Mayıs Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2022 Mayıs

Yılın 5. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2022 yılının 5. ayı olan Mayıs ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Mayıs ayı nasıl geçecek? Mayıs Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Cesur Fırsatlar

Bu sizin için heyecan verici bir ay, Koç, burcunuz için büyük bir destek, size belirgin bir avantaj sağlıyor. Güzel Venüs, 2 Mayıs’ta Koç burcuna geçerek çekiciliğinizi artırıyor ve sizi yeni arkadaşlar edinmeye teşvik ediyor. İmajınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız, bunun için gitme zamanı.

Zeki Merkür onuncudan 3 Hazirana kadar İkizler burcundan başlayarak planlarınızı geciktirebilecek geri harekette olacak. Yine de, lehinize çalışan çok fazla alıngan enerjiyle, bunu zekice halledebileceksiniz.

10 Mayıs’ta neşeli Jüpiter Koç burcuna geçecek ve 27 Ekim’e kadar burada kalacak ve size muazzam bir destek sağlayacak. Jüpiter, iyi şans ve genişleme gezegenidir, bu yüzden bu, sizi ileriye ve yukarıya götürebilecek fırsatları kollama ve kucaklama fırsatınızdır.

Ayrıca sizi geride tutan her şeyi bırakma şansınız olacak. On beşinci gün Akrep burcundaki ay tutulması, sizi sınırlayıcı inançların atılması gereken alanlar konusunda uyarabilir. Yanlış kalabalıktaysanız, toksik arkadaşlardan da vazgeçmek isteyebilirsiniz.

Güneşin 20 Mayıs’ta konuşkan İkizler burcundaki hareketi, önümüzdeki dört haftanın yoğun geçeceğini gösteriyor. Planlarınızda size yardımcı olabilecek yeni bilgiler arayışında olacaksınız.

Dinamik yöneticiniz Mars, ayın 24’ünde burcunuza geçtiğinde ve yaklaşık altı hafta burada kaldığında, evrenden ikinci bir destek alırsınız. En enerjik ve inatçı olduğunuzda olacaksınız. Önünüze engeller çıksa bile bu sizi gitmek istediğiniz yere gitmekten alıkoyamaz.

29 Mayıs’ta ateşli Mars ve küstah Jüpiter arasında bir bağ, sizi konfor alanınızdan çıkaracak geniş kapsamlı bir proje üzerinde çalışmak için mükemmel.

Son olarak, otuzunda İkizler burcundaki yeni ay, bir blog veya çevrimiçi iş veya proje başlatmak için mükemmeldir.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Potansiyeliniz

Güneş 20 Mayıs Boğa’ya kadar burcunuzda devam ediyor, bu da kendinizi dünyaya yansıtmak için mükemmel bir zaman olduğu anlamına geliyor. Planlarınız ve hedefleriniz neler? Şimdi onları harekete geçirme zamanı.

Bu ay aynı zamanda ruhsal bölgenizde işlerin gidişatı üzerinde etkisi olacak dinamik bir enerji birikimi görüyor. Kişisel planlarınızda ilerlemek istediğiniz kadar, bu, içsel oyununuzu çok güçlü bir şekilde geliştirmek için bir fırsattır.

Sınırlarınızın ötesine geçmenize yardımcı olabilecek bir öğretmen veya yaşam koçuyla bağlantı kurmak için harekete geçilmiş hissedebilirsiniz. Sizi konfor alanınızdan çıkaracak, başarmak istediğiniz bir şey olabilir. Eğer öyleyse, bu bir başlangıç ​​yapmadan önce hazırlanmak için bir zaman olabilir.

İşleri karmaşıklaştırabilecek bir konu, Merkür’ün 10 Haziran’dan 3 Haziran’a kadar olan gerileme aşamasıdır. Bu, kısmen para bölgenizde gerçekleşir ve bu da ödemeleri ve genel olarak mali işleri geciktirebilir. Büyük bilet satın almayı düşünüyorsanız, evrakları ve makbuzları sakladığınızdan emin olun.

Bu ay sizin için de önemli çünkü 15 Mayıs’ta Akrep burcunda ilişki ekseninizde bir ay tutulması var. Bu, gömülü duyguların yüzeye çıkmasına neden olabilir ve bir süredir üzerinde düşündüğünüz bir kararı vermenize neden olabilir.

