Günlük Annelik Burç Yorumları 13 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 13 Kasım Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Kasım 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İlişkinize temiz bir nefes girer. Sen ve diğer yarınız aniden daha büyük, daha parlak bir gelecek görmeye başlarsınız. Büyük olasılıkla, birlikte bir yan iş kurarak kapsamınızı genişletmek istiyorsunuz.


Boğa Burcu

13 Kasım 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kolay bugün yapar! Kendinizi ev hazırlıklarıyla perişan etmek çok kolay. Bu, kendinize bir spa gezisine ya da biriktirdiğiniz özel şeylerle uzun bir köpük banyosuna kendinizi şımartmak için iyi bir gün olabilir.


İkizler Burcu

13 Kasım 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sana ve ortağına ne oldu? Ellerinizi birbirinden uzak tutamamanız küçüğü utandırıyor. En iyisi onların sesini kısın ve ökseotu altı güreşini ışıklar söndükten sonra tutun.


Yengeç Burcu

13 Kasım 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni projelere başlamak için harika bir gün olmayabilir, ancak devam eden projeleri gözden geçirebilirsiniz. İş tyke’ı ele almaya gelince, siz ve diğer yarınız aynı sayfadasınız – bu da her şeyi çok daha kolay hale getiriyor.


Aslan Burcu

13 Kasım 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Her zaman olduğu gibi günü şık bir şekilde geçireceksiniz. Bugün partnerinizden gerekli işbirliğini almak için iyi bir gün. Küçük olanı evden çıkarırlarsa, sonunda rahatlayabilirsiniz.


Başak Burcu

13 Kasım 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Güzellik sevginiz bugün rehberiniz olsun. Neden bir çocuk konserine veya sanat sergisine tyke’nizi götürmüyorsunuz? Hem ilham almış hem de yükselmiş olacaksınız – ve daha da fazla huzur ve müzikle dolu olacaksınız.


Terazi Burcu

13 Kasım 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni bir saç modeli ya da masaj gibi biraz kendini beğenmişlik bugün uygun olabilir. Ve diğer yarısı ile daha sonra romantik bir ara içinde çalışabilirseniz, gün mükemmel olacak.


Akrep Burcu

13 Kasım 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuk bir sonraki doğum günü partisine katılmak için çok heyecanlı. Ve bugün, sahip oldukları yüzlerce fikri sizden geri almak zorundalar. Nazikçe pes edin — meşgul olsanız bile onların eğlencesini bozmak istemezsiniz.


Yay Burcu

13 Kasım 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bebeğinizin büyük resmin neresine oturduklarını anlamasına yardımcı olabilirsiniz. Anlamadıkları o kadar çok şey var ki. Onlar için hayatın gerçek anlamının bir kısmını iletmek size kalmış.


Oğlak Burcu

13 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu kültürel arayışlar için önemli bir gün. Etrafta bu kadar çok konser varken, tyke’ın bir ses senfonisi yaşamasına neden izin vermiyorsunuz? İkiniz de yükselmiş hissederek ayrılacaksınız.


Kova Burcu

13 Kasım 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük çocuğunuzun bugün yeni ufuklar keşfetmesine yardımcı olmak istiyorsunuz. Daha az şanslı olanlara yardım etmek için gönüllü olurken neden onları yanınıza almıyorsunuz? Göz açıcı olacak egzersizden çok şey öğrenebilirler.


Balık Burcu

13 Kasım 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sırf bir akşam yemeği partisi veriyor olmanız, küçük olanın yatma saatinden sonra ayakta kalabileceği anlamına gelmez. Güçlü bir dava oluşturuyorlar, ancak sağlam duruyorlar. Sonuçta bedelini sabah ödüyorsun. Biraz uyusan iyi olur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.