Günlük Burç Yorumları 15 Aralık 2020

Günlük Burç Yorumları 15 Aralık 2020

15 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 15 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
15 Aralık 2020 Salı Koç Burcu Yorumları

İnsanlar bugün size davranılmayı hak ettiğiniz şekilde davranacaklar – övgülerinizi söyleyerek ve sırtınızı okşayarak. Bu, insanların yeni bir şeye başlamanıza yardım etmesini sağlamak için karşınıza çıkan tüm iyi niyeti kullanmak için özellikle iyi bir zaman olduğu anlamına gelir. İster bir iş, ister yeni bir iş projesi ya da yeni bir ilişki olsun, yardımına ihtiyacın olan insanlar sayesinde bugün idare edeceksin. Tek yapman gereken kibarca sormak.


Boğa Burcu
15 Aralık 2020 Salı Boğa Burcu Yorumları

Bugün sağlık rejiminizi yeniden düşünmeniz akıllıca olacaktır, ancak çok iddialı hedefler belirlemek akıllıca değildir. Neler yapabileceğiniz ve bunu ne kadar hızlı yapabileceğiniz konusunda gerçekçi olmalısınız yoksa sadece hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Hedeflerinizi çok yüksek belirlemek, kendinizi başarısızlığa hazırlamak demektir. Ulaşabileceğiniz kilometre taşlarını hedeflemelisiniz. Sadece kendinizle gurur duymanızı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda sizi başarıya giden yavaş, istikrarlı bir yola sokacaktır.


İkizler Burcu
15 Aralık 2020 Salı İkizler Burcu Yorumları

Bugün patlak vermek üzere olan bir kavga var ve tüm aksiyon için ön sıralarda yeriniz olacak kadar şanslı olacaksınız! Sizin mütevazı görüşünüze göre, savaşan iki taraf eşit derecede yanlıştır, bu yüzden tanık olmak için ilginç bir savaş olmalı! Saçma sapan bir çamur atmaya ve oldukça önemsiz davranışlara hazır olun. Bu şey sona ermeden önce, bu iki kötülükten daha azının kim olduğuna dair çok daha iyi bir fikriniz olacak. Kendinize gelecekte onları asla geçmemenizi hatırlatın.


Yengeç Burcu
15 Aralık 2020 Salı Yengeç Burç Yorumları

Size yakın biri, ev hayatıyla ilgili bazı ağır sorunlar yaşıyor olabilir. Özel hayatlarındaki drama, onlarla olan ilişkinize sızıyor ve işleri karmaşıklaştırıyor. Konsantrasyon eksikliği yüzünden hayal kırıklığına uğruyorsunuz ve bu anlaşılabilir bir durum. Bu kişinin endişelendiğinizi bilmesini sağlayın, böylece şeyler üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu fark edebilsin. Onlara taleplerle acele etmeyin. Onlara nazikçe doğruluk kontrolü yapın.


Aslan Burcu
15 Aralık 2020 Salı Aslan Burç yorumları

Arkadaşlarınızdan biri son zamanlarda biraz sinir bozucu ve olgunlaşmamış gibi davranıyor, ancak bugün büyümeye ve bir yetişkin gibi davranmaya karar vermiş gibi görünüyorlar. Ama çok az çok mu geç? Bu ilişki hayatınızda karışık bir nimet oldu ve devam etmek isteyip istemediğinize bir kez ve sonsuza kadar karar vermenin zamanı gelebilir. Arkadaşlık, sadece en çok şikayet eden veya en çok zorbalık yapan kişi için değil, dahil olan her iki kişi için de olumlu bir şey olmalıdır.


Başak Burcu
15 Aralık 2020 Salı Başak Burç yorumları

Bir süredir sahip olduğunuzdan çok daha odaklanmış bir enerjiniz var ve neredeyse anında herhangi bir dağdan bir köstebek yuvası yapabilirsiniz! En uzun, en zorlu engeller küçük aksiliklere dönüşecek ve eğlence planınızın bir dakika ertelenmesine gerek kalmayacak. Şu anda sosyal hayatınızı iş veya okul hayatınızla dengelemek için harika bir iş çıkarıyorsunuz ve bu, bir süredir hissettiğinizden daha fiziksel olarak sağlıklı hissetmenizi sağlayacak.