Ayrıca iddialı Mars, 24’ünde Koç burcuna geçiyor, bu da psişenizi harekete geçirebilir ve sezginizi geliştirirken canlı rüyalar görmenize neden olabilir.

Güneş, 20 Mayıs’ta dört haftalık bir konaklama için İkizler burcuna geçtiğinde, finans daha fazla odaklanıyor. Bu, hisse alıp para durumunuzda ne gibi iyileştirmeler yapabileceğinizi görme fırsatınız.

Ayrıca bir yandan acele etme havasında olabilirsiniz ve otuzuncu gündeki İkizler burcundaki yeni ay, ilerlemek için en iyi zaman olabilir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Altın Fırsatlar

İkizler, bu ay devam ederken manevi bir arayış içindesiniz. Özel bir bölgedeki güneş, sizi yarım kalan sorunları çözmeye teşvik eder. Ayrıca önceliklerinizi sıraya koymak ve önümüzdeki yıl için hedeflerinizi düşünmek için bir şans. Şimdi yapın, böylece güneş üç hafta içinde burcunuza girdiğinde ortaya çıkacak yeni fırsatlar için alana sahip olursunuz.

Sosyal hayatınız için de büyük bir destek olacak. Karıştırmaktan ve kaynaşmaktan hoşlanıyorsanız, gruplara ve kulüplere dahil olmak, ağ kurmak ve tutkulu olduğunuz davalara katılmak için birçok fırsatınız olacak.

Güzel Venüs, 2 Mayıs’ta Koç burcuna geçiyor; bu, romantizm arıyorsanız ve flört döngüsüne girmeye hevesliyseniz mükemmel. Ancak ağ kurmak ve eğlenmek için de harika.

Kişisel gezegeniniz olan konuşkan Merkür, 10’unda burcunuzda geri hareketine başlayacak ve 3 Haziran’a kadar öyle kalacak, bu yüzden en iyi planlarınızın bozulmasına hazır olun.

Gregarious Jüpiter, aynı gün Koç’a, ardından 24 Mayıs’ta Mars’a geçerek sosyal ortamınıza yepyeni bir boyut katıyor. 27 Ekim’e kadar olan önümüzdeki aylar, üzerinizde olumlu ve canlandırıcı bir etkisi olabilecek bazı olağanüstü toplantılar için fırsatlar getirecek. Çok şey öğrenecek ve konfor alanınızın dışına çıkmaya teşvik edileceksiniz.

On beşinde Akrep burcundaki ay tutulması, yaşam tarzınızda ve programınızda köklü değişiklikler yapmak için bir şans olabilir. Bu, kötü alışkanlıkları ortadan kaldırmanın ve onları olumlu olanlarla değiştirmenin zamanıdır.

Güneşin 20 Mayıs’ta burcunuza taşınması size yüksek enerji ve güven getiriyor, Bu, kendinizi dünyaya yansıtmak ve fikirlerinizi, görüşlerinizi ve yeteneklerinizi paylaşmak için bir fırsat. Talep göreceksin.

Son olarak, otuzuncu aydaki İkizler burcundaki yeni ay yeni bir başlangıç ​​için mükemmeldir. Ne yapmak istiyorsan şimdi başla.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Seni Durdurmak Yok

Yengeç burcu, Boğa burcundaki güneş ve 20 Mayıs’a kadar sosyal bölgeniz, arkadaşlık, yeni iş bağlantıları ve destek için başkalarıyla iletişime geçmenizi teşvik ediyor. Yeni seçenekleri keşfetmeye hazırsanız, size ihtiyacınız olan itici gücü sağlamak için ilgi alanlarınızı ve niyetlerinizi paylaşan kişilerle hizaya geçin. Gerçekten akraba ruhlar olanlarla çok rahat hissedeceksiniz.

Önemli etkiler popülaritenizi olumlu yönde etkilediğinden, oldukça yıldız olabilirsiniz ve spot ışığında çok fazla olabilirsiniz. Keyifli Venüs’ün ikincide Koç’a girmesi, ardından onuncu evde iyimser Jüpiter ve yirmi dördüncüde cılız Mars ile, yükseğe nişan alma ve sizi rahatınızdan uzaklaştırabilecek bir planı takip etme cazibesine ve güvenine sahip olacaksınız. alan. Bu, aksi takdirde gözden kaçırabileceğiniz fikirleri ve fırsatları keşfetmek için iyi bir zamandır. Sıkı çalışmaya istekliysen, çok iyi yapabilirsin.

