acik olmasina ragmen nasil düsmedigine hayret ediyoruz Ama Bende dünyadaki cekim gücü sayesinde bise olmaz diyorum. Sonra ucak bizi vardigimiz yere iniyor ve Cok güzel Bir yer sanki kücük maledivlere gelmisiz gibi. Ortada beyaz kum ve etrafi turkuaz Mavi asiri berrak denizle kapli. Bizde suyun berrakligina oranin güzelligine seviniyoruz suya giriyoruz. Sonra hemen arkasindan Bir rüya daha görüyorum ve Bir olay oluyormus farkli tanimadigim insanlarla Bir restoranda disarda tehikeli Bir adamdan saklaniyoruz herkez panikliyor Ama yakisikli Boys uzun Bir genc onu rüyamda taniyormusum hepimizi korumak icin disari cikiyor ve Bende onun icin endiseleniyorum ve onu yanliz birakmamak icin pesinden gidiyorum ve ona sahin diye sesleniyorum diyer insanlara sahin Nerde diye soruyorum

  50. Elmir says:

    Selam aleykum ruyamda amcamin kizi ile nigahmizin kiyildigimi gordum amcamin kizi benden 10 yas kucuk ben shashkin halde ona bakiyorum o gule gule evet raziyim diyordu ruyamin anlamani soylerseniz sevinirim tsk

  51. Kadet says:

    Merhaba eşim rüyasında kendini bir arabada görüyor arabada bir bebek var ve bir tane adam eşimde düşünüyor ki bebeğin babası adamda öyle diyor ama araba kapısını açamıyor eşimde onun hırsız veya işte araba sahibi olmadığını anlıyor ve arabadan çıkıp kaçıyor adamda arkasından silah sıkıyor mu doğrultuyor mu öyle bir şey

  52. Mete says:

    Sevdiğim kızın bir akrabamla evlenmesini görmek

  53. Ahmet55555 says:

    Selam.
    Rüyamda dört beş arkadaş ile eskiden  tarlalarda mahsülü taşımak için kullanılan at arabasına arpa samanı yüklüyoruz ben arabanın üzerinde istif ediyordum üzerimde arapların giydiği gömlek ve başımda örtü vardı . gökten üç hortum indi ve etraftaki tarlalarda ne varsa savurmaya başladı hortumlar bizim bulunduğumuz tarlaya gelince durdular bende başımdaki örtüyü çıkardım o anda saçlarımdan nur gibi ışık çıktı. Bunun üzerine hortumlardan üç melek çıktı ve bana secde ettiler sonrada sıçrayarak hortumlarla beraber üzerimizden zarar vermeden geçip gittiler . Bu rüyamı yorumlayabilirmisiniz.

  54. Kübra says:

    Yorumlarsanız sevinirm

  55. Kübra says:

    Mrb geçenlerde ruyamda sürekli alışveriş yaptığımız bakkalı eşini gördüm annem ben ve babam vardı çikolata almışız beni istemeye geleceklermiş çikolata almışız ordan sonra üçümüz yolda yürürken uzaktan bir güvercin uçarak kanatlarını çırparak ses çıkartıyordu yanıma hızlıca geldi bayağı yakınıma güvercin ses çıkartıyor ya aynı öle ses çıkarttı irkildim kendimi geri çektim güvercin yanımda gitti ters yone doğru uçuyordu bende ona ama olduğu yerde duruyordu gözümüm önünden hiç gitmedi olduğu yerde kanat cirpip uçuyordu ama olduğu yerde kanat cirpip ses çıkartıyordu gitmiyordu sanki

  56. Derin says:

    31.01.2007 Bayan Rüyadamda sevdiğimi gördüm ama o beni gerçek hayatta reddetmişti daha sonra telefonuma mesaj gelmiş ondan ve birsürü mesaj ve fotograf vardı sonrada benim ona gerçek hayatta ettiğim teklifi rüyamda evet olarak yanıtladı sonra onu gördüm sarıldık gözlerimizin içine baktık ama gözlerini çok net gördüm daha sonrada kucağımda kardeşim vardı onunla beraber videomuzu çekti yorumlarsanız çok mutlu olurum😊

  57. öznur says:

    hocam lütfen yorumlayın.bi arkadaşım berat gecesinde rüyasında ölmüş anneannesini görüyor.kolunda metalik bi saat var sol kolunda.anneannesi kıza sarılıyor seneyede beraberiz inşallah diyor.bunu gören bi kadın hocam.ölecekmi yoksa hocam yorumlarsanız sevinirim. allah razı olsun…