Terazi Burcu
15 Aralık 2020 Salı Terazi Burç yorumları

Flört becerilerinizin paslanmasına izin vermeyin! Uzun vadeli, kararlı bir ilişkide olsanız bile, flört etmek yine de hayatınızın bir parçası olmalıdır. Sonuçta, bu büyük bir taahhüt ya da sadakatsizlik değil. Zararsızdır (veya olmalıdır). Bu yüzden bugün sadece eğlenin ve birisinin gününü ne kadar tatlı, sevimli veya komik olduğunu düşündüğünüzü söyleyerek aydınlatın. Muhtemelen aynı sevgiyi size geri gönderecekler!


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
15 Aralık 2020 Salı Akrep Burç yorumları

Son birkaç gün sizin için çok yavaş ilerliyor? Eger öyleyse, bugün muhtemelen farklı olmayacak. Zaman şu anda sürünüyormuş gibi geliyor, ama gerçekte bunun için çok hızlı hareket izlemek! Öyleyse hayatınızın temposunu yavaşlatın. Bu kadar telaş içinde olursanız, günün daha çabuk geçmesine yardımcı olursunuz. Yumuşak, mutlu havanı yeniden kazanmak için ihtiyacın olan tek şey sabır. Beklediğiniz şey gelecek. Sadece rahatlaman ve inancın olmalı!


Yay Burcu
15 Aralık 2020 Salı Yay Burcu yorumları

Bugün rahatlayabilir ve eğlenebilirsiniz. Devam edin ve aptal, mantıksız ve düpedüz aptal tarafından dikkatinizin dağılmasına izin verin. Hayatınızda çocuklarınız varsa, bu onların seviyesine inmek ve bir oyun randevusu yapmak için mükemmel bir gün. Kahkahanız evrene verebileceğiniz en iyi armağandır, bu yüzden onu özgürce verin! Çizgi filmlerden güldürü filmlerine kadar elinize geçen her çılgın şeyle mizah anlayışınızı kullanın.


Oğlak Burcu
15 Aralık 2020 Salı Oğlak Burcu yorumları

İşinizde veya okulunuzda karşılaştığınız zorluklar sadece hayatınıza stres katmakla kalmaz, aynı zamanda en yakın arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin hayatlarında da bazı bozulmalara neden olur. Bugün, iki dünyanızın ayrı kalmasını sağlamaya çalışın. Hayal kırıklıklarınızı, onlarla hiçbir ilgisi olmayan insanlardan çıkarmamaya çalışın. Doğru kanallık, stresli olduğunuzda ihtiyacınız olan rahatlığı sağlayabilecek, daha mutlu bir kişisel yaşam sürdürmenize yardımcı olacaktır.


Kova Burcu
15 Aralık 2020 Salı Kova Burcu yorumları

Bugün, insanların hayatınıza biraz daha fazla girmesine izin verin. Kendinizi açın ve size sunabileceklerinin en iyisini gösterecekler. Kendilerine güvenmeleri için onları cesaretlendirin ve kendinizi güçlü bir liderlik konumuna koyacaksınız. Hiç bu kadar ilham verici bir lider olduğunu bilmiyordun, değil mi? Diğer insanlarla bağlantı kurduğunuzda çok daha ileriye gideceksiniz ve onlara ihtiyaç duydukları girdiyi vermek için gerçekten çok çalışacaksınız. Uzak durma. Sadece yalnız kalmana neden olur.


Balık Burcu
15 Aralık 2020 Salı Balık Burcu yorumları

Geçmişe kapılmak, şu anda yapmanız gereken bir şey değil. Önünüzde çok fazla önemli fırsat var ve zaten olmuş ve artık önemi olmayan şeylerin dikkatini dağıtmayı göze alamazsınız. Bunun yerine, şu anda yaşıyor olmanız ve hayatınızda neyin mümkün olduğunu anlamanız gerekir. Eski fotoğraf albümlerinizi bir kenara koyun, günlüklerinizi toplayın ve geçmişinizle hiçbir ilgisi olmayan geleceğiniz için planlar yapmaya başlayın.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.