Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Burç Yorumu Haziran 2022

Koç burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Koç burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Bu ay aklınızda bazı ciddi aşk hedefleriniz var ve iddialı ev gezegeniniz Mars ve kader Jüpiter bu ay ateşli burcunuzun alevlerini solurken, yapmaya karar verdiğiniz her şeyi başarmaya kararlısınız. Odaklanın.

Takviminizde 3 Haziran’ı daire içine almalısınız, çünkü iletişimsel Merkür başları dikkatli Boğa’ya yöneldiğinden, mevcut veya potansiyel bir partnerin sizinle ne hakkında konuştuğuna dikkat etmek çok daha kolay. Önümüzdeki üç hafta, geçmiş Merkür gerileme döngüsünün neden olduğu talihsiz yanlış anlamaları telafi etmeye çalışmak için de ideal bir zamandır.

Akraba ateşi burcu Yay, on dördünde eğlence dolu dolunaya ev sahipliği yapıyor, bu da sorumluluklarınızı daha heyecan verici, stressiz bir yaşam tarzı için takas etmek istemenize neden oluyor. Bekarsanız, bunun için gidin! Ancak bir partneriniz ve/veya aileniz varsa, dolunay maceralarınız bu sefer biraz daha evcilleşmek zorunda kalabilir.

Kendine güvenen güneş, tüm ay boyunca İkizler’in havadar ışınlarını emdi ama 21 Haziran’da hassas, koruyucu Yengeç burcuna geçiş var. Artık sevdikleriniz için bir güvenlik hissi yaratmak için çok çaba sarf edeceksiniz, Koç. Bekarsanız, rastgele ilişkiden daha çok tek eşliliği seven birini arıyor olacaksınız. En azından şimdilik.


Koç Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

4 Haziran’da Satürn’ün gezegensel gerilemesi, patronunuz ve şirketinizle olan anlaşmanızı yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Şu anda, kazandığınız para miktarını ve ofiste oynadığınız rolü yeniden değerlendireceksiniz. Bu, zam ve terfi istemek için kötü bir zaman değil. Kariyerinizin yönünü değiştirmek isteyebilirsiniz ve başka birçok değişiklik de gerçekleşebilir. Mevcut işinize bağlı kalmak isteyip istemediğinizi yeniden düşündüğünüzü fark edebilirsiniz.

Yirmi sekizinde, Neptün’ün geri hareketinin başlaması, aldığınız yön hakkında çok fazla kafa karışıklığı getirebilir. Bulanık sularda gezinirken ve ilerlerken düşüncelerinizi netleştirmeye çalışın. Durumu fazla düşünme. Sadece içgüdülerinin sana ne yapmanı söylediğini dinle.

28 Haziran’daki Yengeç Yeniayı, kişisel yaşamınızda ve durumunuzda yolunuzda ilerlemek için yeterince güçlü hissetmenize yardımcı olabilir.


Koç Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Kaotik bir kaç haftanın ardından, 3 Haziran’da Merkür geri hareketinden çıkınca aşk hayatınız nihayet sakinleşiyor. potansiyel tarihlere kadar bu konuda açık olun.

13’ünde Merkür İkizler burcuna geçtiğinde işler flörtleşecek. Flört et ama sakinleşme. Özellikle ertesi gün Yay burcundaki dolunay sizi flört rutininizden çıkmaya ve alışılmadık yerlerde aşkı bulmaya teşvik ediyorsa.

Ancak, 21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girdiğinde ve yaz resmi olarak başladığında, kendinize daha fazla odaklanabilirsiniz. Kendine aşık ol ve kalbini koru, Koç. Ve sadece ertesi gün Venüs İkizler’e girdiğinde sıradan flört etmeye odaklanın. Komşunuzla biraz esprili şakalaşmanın tadını çıkarın, ancak şu anda kendiniz üzerinde çalıştığınızı unutmayın.

Yirmi sekizinci günkü Yengeç burcundaki yeni ay sırasında kırmızı bayraklara dikkat edin. Bir tarihteyken içgüdülerinize güvenin. Kendinizi güvende hissettirmeyen biriyle birlikteyseniz, en kısa sürede eve gitmek için arayın.


Koç Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Dinamik Eylem

Haziran ayı başlarken ruh haliniz yüksek, Koç, burcunuzda alıngan Mars ve küstah Jüpiter ile size dallanıp heyecan verici maceraların tadını çıkarmak için enerji veriyor.

Mali gecikmelerden dolayı hayal kırıklığına uğramış hissediyorsanız, konuşkan Merkür 3 Haziran’da doğru yöne döndüğünde işler düzelmeye başlayabilir. Bununla birlikte, sevimli Venüs Boğa’da da olduğu için, birkaç ikramdan memnun kalacaksınız ve neden olmasın? Onları tamamen hak ediyorsun.

Yeni bağlantılar kurmaya, planlamaya, çalışmaya ve çevrimiçi ve sosyal medya projelerine başlamaya gelince, bu ay çok ileri gidebilirsiniz. Neşeli Merkür on üçünde İkizler burcuna geçiyor ve bu size gerçek bir avantaj sağlayabilir. Biraz dolaşma ve ticaret yapman gerekiyorsa, bu tam zamanı. Herkesi toz içinde bırakacaksın.

Bu ayki büyük haber, 14 Haziran’da Yay burcunda bir Süper Ay ve uzak ufuklar sektörünüz. Bu turbo şarjlı dolunay, kaçırılmayacak kadar iyi olabilecek fırsatlara ışık tutuyor. İçlerinden biri sizi o kadar heyecanlandırabilir ki hemen dalmak isteyeceksiniz. Ancak, engelsiz bir şekilde ilerleyebilmeniz için önce bir şeyden vazgeçmeniz gerekebilir.

Güneşin 21’inde hassas Yengeç burcuna geçişi, dikkatinizi yerel projelere vermeniz için size ilham verebilir. Hayattan bir adım geri atmak ve önümüzdeki dört haftayı oyun planınızı yeniden düşünmek için kullanmak isteyebilirsiniz. Bu, iyi yemek yiyerek ve daha fazla uyuyarak kendinizi beslemek için iyi bir zamandır.

Tatlı Venüs’ün İkizler’e geçişi ve 22 Haziran’da konuşma ve düşünce sektörünüz, ikna edici çekiciliğinizi vurgulayabilir. Hayatın her kesiminden başkalarıyla bağlantı kurmayı kolay bulacaksınız ve harika yeni arkadaşlar ve bağlantılar kurabilirsiniz.

Yirmi sekizinci Yengeç burcundaki yeni ay, evinizi ve ailenizi içeren planlara başlamak için mükemmel bir fırsat. Ve taşınmayı düşünüyorsanız, o ilk adımları şimdi atın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.