Günlük Burç Yorumları 2 Aralık 2021

2 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 2 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Perşembe gününün kozmik manzarası sizi canlandırmaya ve harekete geçmeye teşvik etmeye çalışıyor, Koç. Ay, keskin zekalı Akrep'in içinden geçer ve Mars'a askerlik yapan yönetici gezegeninizle canlandırıcı bir kavuşum oluşturur. Aşırı yüzsüz olmaktan sakının, ancak samimi ilişkilerde veya işbirliklerinde pürüzler söz konusu olduğunda olduğu gibi söylemek için ideal bir gün. Daha sonra, Luna'nın yatıştırıcı Venüs ile buluşması, kalan gerilimleri yumuşatacaktır.


Boğa Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

İlişkiler bölümünde bazı kararlar almanın zamanı geldi mi, Boğa? Gerçeğinizden bahsetmek istediğiniz şey nedir? Perşembe günkü duygusal olarak yüklü Akrep ayı, günü alıngan Mars ile birleştirerek, sizi rahatsız edici ortaklık anlatıları adına harekete geçmeye teşvik ediyor. Bekar veya alınmış, gerçeğinizi konuşmayı hedefleyin! Daha sonra, Luna'nın içten Venüs'le olan tatlı bağının, herhangi bir kabarık tüyü yumuşatacağından emin olabilirsiniz.


İkizler Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir İkizler olarak, zihinsel dünyanıza kapılmanız çok kolay. Perşembe günkü gökyüzü, egzersiz ve sağlıklı beslenme yoluyla vücudunuzla yeniden bağlantı kurmanızı ve yeniden bağlantı kurmanızı teşvik eder. Keskin Akrep ayı, günü kendi kendini motive eden Mars ile birleştirerek, harekete geçmeyi ve fiziksel aktiviteler yoluyla bastırılmış enerjiyi serbest bırakmayı kolaylaştırır. Bir çıkış bulamazsanız, sağlık patlamaları veya iş streslerinin ortaya çıkmasını bekleyebilirsiniz.


Yengeç Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinizi kontrol etmeniz gerektiğini fark ederseniz şaşırmayın, Yengeç. Ay, keskin odaklı Akrep'te sinsice gezinirken ve kızgın Mars ile birleşirken Perşembe günkü gökyüzü sizi harekete geçiriyor. Bu eşleştirme, özellikle yaratıcı veya romantik cephede kararlı seçimler yapmanızı ve durgun planlarla ilerlemenizi kolaylaştırır. Daha sonra, Luna'nın tatlı Venüslü suare havasını önemli ölçüde yumuşatır, bu da onu ideal bir randevu gecesi yapar.


Aslan Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün dikkat çekmemekten zarar gelmez, Leo. Ay, Akrep'i derinden hissederek ilerler ve öfkeli Mars ile bir kavuşum oluşturur. Bu güçlü eşleşme, ev ve aile sorunlarından kaynaklanan gizli hayal kırıklıklarını artırarak odadaki file hitap etmek için ideal bir gün olur. Sadece bu enerjiyle çok fazla güç kullanmaya dikkat edin! Neyse ki, Luna'nın içten Venüs ile olan tatlı bağı, işleri bir kez daha yumuşatmayı kolaylaştırıyor.


Başak Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün diline dikkat et Başak! Bugün sıra sizin öfkeniz olduğunda 0'dan 100'e çıkmak sizin için kolay ve hiç düşünmeden yanlışlıkla birine saldırabilirsiniz. Keskin Akrep ayının sıcak başlı Mars ile birleşmesi, bu aşırı enerji ve ısıyı yaratarak, aksiyon almak ve belirleyici seçimler için ideal bir gün haline getiriyor. Neyse ki, ayın ilerleyen saatlerde sevgili Venüs ile pürüzsüz bağlantısı romantik duyguları yoğunlaştırır ve her türlü stresi yumuşatır.


