Rüyada Eski Eşle Barışma Ve Sevgi Dolu Anlar

Rüyada eski eşle barışma ve sevgi dolu anlar yaşamak, duygusal bağların gücünü ve geçmişe olan özlemi simgeler.

ruyada-eski-esle-barisma-ve-se

Rüya:

Rüyamda boşandığım eski karımı görüyorum ve ona “Sen benim için bu dünyadaki her şeyden daha kıymetlisin.” diyorum. O da bana gülerek ve duyduklarından hoşnut bir şekilde “Gerçekten mi?” diyor ve ben de “Tabii ki, bundan şüphen olmasın.” diyorum. O da belime sarılıp başını göğsüme yaslayıp sarılıyor. Ben de bir elim omzunda, diğer elim de saçını okşar vaziyette duruyorum ve öylece uyanıyorum. Uyandıktan bir müddet sonra tekrar uyuyorum ve ne gariptir ki rüyama kaldığım yerden devam ediyorum ve yine eski karımla kendimi bir evde görüyorum. O, benim için hazırlanmak üzere banyoya giriyor. Ben de onu banyoda izliyorum ama sadece baş ve omuz kısmını görüyorum. Duşun altında ayakta, kafası yukarı duşa doğru bakar vaziyette, arka tarafa doğru eğilmiş ve saçlarını duruluyor. Daha sonrasında herhangi bir şey olmadan tekrar uyanıyorum. Hepsi bu.

Cinsiyet: ♂ Erkek
Rumuz: T*** T**
Doğum Tarihi: 25 Ocak 1976
Burç:Kova Burcu
Numerolojik Sayısı: 4 Sayısı

Yorum:

Rüya Yorumcusu ben. Anlattığın rüya oldukça ilginçmiş. Özellikle eski eşinin rüyalarında tekrar tekrar belirmesi ve bu rüyalarda yoğun duygular deneyimlemen oldukça dikkat çekici. Eski eşine “bu dünyadaki her şeyden daha kıymetlisin” dediğini ve onun da buna olumlu karşılık verdiğini söylüyorsun. Bu durum, bilinçaltında hala ona karşı yoğun duygular beslediğini, hatta belki de ayrılığın ardından geçen zamana rağmen özlemini çektiğini gösterebilir. Onunla yeniden bir araya gelmeyi, kaybettiğin o yakınlığı ve duygusal bağı tekrar yaşamayı arzu ediyor olabilirsin.

İlk rüyanda, eski eşinin belime sarılıp başını göğsüne yaslaması, özlem duyulan bir güven ve huzur arayışına işaret ediyor olabilir. Onun sıcaklığına sığınma isteği, belki de şu anki hayatında eksikliğini hissettiğin bir şefkati temsil ediyor. Saçını okşaman ise ona karşı olan sevgi ve şefkat duygularının hala canlı olduğunu gösteriyor. Bu hareket, bilinçaltında hala ona dokunma, yakın hissetme arzusunun olduğunu gösteriyor olabilir.

İkinci rüyada ise, eski eşinin banyoda hazırlanması ve senin onu izlemen, biraz daha farklı bir yoruma açık. Onu banyoda, yani savunmasız bir durumda görmen, bilinçaltının onunla ilgili bir takım endişeler taşıdığını gösterebilir. Belki de onu kaybetme korkusu yaşadığın bir dönemden geçiyorsun veya onun hayatında olup bitenlerle ilgili birtakım merakların var. Sadece baş ve omuzlarını görmen ise, onunla arandaki iletişimin veya yakınlığın bir kısmının eksikliğini hissettiğini simgeliyor olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!