  58. Nesibe says:

    rüyamda üniversitedeyiz 1.sınıfım öğretmen masasının yanında benim bir üst sınıfım olan arkadaşın sağ tarafından ayrılıp kapıdan çıktım çıktıktan sonra kendimi ağrıda bir köy okuluna atanmış olarak gördüm bu arkadaş ta ordaydı bu arada arkadaş erkek bu rüyanın yorumu nedir

    • Rüyanız en kısa sürede yorumlanacaktır.
      Teşekkürler

      • Kutupyıldızı says:

        Arkadasım rüyasın da beni görmüş rüyanın odagı benim.Okuldaymışız bahceye cıkmısız bütün erkekler benim peşimdeymiş teklif eden edene dedi.yanımdaki iki arkadasım bu durumu kıskanmışlar ben gercek hayatta okulu bırkatım arkadasım böyle bir rüya gördü sizce burda anlamam gereken nedir?

  59. anonim says:

    Öğretmenler odasına gitmiştim sevdiğim öğretmenlerim ve sevdiğim 1-2 kişi oradaydı en sevdiğim INTERSTELLAR’ı yavaş ritimlerle çalıyordum, fizik ve mat öğretmenim potansiyelimi görmüştü. Oraya gelen bir seminerci sen güzel çaldın ama hüzünlüydün dedi. Şarkı yarışması için eleman arıyorlardı bende öğretmenime en iyi arkadaşımı söyledim o derece almıştı o yüzden tavsiye ettim onun sınıfına giderken yolun sonu yokmuş gibi geldi ve koşarak ona gittik öğretmenimle ona durumu söyleyince o da İngilizce olarak şunları yazdı kağıda No, I don’t gibi bir şey yazdı, tam hatırlamıyorum. Ama sonra onu ikna ettim, şarkı yarışmasına ikimiz katılmıştık mini elbise giymiştik ve yarış bittiğinde alkışladılar bizi, sabahtı, sahne geniş ve açık alandaydı. Sonra üniversite için istediğim bölüme gittim, iyi derece yapmıştım, oradaki hoca seminerci güneş sistemi modeli etrafında bize astronomiyi anlatıyordu, orası çok kalabalıktı ve öğrencileri değişikti. Rüyam bu kadar.
    Uyumadan önce sevdiğim ünlünün piyanolu canlı performansını seyrettim ve şarkı söyledim o günde o arkadaşımla biiraz vakit geçirmiştim bunun bilinçaltımla bir etkisi var mıdır acaba?? Tşk.

  60. bsra says:

    Rüyamda sürekli ilkokul erkek arkadaşımı görüyorum hicbirşekilde iletişimimiz yok ve aklimda bile degil rüyalarıma giriyor birbirimizle konusuyoruz gülüşüyoruz her rüyamda ayni bu şekilde ben ona yanaşıyorum o bana şakalaşıyoruz yorumlarsanız sevinirim

  61. damla says:

    Merhabalar ben rüyamda tanımadığım iki erkek gördüm birinde gözlük vardı diğerinde yoktu yanımda annemgil de vardı ve iki erkekte bana bakıyordu babam bana baktıklarını farketti ve beni eve geçirdi daha sonra gözlük takan çocuk gözlüğünü çıkarıp tekrar baktı

  62. İlker says:

    Adamın birinden 3 adet tavuk aldım birbirine bağladı tavuklar kolumun altındayken yumurtlamaya başladılar adamda mutluluktan yumurtluyor dedi resmen izledim bir koliye yakın yumurtladılar yamuk şekil sonra düzelip yumurta oldular

  63. canan says:

    Ben rüyamda eski eltimi gördüm benim kaynım iki kez evlendi ikisinden de ayrıldı rüyamda gördüğüm eltim ikinci evlendiği kişiydi ve ondan hiç çocuğu yok eski eltim bizim eve geliyor yanında da bir kadın var kaynımın çocuklarını seviyor çocuklar onu istemeyip itiyor sonra eşim geliyor çocukları geti çekiyor seni istemiyorlar diyor sonra eltim bir şişe çıkartıyor benim üstüme döküyor sonra ben felç oluyorum ağzım yamuluyor sonra eşim geliyor onların yakalarından tutup dışarı atıyor sonra ben kendimi zorlayarak besmele çekip uyandım
    14.01.1982

  64. Hope says:

    Merhaba; rüyam ne zaman yorumlanır. Birde yorumlandığında mail mi gelecek?