Aynı zamanda, konuşkan Merkür, 10 Mayıs’ta İkizler burcunda ve ruhsal sektörünüzde gerilemeye başlayacak ve bu, planlarınızı etkileyen beklenmedik gecikmeler veya olaylarla aynı zamana denk gelebilir. Katılmanız gereken önemli konular veya son tarihler varsa, erken başlayın, böylece bunları tamamlamak için daha fazla zamanınız olur.

On beşinci gündeki Akrep burcundaki ay tutulması ve boş zaman sektörünüz, sınırlamalardan kurtulma ve doğal yeteneklerinizi benimseme fırsatını vurguluyor. Onları saklıyorsanız, kozmos onları dünyaya sergilemeniz için sizi teşvik ediyor.

Güneşin 20 Mayıs’ta İkizler’e ve ruhsal sektörünüze geçişi, bunu bir düşünme zamanı ve duygusal bagajdan kurtulma fırsatı yapar.

Son olarak, otuzuncu aydaki İkizler burcundaki yeni ay, meditasyon, farkındalık veya iç huzurunuzu korumanıza yardımcı olabilecek başka bir teknik gibi ruhsal bir uygulama yapmak için mükemmel bir zaman olabilir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

taze maceralar

Leo, Boğa’daki güneş, spot ışığında sıkıca durmanızı ve becerilerinizi ve hizmetlerinizi geliştirmenizi teşvik eder. Bu konuda doğalsınız, bu yüzden diğerlerinin ne kadar parlak olduğunuzu bilmelerini sağlamak için 20 Mayıs’a kadar olan haftaları en iyi şekilde değerlendirin. Ayrıca, üçüncü sırada odaklanmış bir Jüpiter-Plüton açısı, sizin için önemli olan bir fırsata her şeyinizi verdiğinizi görebilir.

Ancak en büyük etki, seyahat ve macera sektörünüzde gerçekleşir. Bu, kitlesel harekete geçmeye hazır olacağınız bir alandır. Nefis Venüs 2 Mayıs’ta içeri giriyor ve onun buradaki varlığı her şeyin daha fazlasını istemeyi teşvik edebilir. Her deneyimden her damla keyfi sıkmak isteyeceksiniz. Ve bunu yaparken, yol boyunca harika insanlarla tanışabilirsin.

İyimser Jüpiter onuncu ayda Koç burcuna geçiyor ve 27 Ekim’e kadar burada kalıyor ve sizi vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkmaya teşvik ediyor. Konfor alanınızdan çıkmaya ve yeni zorluklar ve fırsatlara göğüs germeye istekli ve hazır olacaksınız. Ve alıngan Mars iki hafta sonra aynı bölgeye geçtiğinde, yaşam zevkiniz artacak.

Sohbetçi Merkür, 10 Mayıs’ta İkizler burcunda geri hareketine ve 3 Haziran’da doğrudan dönüşe geçiyor ve bu dönemde karışık mesajlar ve yanlış anlamalar görülebilir. Ayrıca eski bir sevgiliyle, eski sevgiliyle veya eski bir arkadaşla yeniden bağlantı kurabilirsiniz ve bu birçok duyguyu harekete geçirebilir.

On beşinci gündeki Akrep burcundaki ay tutulması, özellikle evde, gömülü sorunların kabarmasına neden olabilir. Bir konu gündeme gelebilir ve bir karara ihtiyaç duyabilir. Daha sonra pişman olmayacağınızdan emin olmak için dikkatlice düşünün.

Son olarak, güneş, önümüzdeki dört haftayı geçireceği 20 Mayıs’ta İkizler’e ve sosyal sektörünüze giriyor. Ayrıca, otuzunda İkizler burcundaki yeniay, gruplara katılmak ve heyecan verici yeni çevrelerde hareket etmek için mükemmel.


Başak Burcu

Başak Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Dönüşüm Zamanı

Güneşin Boğa’daki varlığı, 20 Mayıs Başak’a kadar seyahat ve macera sektörünüzü aydınlatıyor, sizi vahşi tarafta bir gezintiye çıkmaya ve yeni seçenekleri keşfetmeye teşvik ediyor. Bu, konfor bölgenizden çıkmaya ve yeni deneyimler ve fırsatların keyfini çıkarmaya hazır olduğunuzda çok heyecan verici bir zaman olabilir.

