Kaçış, Koşuş Ve Karşılaşmalar: Rüya Yolculuğu

Ormanda kovalanma, su basan bodrum, gizemli yardım, şemsiyeler, otobüs yolculuğu ve hastanede karşılaşmalar… Bu rüya gerçek mi, yoksa bir uyarı mı? 🤔

kacis-kosus-ve-karsilasmalar-r

Rüya:

Ormanlık, tek yönlü bir yolda biriyle ailemden kaçıyordum; onlar da arkamızdan arabayla kovalıyordu. Yanımdaki kişi devam edemedi ve ben ileri değil, geldiğimiz yola doğru kaçmaya başladım. Araba arkamdaydı, koşmuyordum ama yine de kaçtım. Kendimi inşaat halindeki bir binanın su basmış bodrum katında buldum; orada da peşimde beni arayan insanlar vardı. “Bana yardım edin!” diye yalvardım ama kimse yardım etmedi. Yukarı doğru çıktıkça iki kere yakalandım ama ikisinde de “Abi benim, benim!” diye bağırdım. Ce adam “Tamam.” diyerek arkasını dönüp gitti. Ben kaçmayı başardım. Üzerimde beyaz bir elbise vardı, sırılsıklam olmuştu. Saçlarım da ıslaktı ve rimel akmıştı. Kapıda kapıcı elinde şemsiyle karşıladı. Korktum, beni yakalayacak sandım ama o beni müşteri sanmıştı ve “Arabanıza kadar eşlik edeyim.” dedi. Yağmur yağıyordu. “Ben arabam yok, otobüs durağına gidicem.” dedim. Adam ise “Yolumuz uzun.” dedi ama durak hemen karşidaydı. Ben o öyle diyince “Ben koşmayı severim, yağmuru da severim.” diyip durağa doğru koşmaya başladım. Durakta içimden “Ne otobüs gelirse gelsin bineyim, merkezde yolumu illa ki bulurum.” diye geçirdim ve otobüse bindim, oturdum. Çok kalabalıktı içerisi ve ben o kalabalıkta, şu an görüşmediğim ama eskiden yakın olduğum bir arkadaşımı gördüm. Bir süre sonra o indi ve ben daha kendi durağım gelmemesine rağmen bir sonraki durakta indim. İndiğim gibi kendimi hastanede buldum. Uğraşsam da oranın çıkışını bulamadım ve içimde “Yaralıyım galiba, ondan buradayım.” dedim. Orada yeni tanıştığım arkadaşımı gördüm. Onunla üst kata çıktık ve hamburger yedik. O sırada yanımıza şu an konuşmadığım arkadaşım geldi. Benden özür diledi ve onun için burada okuduğunu söyledi. Ben ondan kaçmaya başladım ama her zaman hemen arkamdaydı, ondan bir türlü kaçamadım. Sürekli bana durmamı söylüyordu ve bana bir şeyler anlatıyordu.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: F****
Doğum Tarihi: 23 Haziran 2007
Burç:Yengeç Burcu
Numerolojik Sayısı: 2 Sayısı

Yorum:

Rüyanın derinliklerine inerek, sembollerin ve olayların anlamlarını birlikte keşfedelim. Ormanlık tek yönlü bir yolda aileden kaçmak, hayatında karşılaştığın zorluklardan ve belki de baskılardan kaçma isteğini simgeliyor olabilir. Yanındaki kişinin devam edememesi, yalnız kalma korkusunu ve kendi başına mücadele etme zorunluluğunu işaret ediyor. Araba tarafından kovalanmak, üzerindeki baskının ve stresin bir yansıması olabilir. İnşaat halindeki binanın su basmış bodrum katında bulunmak, bilinçaltındaki karmaşık ve belirsiz duyguların su yüzüne çıkmasını temsil edebilir.

Rüyanda yardım istemen ama kimsenin yardım etmemesi, gerçek hayatta destek arayışında olduğun fakat bu desteği bulmakta zorlandığın durumları yansıtıyor olabilir. Beyaz elbisenin sırılsıklam olması ve rimelinin akması, duygusal olarak kendini savunmasız ve açıkta hissettiğini gösteriyor. Kapıcı tarafından müşteri sanılmak ve yağmur altında otobüs durağına koşmak, hayatında yeni bir başlangıç yapma isteğini ve bu süreçte karşılaştığın yanlış anlaşılmaları simgeliyor olabilir. Otobüs durağında beklerken içinden geçen düşünceler, geleceğe dair belirsizlikler ve umutlarınla ilgili olabilir.

Otobüste eski bir arkadaşını görmek ve onunla karşılaşmak, geçmişteki ilişkilerin ve bu ilişkilerin senin üzerindeki etkilerini düşündüğünü gösteriyor. Hastanede kendini bulman ve çıkışı bulamaman, içsel yaraların ve bu yaraların iyileşme sürecindeki zorlukları simgeliyor olabilir. Yeni tanıştığın arkadaşınla üst kata çıkmak ve hamburger yemek, yeni ilişkilerin ve bu ilişkilerin sana getirdiği rahatlama ve mutluluğu temsil edebilir. Konuşmadığın arkadaşının senden özür dilemesi ve onun için orada olduğunu söylemesi, geçmişte yaşanan kırgınlıkların ve bu kırgınlıkların çözülme sürecini işaret ediyor olabilir. Sürekli ondan kaçmaya çalışman ama kaçamaman, geçmişinle yüzleşme ve bu yüzleşmenin getirdiği duygusal yükleri simgeliyor olabilir.

Rüyanın sonunda hissettiğin huzursuzluk veya rahatlama, bilinçaltındaki duygusal durumun ve bu durumun günlük hayatına yansımalarını gösteriyor. Rüyalar, bilinçaltımızın bize mesajlar gönderdiği bir alan olabilir ve bu mesajları anlamak, kendimizi daha iyi tanımamıza yardımcı olabilir. Rüyanın derinliklerine inerek, hayatındaki önemli dönüm noktalarını ve bu noktaların senin üzerindeki etkilerini keşfetmek, kendini daha iyi anlamana yardımcı olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!