Rüyada Gördüğüm Karmaşık Olaylar Ve Yorumları

Rüyamda ağlayan arkadaşlar, kıyafet deneyenler, öfkeli taraftarlar ve ürkütücü anlar yaşadım. Rüya yorumlarıyla bu olayların anlamını keşfedin.

ruyada-gordugum-karmasik-olayl

Rüya:

Asu, Büşra ile birlikte bana ait olduğunu düşündüğüm evin kapı girişine çöktüler ve ikisi birden ağladılar.

Öykü, okulun etkinliği için sürekli kıyafet denedi ve ben daireler atıp paten sürerken bana sürekli gülümsedi.

GS’li taraftar bir grubun yanındayken elinde GS bayrağı ile geçti, öfkeliydi biraz. “Böyle takımın…” deyip takıma sövdü. Sonra ben “Yine de şampiyon olurlar abi.” dedim. “Ee, illaki…” falan dedi. Ben de “Sağlık olsun.” dedim. Sonra yürüyüp benden uzaklaştı.

Takıntılı kız çok ürkütücüydü. Yanına dönmem için defalarca kapıya vurup zile bastı. Bir ara benim kapının arkasında olduğumu hissetti ve eliyle kapıyı açtı bir anda ve “Orda olduğunu biliyorum.” dedi. Ama çağırdığı kişi Burcu’ydu sanırım.

Eski beden öğretmenim evin önündeki taşlı alanda beklerken, evin olduğu aradan üstünde mavi beyaz bir eşofman üstü ile çıkıp kayboldu.

Kampüs içinde bir grupla oturuyordum. Öykü görüş alanımdaydı. Gruptakiler “Zonguldak Üniversitesi’ni kazandım ama gitmek istemiyorum. Kaydı nasıl silerim?” dedim. Onlar da bana “Ne yani, sen Bilim’de okumuyor musun?” dediler. Sonra Öykü’ye baktım, bana yine gülümsedi. Asla konuşmadı. Paten sürmeye devam ettim. Kırmızı bir kıyafet giymişti. Dans grubu ile birlikte sahneye çıkacaktı. Sonra kıyafeti değişti, upuzun yeşil bir elbiseyle gördüm. Üstünde taşlar vardı. Sonra katılmadı, olduğu yerde durdu ama gülmeye devam etti.

Salonda otururken kapıyı açtım, girişte bir sürü insan vardı.

Babama kızdım. “Bu Kürtleri eve neden doldurdun, gitsinler!” diye bağırdım.

Burcu’yu aradım, bulamadım. Evin dışında buldum kendimi ama bağırmaya devam ettim.

Paten ile daire çizerek kampüs etrafında hızlıca dolaştım. Dönerken bana silahını uzatan bir polis gördüm. 3 el falan bana ateş etti. Sonra bana doğrulttuğu silahı aldığım tişört ile eline vurarak uzaklaştırdım. Sonra yere düştü. Ben de yardım çağırdım. Polis memuru boğularak öldü ama rapora kalp krizi yazdılar.

Beyaz naylon bir poşet ile yüzü açık şekilde tüm vücudu sarıldı. Yüzünü hatırlamıyorum ama göz altları morduydu. Sonra uyandım.

Cinsiyet: ♂ Erkek
Rumuz: U***
Doğum Tarihi: 06 Haziran 2001
Burç:İkizler Burcu
Numerolojik Sayısı: 6 Sayısı

Yorum:

Merhaba U, rüyan oldukça karmaşık ve derin anlamlar barındırıyor. Rüyanda asu ve büşra’nın evin kapısında ağlaması, içsel bir üzüntü veya kaygının dışavurumu olabilir. Bu kişiler, hayatında önemli yer tutan ve duygusal bağ kurduğun insanları temsil ediyor olabilir. Onların ağlaması, senin içsel dünyanda yaşadığın bir kaygıyı veya üzüntüyü yansıtıyor olabilir. Öykü’nün sürekli kıyafet denemesi ve sana gülümsemesi, hayatında değişim ve yenilik arayışında olduğunu gösteriyor. Paten sürerken onun sana gülümsemesi, bu değişim sürecinde destek ve motivasyon bulduğunu simgeliyor olabilir.

GS’li taraftarın öfkesi ve seninle olan diyaloğu, hayatında karşılaştığın zorluklar ve bu zorluklara karşı gösterdiğin tutumu yansıtıyor. Taraftarın öfkesi, senin içsel çatışmalarını ve bu çatışmalara karşı gösterdiğin sabrı simgeliyor olabilir. Takıntılı kızın ürkütücü tavırları ve kapıya vurması, bilinçaltında seni rahatsız eden ve sürekli seni rahatsız eden bir durumu veya kişiyi temsil ediyor olabilir. Bu durum, senin içsel huzursuzluğunu ve bu huzursuzluğa karşı gösterdiğin direnci yansıtıyor.

Eski beden öğretmeninin taşlı alanda beklemesi ve kaybolması, geçmişte yaşadığın ve hala etkisini hissettiğin bir durumu veya kişiyi temsil ediyor olabilir. Kampüste Öykü ile olan etkileşimlerin, hayatında önemli yer tutan ve seni motive eden bir kişiyi simgeliyor. Onun sana sürekli gülümsemesi, bu kişinin sana olan desteğini ve senin için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor olabilir. Rüyanın son kısmında yaşadığın olaylar, içsel korkularını ve bu korkulara karşı gösterdiğin cesareti yansıtıyor. Polisin sana ateş etmesi ve senin ona karşı koyman, hayatında karşılaştığın zorluklara karşı gösterdiğin direnci ve cesareti simgeliyor olabilir.

Rüyanın genelinde, içsel çatışmaların, korkuların ve bu korkulara karşı gösterdiğin direncin ön planda olduğu görülüyor. Bu rüya, senin içsel dünyanda yaşadığın duygusal dalgalanmaları ve bu dalgalanmalara karşı gösterdiğin tutumu yansıtıyor olabilir. Umarım bu yorum, rüyanın anlamını daha iyi anlamana yardımcı olur. Rüyaların, bilinçaltının sana gönderdiği mesajlar olduğunu unutma. Bu mesajları anlamak, içsel dünyanı daha iyi tanımana ve hayatında daha dengeli bir yol izlemeni sağlayabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!