Finans, iş, değişim ve dönüşüm sektörünüzde bu ay gelişen güçlü bir vurgu da var. Güzel Venüs 2 Mayıs’ta ilerliyor, ardından 10 Mayıs’ta iyimser Jüpiter ve 24 Mayıs’ta şımarık Mars geliyor. Planlarınızı daha ileri götürmek ve erişiminizi genişletmek için inanç ve iyimserliğe sahip olacaksınız. Ve eskiyi bırakıp yeniyi kucaklayarak birçok yönden fayda sağlayabilirsiniz.

Onuncu ayda, filo ayaklı Merkür, kariyer ve hırs sektörünüzde gerilemeye başlıyor ve 3 Haziran’a kadar öyle kalacak. Önemli bir şey imzalamadan veya uzun vadeli bir taahhütte bulunmadan önce dikkatlice düşünün, çünkü koşullar hızla değişebilir. Bu konularda biraz esneklik çok yardımcı olacaktır.

15 Mayıs’ta, Akrep burcunda ay tutulması ve bazı güçlü duyguların yüzeye çıkmasına neden olabilecek konuşma ve düşünce sektörünüzde gerçekleşecek. Bir durum öne çıkabilir, ancak içten bir iletişim sorunu çözmenize yardımcı olabilir.

Güneş Boğa’dan ayrılıyor ve yirminci ayda İkizler’e ve hedef ve tutkular sektörünüze gidiyor. Her zamankinden daha fazla ilgi odağı olabilirsiniz, bu da mal ve hizmetlerinizi tanıtmak veya özgeçmişinizi önemli şirketlere göndermek için harika bir zaman olabilir. Başarıya giden yeni yolları keşfetmeye hazır olacaksınız.

Chatty Mercury, 22 Mayıs’ta Boğa’ya geri dönüyor ve bu da seyahat düzenlemelerini etkileyebilir. Yola çıkmadan önce ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuzu iki kez kontrol edin.

Son olarak, otuzunda İkizler burcundaki yeniay, farklı bir şeyi kucaklamaya hazırsanız, yeni bir başlangıç ​​yapmak için mükemmeldir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Terazi, Boğa burcundaki güneş ve değişim ve dönüşüm sektörünüz, bir süredir sizi rahatsız eden konulara bir çözüm bulma şansı sunuyor. Servetinizi artırmaya veya yeni iş fırsatları yaratmaya hevesli olabilirsiniz. Değişimin mümkün olduğu alanların farkında olacaksınız ve bunlara göre hareket etmek hızınızı artırabilir.

Güzel Venüs’ün 2 Mayıs’ta Koç’a, ardından 10 Mayıs’ta küstah Jüpiter’e ve 24 Mayıs’ta cılız Mars’a girmesiyle ilişkiler umutla parlıyor. Önemli bir bağda yenilenen tutkuyu umuyorsanız, bu bir rüya gerçek olabilir veya harika ve hızlı bir romantizmin tadını çıkarma şansı.

Zeki Merkür onuncu ayda geri hareketine başlayacak ve 3 Haziran’a kadar öyle kalacak, bu da seyahat ve diğer önemli düzenlemeleri etkileyebilir. Önceden iyi hazırlanın ve bu önemli belgeleri güvenli bir yerde saklayın.

Bu ay astroloji açısından oldukça yoğun bir ay çünkü 15 Mayıs’ta Akrep burcunda finansal kararları etkileyebilecek bir ay tutulması da var. Para meselelerini olumlu yönde dönüştürmede size yardımcı olabilecek bir hareket tarzı seçmeniz gerekebilir.

Güneşin İkizler burcuna geçişi ve yirminci gündeki seyahat ve fırsat sektörünüz, yeni maceralar aramaya başlamanız için size ilham verebilir. Dört haftalık bir konaklama için burada kalır ve sizi daha hafif, daha parlak ve keşfetmeye istekli hissettirebilir.

Rehber gezegeniniz Tatlı Venüs, 28 Mayıs’ta Boğa burcuna ve güç ve gizem sektörünüze geçiyor. Etkisi olan durumlara ve insanlara çekileceksiniz, ancak aynı zamanda daha yakın ve derinden samimi karşılaşmalardan da keyif alacaksınız.