    • Rüyanız yorumlandığı zaman sitemizden ve Facebook sayfamızdan paylaşılacaktır. Anlık olarak bildirim almak isterseniz Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz. Facebook Sayfamız

    • Kader says:

      Ruyamda kaynanami bide baska degisik tanimadigim bir kadin bulasik yikarken tencerenin icine su koymuslar saf su.Kaynatirken karistiriyolar ve su simsiyah oluyo karistirdikca kemikler cikmaya basliyo.Muska yaptiklarini soyluyorlar ben karisinca bana karisma diyolar.Her oldugunda sanada islicek diyolar.Suyu karistirdikca icindeki kemikler kucuk bebege donustu.

      • Rüyanız en kısa sürede yorumlanacaktır.

      • Kübra says:

        Rüyamda okan diye yeni ayrildigim ama hala hoşlandığım çocuğu anneannemlerde otururken aradim beni hala seviyosan gel brni iste dedim sonra biz magza gibi bi yere geldik nişan için kıyadet bakarken  bende ordan gelinlige benzer bi kıyafet begendim deneme kabinine geçtim sonrada uyandırıldım rüyadan

      • Rüyanız en kısa sürede yorumlanacaktır

  65. Hope says:

    Rüyamda. Yaz tatilinde bir yerde çalışmam gerekiyor. Ama eğitimle ilgili bir şey ve para almadan. Liseden bir arkadaşım da orda. Küçük bir odada ortada bir masa var. Ve üç kişi çalışıyoruz orada. İki gün gidiyorum sonra hiçbir iş yaptırmıyorlar bütün gün oturuyoruz diye gitmemeye karar veriyorum. Daha sonra aradan 2 hafta geçiyor. Ben evde oturmaktan sıkılıyorum. Anneme söylüyorum işe devam edicem diye. Annemde evde boş boş oturacağına git orda çalış falan diyo. Sonra işe gidiyorum. Arkadaşlarımda her zamanki gibi orda. Bütün gün hiçbir iş yapmıyoruz. Oturuyoruz sadece falan diyorlar. Önceki 2 hafta işe gitmediğim için müdür görürse kızar diye çok ortalıkta gözükmüyorum. Daha sonra bir evdeyiz annemler de orada ve müdür de gelmiş. Güleryüzlü bir kadın. Biraz tedirgin olarak iki haftadır gelmiyorum ama işe devam edicem diyorum. Oda şaka yapıyor. Sonrada gel diyor. Ertesi gün işe giderken hava güneşli. İş eve biraz uzak. Ve otobüsle gidiyorum. Bir ara hangi otobüse binicektim falan diye düşünüyorum. Arkadaşlarım burdan 2 haftadır para almaya başlamış. Söylemiyorlar ama ben öyle düşünüyorum
    . Keşke devam etseydim bende falan diyorum. Ve orada olmaktan mutluyum.

    Bir diğer bölümünde; İngiliz Kraliyet ailesini görüyorum. Orman gibi biryerdeyiz. Çocuklarıyla beraber ve birde kabile gibi bir şey var. Bize dans öğretiyorlar. Ve öncesinde bir haber çıkmış kate middleton’ın kıyafetleri çok açık. Hiç uygun değil diye. Daha sonra özellikle ona bakıyorum ve normal gibi geliyor. Middleton’un kızını da dans ederken görüyorum ama tamamen çıplak. Rüyamın bu kısmında William, Kate ve çocukları vardı.

    Daha sonra yine aynı yerdeyiz ormanlı bir yol. Bizim olduğumuz kısım asfalt. Ama önümüzde ve arkamızda her yer yer yeşil ağaçlarla dolu. Güzel bir yer. Bize yine bir şey gösteriyorlar. Bu sefer Harry ve Meghan’ı görüyorum. Yine bir şeyler yapıyoruz. Daha sonra yüksek bir ocak görüyorum. Üzerinde tencere var ve içinde bir şey kaynıyor. Dans falan ediyoruz ama gözüm sürekli orda. Şüpheleniyorum. Patlayacak diyorum daha sonra Harry karısını bana doğru itiyor ve önümüze geçiyor. Tencere bomba gibi patlıyor.

