Günlük Aşk Burç Yorumları 26 Mayıs 2021

26 Mayıs Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 26 Mayıs Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Mayıs 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

Değişim pek kolay bir iş değildir, ancak “Kule anları” kılık değiştirmiş bir nimettir Koç. Unutmayın, güneş, Merkür, Venüs ve Kuzey Düğümü meraklı üçüncü iletişim evinizi harekete geçiriyor ve bu sürekli parlayan ışıklardan ikisi haritanızın romantik önemi olan alanlarını yönetiyor. Bunu söyledikten sonra, mercurial üçüncü evinizin perspektifle ilgisi var, bu yüzden söylemek güvenlidir, aşka bakış açınız önemli bir dönüşümün ortasında. Bu arada, bugünkü tutulma dokuzuncu macera evinizi harekete geçirecek, ama aynı zamanda burcunuzdaki Chiron’u üçgenleyecektir. Bu, şifaya giden bir yolculuktur.



Boğa Burcu
26 Mayıs 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

Ne istediğini biliyorsun, öyleyse neden oyalanıyorsun Boğa? Tanrıça hükümdarınız istikrar arayan ikinci rahatlık ve değerler evinizi aydınlatırken, bugünün tutulması boğucu sekizinci borç evinizi, yakın birlikteliklerinizi, paylaşılan kaynaklarınızı ve enerjik alışverişlerinizi ateşleyecek – sizi duygusal olarak cinsel bağlantılarınızı ve ruhsal ilişkilerinizi çevreleyen temalara bağlayacaktır. . Yeni bir sevgiliye yatırım yapmak mı istiyorsunuz? Luna’nın yaralı şifacı Chiron ile bağlantısı, özellikle başka bir zihin, beden ve ruhla birleşmek konusunda isteksizseniz, sizi teslim olmaya zorluyor. Her şey devam eden bir iştir ve kalbinizi ne kadar çok açarsanız, o kadar çok iyileşirsiniz.



İkizler Burcu
26 Mayıs 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

Yara bandını yırt, Gemini. Geveze Venüs burcunuzda dans ederken, bugünün ay tutulması, uyum arayan yedinci sözleşmeler, taahhütler ve diğer önemli evinize dokunacak. Ve inansanız da inanmasanız da, hayranlarınız cömert cazibenizden tamamen etkilenmiş durumda. Bununla birlikte, ilişki sektörünüzdeki tutulma, sevgiliniz ve / veya potansiyel potansiyel müşterinizin duygusal ihtiyaçları için yer ayırmanızı hatırlatır. Meydan okuma? Luna’nın yaralı şifacı Chiron ile bağlantısı – kişisel özgürlüğünüzün on birinci eviniz aracılığıyla – geçmişten gelen bir yarayla yüzleşmenizi gerektirebilirken, bazılarınız için bu dünyaya aidiyet duygunuzu çevreleyen temalara meydan okuyabilir.



Yengeç Burcu
26 Mayıs 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç, ay sizi yönetiyor ve bugünkü tutulma, düzenli altıncı sağlık evinizi, günlük ritüellerinizi ve gerekli özeni göstermenizi ateşleyecek. Tutulmanın etkileri altı aya kadar sürebilir, ancak enerjik temalar kalır. Günlük programınız aşk hayatınızın önüne mi geçiyor? Bunun “gerçeklere” duyulan derin özlemle veya belki de harekete geçmek için gereken netlikle bir ilgisi olabilir. Unutmayın: bir enerji stelliumu on ikinci kapanış evinizi, rüyaları ve teslim olmayı aydınlatıyor. Yani, bu süreçte kendinize bir iki şey saklıyor olabilirsiniz. Perde arkasında hareketler yapın.



Aslan Burcu
26 Mayıs 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Bugünün tutulması ağır gelebilir ama emin olun, evren zaten sizin lehinize çalışıyor Leo. Ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifade eden romantik beşinci evinizde ay tutulmasıyla, güçlü bir kalp çakrası açılışının ortasındasınız. Unutmayın, şanslı Jüpiter – bu tutulmanın kozmik yöneticisi – kısa süre önce borç, enerji alışverişi ve cinsel bağlantılardan oluşan samimi sekizinci evinize kaydı. Yani, bir ruh eşiyle birleşme fırsatı neredeyse kaçınılmazdır. Ancak, top sizin sahanızda. Öyleyse, bunu bir karar vermek için resmi ipucunuz olarak düşünün. Olumlu düşünceler için İkizler’de Venüs’ü ayarlayın.



Başak Burcu
26 Mayıs 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

İçsel istikrarınız bir önceliktir ve bunu herkesten daha çok biliyorsunuz Başak. Bekar veya bağlı olmanıza rağmen, bu ay tutulmasının etkileri sizi kolayca tamamen farklı bir yöne fırlatabilir, bu yüzden hazırlıklı olun. Elbette tutulmalar tipik olarak yaşamı değiştiren durumlar getirir – bu nedenle, bu yeni yolculuk bir şekilde sizin elinizden çıkabilir. Bununla birlikte, ayın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve içsel temellerinizden geçmesiyle, kesin olan bir şey var: Başka bir şey yapmadan önce kendinize bakmanız gerekir. Ay ayrıca yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacak, bu yüzden bunu şifa için bir fırsat olarak düşünün.