Son olarak, otuzuncu aydaki İkizler burcundaki yeniay yeni bir başlangıç ​​için mükemmel. Neye başlamak istiyorsanız, şimdi yapın çünkü ay gelgiti ivme kazanmanıza yardımcı olabilir.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaşam Tarzı Değişiklikleri

20 Mayıs’a kadar Boğa burcundaki güneş, ilişkilerinizi odak noktasına getirerek sizi başkalarıyla takım kurmaya ve en yakın olduğunuz kişilerle kaliteli zaman geçirmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda hisse senedi almak ve önemli bağları nasıl iyileştirebileceğinizi veya bir romantizmi bir sonraki seviyeye nasıl taşıyabileceğinizi görmek için bir şans.

Ayrıca yaşam tarzınızı yenilemek, yeni fırsatlar yakalamak ve refahınıza odaklanmak için heyecan verici fırsatlar var. Pozitif Jüpiter, 10 Mayıs’tan 27 Ekim’e kadar Koç’ta olacak ve büyük bir iyimserlik getirecek ve sizi ileriye ve yukarıya teşvik edecek. İşinizden memnun değilseniz, daha zorlu bir şey aradığınızda bu olabilir.

Bu bir değişim ayı olabilir. İlişki ekseniniz boyunca meydana gelen, güçlü ve yoğun duygular uyandırabilecek onbeşinci gündeki burcunuzda bir ay tutulması var. Bir sorun oluşuyorsa, bu muhtemelen başa geleceği zamandır. Aşırı tepki vermemeye çalışın çünkü dürtüsel bir karar vermek size yardımcı olmaz.

Güneşin 20 Mayıs’ta İkizler burcuna geçişi yoğun bir bölgeyi vurgular ve olumlu değişimi kucaklamaya istekli olduğunuz bir zaman olabilir. Önümüzdeki dört hafta, sizi geride tutan bir sorundan veya hatta bir ilişkiden vazgeçmenize neden olabilir.

Harekete geçmeye hazırsanız, dinamik Mars, 24’ünde Koç burcuna geçerek hareket etme ve egzersiz yapma arzusuna dönüşebilecek ekstra canlılık getirir. Daha sık egzersiz yapmak istiyorsanız, kalıcı olumlu bir alışkanlık geliştirmenize yardımcı olabilir.

Tatlı Venüs, 28 Mayıs’ta Boğa burcuna geçerek ilişkilerinize uyumlu bir hava getiriyor. Aşk hayatınıza eğlence ve zevk katabilecek şehvetli bir kalite de var.

Son olarak, otuzundaki İkizler yeni ayı, yeni girişimleri başlatmak için en iyi zamanlardan biridir. Neye başlamak istiyorsan şimdi yap.


Yay Burcu

Yay Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Aksiyona hazır

Bu ay meşgul olacaksın Yay, ama birkaç maceraya atılmaya da hazır olacaksın. 20 Mayıs’a kadar Boğa burcundaki güneş sizi rutinlerinizi gözden geçirmeye ve gerekirse hayatı kolaylaştırmak için yeniden düzenlemeye teşvik ediyor. Daha mutlu ve daha sağlıklı hissetmek istiyorsanız, yeni alışkanlıklar başlatmak sizi harekete geçirebilir ve gerçekten gittiğinizi görebilir.

Ancak ortaya çıkan ve çok heyecan verici olan başka bir odak noktası var. Nefis Venüs, ikincisinde Koç burcuna ve boş zaman bölgenize geçerek vahşi romantizm potansiyelini harekete geçiriyor.

Daha sonra, neşeli Jüpiter 10 Mayıs’ta Koç burcuna geçiyor ve 27 Ekim’e kadar burada kalıyor, özellikle cesaret ve güven gerektiren yeni şeyler denemeniz için size ilham veriyor.

Son olarak, cesur Mars, 24’ünde Koç burcuna girerek macera ve risk arzusunu artırır. Dinamik enerjiniz için bir çıkış noktasına ihtiyacınız olacak ve rekabetçi sporlar veya kaya tırmanışı ve trekking gibi diğer aktiviteler onu yönlendirmenize yardımcı olabilir.

Konuşkan Merkür, 10 Mayıs’tan 3 Haziran’a kadar geri harekette olacak. Bu zamanın bir kısmını, karışık mesajlar ve yanlış anlamalarla çakışabilecek olan ilişkilendirme sektörünüzde geçiriyor. Ayrıca, size devam eden bir sorun hakkında konuşma ve onu temelli çözme şansı verir.