    Başka bir bölümünde ise halamdayız. Babam bu gece orada kalmak istiyor. Bizde tamam diyoruz. Daha sonra babam beni çağırıyor. Kardeşim bir ay staja gidecek ve 500 lira alacakmış. Babamda bana diyorki; senden hiç para istemeyeceğim ama kardeşinden isteyeceğim. Ben içki al diyeceğim oda alacak diyor. Bende sertçe kafamı çevirip odadan çıkıyorum. Sonra kendime kızıyorum ve ona demek istediğim şeyleri kafamdan söylüyorum. Daha sonra tekrar yanına gidiyorum konuyu açsa söyleyeceğim hemen. (Gerçekten çok sinirlenmiştim çünkü. Birde rüyamda babam sarhoştu.) Annemle beraber mutfaktalar. Annem gayet mutlu. Daha sonra tekrar annemi görüyorum eşyalarını topluyor. Ertesi gün bir işi mi ne varmış eve gidecekmiş. Babamda onu bırakacakmış. Bende zaten halamda kalmak istemediğim için; hep beraber gidelim o zaman falan diyorum. Kardeşim halamda kalmak istiyor galiba ve babamda. Ama sonra kabul ediyorlar. Ve hazırlanıyoruz. Halamı görüyorum yanında galiba babanem var başka bir odada oturuyorlar. Zaten halam pek kalmamızı istemiyor gibiydi diye düşünüyorum.

    Rüyam bu kadardı. Baya bir karışık. Yorumlarsanız sevinirim:))

    Merhaba rüyam ne zaman yorumlanır acaba?

  66. Pınar says:

    Merhaba,ben rüyamda kuzenimin ölüm haberini alıyordum.Kuzenim 17 yaşında genç bir kız.Çok kötü bir şekilde ölmüş.Voleybol oynarken arkadan gelen arabayla kafası ezilmiş.Duyunca inanamıyorum hayır nasıl olabilir ölemez diyorum,ağlamaya başlıyorum.Sonra daha önce hiç görmediğim bir mahalleye gidiyoruz.Rüyamda ölen kuzenimin evi oradaydı.Cenaze evine giriyoruz.Evin içi gerçekte nasılsa rüyamda da aynıydı.Biz eve girince teyzem yani kuzenimin annesi karşıladı bizi.Cenaze evi kalabalık olur normalde ama bizden başka kimse yoktu.Oturduk birbirimize bakıyoruz.Ben teyzeme her baktığımda aklıma kuzenim geliyor ağlıyorum.Sonra annem normalde bana sevgisini pek fazla göstermez biraz soğuktur ama rüyamda cenaze evinde canım kızım diyim dizime yatıyor.Sanırım beni kaybetme korkusu yaşıyordu o anda.Biz teyzemlerden ayrılıp eve geldik.Sonra ben kız kardeşime kuzenimin daha şimdiden yokluğunu hissettirdiğini söylüyordum kapı çaldı.Kuzenimin suretiyle bir kız geldi.Ben kızı tanımıyorum ama annemler tanıyor kızı içeri alıyorum.Bize teyzemin, kuzenimin yokluğunu hissetmemesi için onlarda kalacağını söylüyor teyzem istemiş bunu.Rüyam bu kadar yorumunuz için şimdiden teşekkürler

  67. Ay says:

    Ne zaman rüya yorumu alabilirim?

  68. Damla says:

    Merhaba
    ben rüyamda evimize yakın bir caminin orda kizenimin arabasından iniyorum yanımda arkadaşlarımda var sonra arkadaşlarımla vedalaşıp eve gidiyorum caminin yanındaki yokuştan çıkarken bir çalgı sesi duyuyorum ve dışarıda ampulleri yakmışlar düğün var diye düşündüm yokuşu çıktıktan sonra çalgı sesi kesiliyor etrafıma bakıyorum dışarıda sadece erkekler oturmuş yemek yiyorlar hiç kadın yoktu

  69. Sersar says:

    Rüya da şeytan benim yanıma geldi bana şöyle dedi sen çok değişik sin sonra azrail geldi sen bu dunya da sin ne diğer dünya da sin yüzü gözüku miyor du azarım yuzun

  70. hale says:

    Merhabalar
    Rüyamda ailemle çingene mahallesine gidiyordum ve o mahalleden istemedigim tanımadığım biriyle evleniyordum. Düğün olmuyordu. Gelinlik giymemiştim
    Sonra ben bunlardan kaçıyordum ama gelinlikle degil normal kıyafetlerimle ve bunlar benim arkamdaydılar.
    Kaçtım ama en son mezara geldim.
    Mezar geldigimde tam aşağı atlayacakken aşağının uçurum oldugunu gördüm ve atlayamadım
    Onlarsa gelmişlerdi