Terazi Burcu
26 Mayıs 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

Kesimi yapacaklar mı, Terazi? Güçlü bir tutulma, meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce sürecinizi ve iç çevrelerinizi harekete geçirecek – kişisel bakış açınızdan yakın çevrenize kadar her şeye önemli bir dönüşüm getirecektir. Elbette, değişiklikler henüz başlamadıysa, bu altı aya kadar sürebilir. Bununla birlikte, ayın ilişki sektörünüzdeki yaralı şifacı Chiron ile bağlantısı, derin şifa fırsatını ortaya çıkarır. Luna aynı zamanda aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Satürn’ü sekize edecek ve size uzun vadeli mutluluğu sağlamlaştıracak yapı ve netlik sağlayacak. Gözlerini ödülden ayırma.



Akrep Burcu
26 Mayıs 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

Değişim burada, ama endişelenme. Onun hakkında bir iki şey biliyorsun, Akrep. Dönüşen sekizinci samimiyet evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı harekete geçiren Gemini stelliumuna ek olarak, bugünün ayı, rahatlık arayan ikinci finans, değer sistemleri ve öz-değer eviniz aracılığıyla gölgede kalacak. Ve bekar ya da halihazırda kendini adamış olsanız da, güvenlik duygunuz mikroskop altına alınıyor. Her iki durumda da, ilişkileriniz tipik olarak kendiniz hakkında hissetme şeklinizin yanı sıra bollukla olan ilişkinizin bir yansımasıdır. Bunu söyledikten sonra, bu sizin için temel değerlerinizi düşünmeniz için bir fırsattır.



Yay Burcu
26 Mayıs 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

Başka bir gün, başka bir tutulma, değil mi Yay burcu? Hem ilk benliğinizi hem de önemli başkalarına adanmış yedinci evinizi harekete geçiren güçlü bir tutulma dizisi oldu, bu yüzden muhtemelen oyundaki enerjik temalara iyi alışmışsınızdır. Bunu söyledikten sonra, eşinizle uzlaşma yeteneğiniz gözden geçirilmek üzere geliyor. Ayın yaralı şifacı Chiron ile de uyum içinde olacağı göz önüne alındığında, günümüzün göksel fenomeninin etkileri hem büyük bir değişim hem de çok ihtiyaç duyulan şifayı getirecektir. Dahası, Luna’nın sekstilinden ciddi Satürn’e gerekli yapı ve perspektifi sağlayacaktır.



Oğlak Burcu
26 Mayıs 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Yapma ya da kırma zamanı Oğlak burcu. Artık sizi durağan tutan insanlara, yerlere ve şeylere tutunmuyorsunuz. Unutmayın… Ay, yedinci bire bir ilişkiler evinize hükmeder ve bugünün ayı on ikinci kapanış evinize, rüyalara, affetmeye ve karmaya tutulacak. Bu sizi, size hizmet etmeyen algılardan ve bilinçsiz davranışlardan kurtarıyor. Bununla birlikte, şu anda romantik bir durumun geçerliliğini sorgulayanlarınız için, tek çıkış yolu budur. İç kargaşanızla yüzleşin, onu serbest bırakın ve kararınızla barış yapın. Sezginiz her zaman en iyisini bilir, bu yüzden sorgulamayın.



Kova Burcu
26 Mayıs 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

Yaşadığınız değişiklikler bire bir ortaklıklarınıza yansıyacaktır, bu nedenle gözünüzde rahat olanla uzun vadede sizin için gerçekte pratik olanı ayırt etmek bu süre zarfında anahtardır. Ve bekar ya da çoktan bağlı olsanız da, bugünün tutulması sizi büyük olasılıkla tamamen farklı bir yöne fırlatacaktır ve iyi … gerçekten en çok ilginizi çekenlere yatırım yaptığınızdan emin olmalısınız. Seviye atlıyorsun Aquarius; Size kendinizin en iyi versiyonu olmanız için ilham veren benzer düşünen kişilerle bağlantı kurma zamanınız geldi ve romantik partnerler de bir istisna olmayacak.



Balık Burcu
26 Mayıs 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

İlahi göreviniz ve istikrar duygunuz hakkında düşündüğünüzde aklınıza ne geliyor Balık? Tek başına veya halihazırda eklenmiş, bugünün dolunay ay tutulması hayatınıza önemli değişiklikler getirecek ve muhtemelen onların mayalandığını hissedebiliyorsunuz. Romantik olarak dahil olduğunuz mevcut bir bağlılık veya belki de yeni bir aşk ilgisi ile ilgili olsun, gerçekleşmek üzere olan enerjik değişimleri inkar etmek mümkün değil. Unutmayın, ay aynı zamanda yaralı şifacı Chiron ile de uyumlu olacak, bu yüzden bir şey ilk başta biraz zor geliyorsa, tam olarak olması gerektiği gibi gelişeceğini bilerek teslim olun.



Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.