Değişim, on beşinde Akrep burcunda bir ay tutulması şeklinde yolunuza çıkabilir. Bu turbo şarjlı dolunay, bir konuyu kapatma veya duygusal bagajdan kurtulma şansına denk gelebilir. Her iki durumda da, bunu yaptığınız için daha iyi hissedeceksiniz.

Güneş 20 Mayıs’ta İkizler burcuna geçerken ve dört hafta boyunca burada kaldığında, her türden ilişki daha fazla odaklanıyor. Bu, başkalarıyla takım kurmanın ve bu önemli bağlara biraz daha fazla ilgi göstermenin zamanıdır.

Son olarak, otuzunda İkizler burcundaki yeni ay, tomurcuklanan bir romantizmi başlatmak, bir iş ortaklığına veya işbirliğine adanmak veya eşinizle bir projeye başlamak için mükemmel bir zamandır.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

taze maceralar

20 Mayıs’a kadar ayakları yere basan Boğa burcundaki güneş olan Oğlak, sizi hayatın tadını çıkarma ve dinlenmek ve rahatlamak için zaman ayırma havasına sokar. En sevdiğiniz hobilerle ve diğer aktivitelerle kendinizi şımartmanın, romantik bir mola vermenin veya her şeyden uzaklaşmanın zamanı geldi. Eğlenmek için bahaneye ihtiyacınız yok. Bunun yerine, sadece eğlenmek için dışarı çıkın.

Bu ayki büyük haber, yeni projelere ve faaliyetlere ilham verebilecek ana bölgenize çok aktif bir şekilde odaklanmanız. Yaratıcı Venüs, 2 Mayıs’ta Koç burcuna geçiyor; bu, ev ortamınızda daha büyük bir uyum yaratma veya cesur, güzel renklerle yeniden dekore etme arzusuyla örtüşebilir.

Ardından, küstah Jüpiter onuncu ayda Koç burcuna geçerek genişleme düşüncelerini teşvik ediyor. Yaşamak için daha büyük bir yere ihtiyacın olabilir mi? Ailenize başlamayı veya eklemeyi düşünüyor musunuz? Büyük fikirler havada dönüyor ve siz onları kovalamakla meşgul olacaksınız.

Dealmaker Mercury, 10 Mayıs’ta yaşam tarzı sektörünüzde gerilemeye başlıyor, bu nedenle bazı gecikmeler bekleyin. Bilgisayarınızdaki önemli dosya ve belgeleri yedekleyin ve virüsten koruma yazılımınızın güncel olup olmadığını kontrol edin.

Sosyal çevrelerinizde bir hesaplaşma olabilir, çünkü on beşinci Akrep burcundaki ay tutulması sizi toksik bir birlikteliği sona erdirmeye itebilir. Bunu yapmak sizi daha akıllı ve mutlu bırakabilir.

20 Mayıs’ta dört haftalık bir konaklama için Güneş İkizler burcuna geçtiğinde işlerinizi düzene sokmak için can atacaksınız. Bu zamanı önceliklerinizi değerlendirmek ve denge yaratmanın bir yolunu bulmak için kullanın. Zaman ayırmayı tartışılmaz hale getirin ve yakında gelişmeye başlayacaksınız.

Yeni girişimler başlatmaya hazır mısınız? Otuzuncu aydaki İkizler burcundaki yeni ay, ilerlemek için mükemmel bir zaman. İster bir alışkanlığı başlatmak ister bir projeye başlamak istiyorsanız, şimdi yapın.


Kova Burcu

Kova Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendine Güvenen ve İyimser

Kova, Boğa’daki güneş ve ev bölgeniz, kendinizi beslemeniz ve hedeflerinizi ve planlarınızı yansıtmak için biraz zaman ayırmanızı teşvik eder. Yakınlarınızla vakit geçirmekten, ev ve aile projelerine katılmaktan keyif alacaksınız.

Yine de hazır olun, çünkü konuşma ve düşünce sektörünüzde çok güçlü ve proaktif bir odak gelişiyor, bu da size kendi dalga boyunda ağ kurma ve başkalarına ulaşma konusunda ilham verecek.