  71. Aysegul says:

    Meraba ben evliyim ve 25 yasindayim. Ruyam su sekilde. Bes alti kisilik bir grup halinde yolda yuruyoruz aramizda cocuklarda var. Yanimdakilerin hicbirini tanimiyorum ama ruyamda taniyormusum. Gercek hayatta hic gormedigim insanlar. Yolda yuruyoruz ve bildigim bir yola geldik. Orasi benimde evimin yakininda ve haftadabirde olsa o yoldan geciyorum. Tek bi farkla ruyamda yolda bir minare var. Cami yok sadece uzun bi minare var. Ruyamda kendime soruyorm burda minarenin ne isi var diye. Ruyama gore birkac gun once falciya gitmisim ve falci bana bikac gun sonra bu saatlerde bir minarenin onunden gececekmisim yanimda birileriyle. Ve minare kendiliginden patlayacakmis. altinda insanlar kalip olecekmis. Bunu hatirliyorum ruyamda. Aslinda minarenin yanina gelene kadar boyle birsey hatirlamiyordum. Ama minareyi gorunce bunu animsiyorum. Daha sonra bunu yanimdakilere diyorum bes dakika sonra bu minare patlayacak altinda insan kalip olecek burdan uzaklasalim diyorum bana birkac kisi inaniyor cocuklardan. Bende onlari koruyorum kollarimin altina aliyorum ve geri cekiliyorum. Bana inanmayan birkac kiside oradan yurumeye devam ediyor. Ve bekliyorum onlar gecerken minareden bir ses geliyor ve minare devriliyor. Yana yatiyor. Beni dinlemeyip gidenler altinda kaliyor. Arabalar duruyor kornalar siddetli siddetli basiyor. Herkes oraya bakiyordu. Sonra uyaniyorum. Dogum tarihim 02.10.1993

  72. Kemal Özer says:

    Merhabalar Ruyamda camiye gidiyorum ve icerde dayim ve amcam var selamun aleykum deyip yanlarina oturuyorum ama cevap vermiyolar daha sonra ilginc bi sekilde arkalarina donup dua ediyolar kiblenin tersi istikametine dogru bende onlardan sonra ayni seyi tekrar ediyorum. Namaz basliyo öndeki bosalan yerlere geciyolar ben oldugum yerde kaliyorum birde ufak bi detay amcam ve dayim arkasina sag taraflarindan donuyo ben sol tarafimdan bunun anlami nedir simdiden tesekkurler.
    Dogum tarihim 01.07.2000

  73. Arta says:

    Merhaba, ruyamda ben evlenmisim ama kocamin yuzunu gormedim, iki tane 5-6 yaslarinda erkek cocugumuz vardi ama en buyugu benim degildi, kocamin baska bir kadindandi, ben cok mutlu hisediyordum kendimi, resim cektiriyorduk bir kadin da ne guzel aile dedi. Ben de kendi kendime dedim inanamiyorum ben eskiden severdim bu adami simdi onunla birlikteyim, sanki esim gecmisimden birisiydi ama ne yuzunu ne ismini gordum

  74. Fadime says:

    Rüyamda sinirliyim kızın birine catiyorum o sırada küs oldugum esra adındaki gelip senin dengin değil diyip kıza catiyo durdurup ne yapıyorsun diyorum sonra onceden arkadaşının gönderdiği bir fotografi gösteriyorum altinda kaybettiklrin yaziyodu oda bana yanlis yaptığımı soyluyo orda bu sekilde bi konusma geciyo ama küslükten memnun olmadigi belliydi

    • Doğum tarihinizi de yazarsanız rüyanız yorumlanacaktır

      • İlker says:

        Rüyamda evin içine boğa yılanı dediğimi biliyorum büyük bir yılan girdi kafasına bastırıp durdurmaya çalıştım ama başaramadım kurtulup beni ısırdı kendi gücümle yılanın kafasını elimden çıkardım dişlerini gördüm kocamandı ve ısırdığı yerden kan fışkırıyordu anneme dedim hiç yardım etmedi babam benimle ilgilendi sonra incir yedim yerden topladım biri bana iyi geldiğini söyledi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu formu kullanarak, verdiğiniz bilgilerin işlenmesini kabul etmiş sayılırsınız. Detaylı bilgi için gizlilik politikasına ulaşabilirsiniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.