Aslan Haftalık Burç Yorumları (11 Ekim – 17 Ekim Haftası)

Aslan burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası neler bekliyor? Aslan burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 11 Ekim – 17 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta macera sizi bekliyor. Leo, yeni bir bölgeyi aydınlatıyorsun.

12 Ekim Salı günü, ulaşım ve araçların evinizdeki Terazi burcundaki Merkür gerilemesi, Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bu hafta bir yerden bir yere gitmeye çalıştığınızda lojistik bir soruna hazırlıklı olun. Trafik veya dolambaçlı yollar sizi engelleyebilir veya aniden aracınız aşırı derecede güvenilmez hale gelebilir (oyun amaçlı). Leo, bugün telefonunun şarjının dolu olduğundan emin ol, böylece yolda sana yardım etmesi için bir arkadaşını arayabilirsin.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, heyecan ve romantizm evinizdeki Yay burcundaki Venüs, uzun süreli ilişkiler evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün, ilişkinizi nasıl daha resmi veya daha kalıcı hale getirebileceğinizi tartışmak için partnerinizle bir araya geliyor olabilirsiniz. Leo, birlikte yaşamaktan, mülk satın almaktan veya büyük bir adım atmaktan ve “Yapıyorum” demekten bahsedebilirsin. Aşkı arıyorsanız, bugün iyi bir eşleşmeyle tanışmak için mükemmel bir fırsat.

Aslan Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, kendinizi önemli olan kişiye adadınız ve onlarla yakın bir ilişki kurdunuz. Şimdi, taahhüdün sizi tatmin edip etmediğine karar veriyorsunuz ve hayatınızı birlikte geçirmek istediğiniz kişinin bu olup olmadığını anlıyorsunuz.

Satürn 10 Ekim’de Kova burcunda yön değiştirdiğinde, ilişkinizdeki sonraki adımları düşünmeye başlayacaksınız. Bu duygu, yedinci ortaklık evinizi etkileyen Terazi güneşi ile Kova burcundaki geri giden Jüpiter arasındaki bağlantıyla daha da kötüleşiyor.

Kendini birlikte yaşlandığını hayal edebileceğin kişi bu mu? Cevabınız evet ise, o zaman gidin ve onlarla birlikte bir vakıf ve ev hayatı inşa etmek için her şeyi verin. Hala bu kişiyle birlikte olmak isteyip istemediğinizi sorguluyorsanız, bu, ayaklarınızın üşüdüğünün ve onunla uzun süreli bir ilişki kurmaktan uzaklaşmak istediğinizin bir işareti olabilir.

Satürn, bağlılık gezegeni ve iki insanı bir arada tutan yapıştırıcıdır. İşe yaramıyorsa, kendinizi birinden ayırmanız sorun değil. Öngörülebilir tek sorun, ilişkiyi yürütemezseniz gururunuzun saldırıya uğradığını hissedebilmenizdir. Ama böyle hissetmemelisin. Seninle daha uyumlu, senin için daha iyi yalvaran biri var.

Aslan Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Bu haftaya girerken, kariyerinizde ne istediğinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Leo, başarılı olmak için ne yapman gerektiğini ciddi olarak düşünmenin zamanı geldi.

Profesyonel ilişkileriniz ve taahhütleriniz, kendi yolunuzla uyumlu hale gelmek üzere. Satürn istasyonları 10 Ekim Pazar günü doğrudan doğruya ilerlerken, Satürn’ün sizden profesyonel ortaklıklar ve sözleşmeleri sürdürmek için daha sorumlu olmanızı istediğini görebilirsiniz. Bu, işe yaramayan şeyleri bırakmanın ve beklentilerinizi işe yarayabilecek taahhütlerde bilinir hale getirmenin zamanının geldiği anlamına gelebilir. Satürn, benzersiz çabalarınız için profesyonel taahhütler oluşturmanıza yardımcı olmak üzere! 12 Ekim Salı günü ilk çeyrek ayına kadar, işte nerede ve nasıl harekete geçeceğinizi bileceksiniz. İlk çeyrek ay, profesyonel rutinlerinizi ve alışkanlıklarınızı taahhütlerinize uyacak şekilde yeniden çalışmaya başlamak için ihtiyaç duyabileceğiniz iddialı bir başlangıçtır. Ayrıntıları ütülemek için de mükemmel olabilir.

Haftanın sonunda güneş, 14-15 Ekim Perşembe ve Cuma günleri Jüpiter’i üçgen yapacak. Üçgen, iş yerinizde başarılı olmak için neye ihtiyacınız olduğu ve ne istediğiniz hakkında diyaloğu kolaylaştırmaya yardımcı olacak.

Aslan Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sezginiz bu haftanın başlarında güçlü olacak ve yakınlaşmayı düşündüğünüz biri hakkında birkaç şey öğrenebilirsiniz. Çığlık atarak kaçabilirsin ya da ortalığı ısıtabilirsin. Haftanın geri kalanında her şey neredeyse mükemmel olacak ve kalbinizin olması gereken yerde olduğunu göreceksiniz. Harika görünecek ve daha da iyi hissedeceksiniz, bu yüzden kendinizi paylaşın. Hafta sonu oldukça sakin geçecek, bu yüzden arkanıza yaslanıp hayatı kendiniz için nasıl kolaylaştıracağınızı düşünmek için iyi bir zaman olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.