Neşeli Venüs 2 Mayıs’ta Koç’a, ardından 10 Mayıs’ta iyimser Jüpiter ve 24 Mayıs’ta dinamik Mars’a geçiyor, böylece olabildiğince çekici ve ikna edici olacaksınız. Her türlü iletişim, eğitim, öğretim, satış, pazarlama ve e-ticaret ile meşgul olabilirsiniz. Ve iyimserliğiniz ve kararlılığınız sayesinde, ne yaparsanız yapın çok ileri gidebilirsiniz.

Konuşkan Merkür, 10 Haziran’dan 3 Haziran’a kadar geri harekette olacak ve bu da bazı planlarınızı geciktirebilir. Herhangi bir tarih ve diğer etkinlikler için doğru zamana ve güne sahip olup olmadığınızı kontrol edin, çünkü yanlış anlama şansınız vardır. Karışık mesajlar başka bir sorun olabilir. Başkalarının gerçekten anlamınızı anladığından emin olun.

15 Mayıs’ta Akrep burcunda ve yüksek uçuş bölgesinde gerçekleşecek ay tutulması dikkatleri üzerine çekebilir. Yaptığınız veya söylediğiniz bir şey dikkat çekebilir ve sosyal medyada viral hale gelebilir. Dünyaya olumlu bir mesaj göndermek için bu fırsatı kullanın ve bu ay evresinden yararlanın.

En sevdiğiniz aktivitelerle kendinizi şımartmaya hazır mısınız? Güneşin İkizler burcuna geçişi ve boş zaman bölgeniz sizi işten biraz zaman ayırmaya ve daha eğlenceli olmaya ve biraz rahatlamaya teşvik eder. Romantizm kartlarda ve flört döngüsüne geri döndüyseniz, bu yoğun bir zaman olabilir.

Son olarak, yeni bir başlangıç ​​arıyorsanız veya bir ürün veya proje başlatmaya hevesliyseniz, otuzuncu aydaki yeni ay çok yardımcı olabilir.


Balık Burcu

Balık Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Finansal Fırsatlar

Balık, ay, 20 Mayıs’a kadar iletişim bölgenizde güneşle başlar ve akraba ruhları ile bağlantı kurma ve kalbinizin içeriğine ağ oluşturma fırsatlarını vurgular. Tanıştığınız insanlar planlarınızı destekleyecek ve size faydalı geri bildirimler ve tavsiyeler vermeye istekli olacaklar.

Anahtar gezegenler Koç burcuna ve finans sektörünüze geçerken gelirinizi büyük ölçüde artırma potansiyeli de var. Güzel Venüs’ün 2 Mayıs’ta, ardından 10 Mayıs’ta küstah Jüpiter’in ve 24 Mayıs’ta alıngan Mars’ın gelmesiyle durdurulamaz olabilirsiniz.

Buna rağmen, 10 Haziran’dan 3 Haziran’a kadar konuşkan Merkür gerilemesi ile planlarınızda gecikme olasılığı var. Ev bölgenizde gerilemeye başladığı için, evinizde iş yapmak veya karmaşık DIY projeleri denemek için en iyi zaman bu değil. Bu tür kararları Merkür doğrudan dönene kadar bırakın ve çok daha iyi bir sonuca sahip olacaksınız.

15 Mayıs’ta Akrep burcundaki ay tutulması sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya ikna ederek her şeyden uzaklaşma isteği doruğa ulaşabilir. Bu güçlü ay evresi, evrimsel yolunuzu benimsemenizi teşvik edebilir. Zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ancak bunun aynı zamanda olumlu bir kişisel gelişim zamanı olduğunun da farkına varacaksınız.

Güneşin yirminci ayda İkizler burcuna ve ev bölgenize geçişi, ev ve aile meselelerine odaklanmanızı sağlar ve sizi hayattan bir adım geri atmaya teşvik eder. Bu, önceliklerinizi sıfırlamak, kendinizi beslemek ve öz bakımın tadını çıkarmak için bir fırsattır. En yakın olduğunuz kişilerle vakit geçirebilirseniz daha mutlu olursunuz.

Son olarak, 30 Mayıs’ta İkizler’deki yeni ay, yeni alışkanlıklar başlatmak, bir proje başlatmak veya planladığınız herhangi bir şeyi yapmak için mükemmeldir. Ay gelgitinin momentumu size yardım edecek ve desteklenecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.