Terazi Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün hemen harekete geç, Terazi. Keskin odaklı Akrep ayı, kendisini harekete geçiren Mars ile sıcak bir kavuşum içinde bulur ve bu da, kendisini sıkışmış hissettiren iş projeleri veya fikirler üzerinde harekete geçmek için ideal bir gün haline getirir. Bu eşleşme aynı zamanda parayla ilgili hayal kırıklıklarını da tetikleyebilir, bu nedenle anlık harcamalara dikkat edin. Daha sonra Luna, samimi Venüs ile atmosferi yumuşatmaya ve yavaşlatmaya yardımcı olan destekleyici bir bağlantıya sahiptir.


Akrep Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün yorulmak çok kolay, Akrep. Ay, günü sizin burcunuzda geçirerek, yolunda ateşli Mars ile buluşuyor. Bu eşleştirme, sizi harekete geçirirken, aynı zamanda öfkenizi ve sinirliliğinizi de artırır. Tüm hayal kırıklığını bastırmak yerine, fazla enerjinizi egzersiz yaparak veya fiziksel olarak harekete geçirmeyi hedefleyin. Neyse ki Luna'nın sevgilisi Venus ile tatlı buluşması, yürekten sohbetleri yörüngenize getiriyor.


Yay Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu, bugün karşınıza çıkan malzemeden yüzünüzü çevirmeyin. Derin duygulu Akrep ayı, öfkeli Mars ile birleşirken, sizi rahatsız eden veya hayal kırıklığına uğratan sorunlarla kafa kafaya mücadele ediyor olabilirsiniz. Bu eşleştirme, kendi kendini sabote etme kalıpları üzerinde harekete geçmenizi ister, ancak aynı zamanda içsel gerçekliğinizi yansıtan dış olaylar olarak ortaya çıkması da muhtemeldir. Neyse ki, Luna'nın manyetik Venüs ile hizalanması daha sonra darbeyi yumuşatır ve biraz tatlılık verir.


Oğlak Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak, Perşembe günü gökyüzünün altında tam gaz şarj etmeye hazırsın. Ay, son derece odaklanmış Akrep'in içinden geçiyor ve yoluna, harekete geçen Mars ile birleşerek, günü, belirleyici seçimler yapmak için güçlü bir ihtiyaçla dolduruyor. Arkadaşlarınızla veya toplumla ilgili hayal kırıklıklarıyla da karşılaşmanız muhtemeldir, bu yüzden öfkelenmemeye dikkat edin. Neyse ki, ayın içten Venüs ile barışçıl uyumu, baş gösteren herhangi bir tahrişe yatıştırıcı bir merhem görevi görür.


Kova Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Senin için kariyer cephesinde “gitme” zamanı, Kova. Keskin odaklanmış Akrep ayı, harekete geçen Mars ile birleştiğinden, bugün planlarınız ve emellerinizle ilerleme arzunuzu hiçbir şey durduramaz. Bu güçlü eşleşme, son derece enerji verici ve başarı odaklıdır, ancak aynı zamanda, herhangi bir otorite türüyle uğraşmaya gelince, sinirleri ateşlemesi de muhtemeldir. Daha sonra, Luna'nın sevgilisi Venüs ile yaptığı yatıştırıcı ziyaret, kırışan tüyleri düzeltmeye çalışır.


Balık Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Bazı büyük planlarda tetiği çekmeye hazırsın, Balık. Kara kara düşünen Akrep ayı, harekete geçen Mars ile birleşirken, hangi vizyonunuzu gerçekleştirmek istediğinizi bildiğinizden emin olun. Bu enerji verici eşleşme, size hoş bir enerji ve sürüş artışı sağlar, ancak aynı zamanda kendinizi ifade etmenize bir miktar sinirlilik de katması muhtemeldir. Neyse ki Luna'nın sevgilisi Venus ile buluşması, arkadaşları ve topluluğu aracılığıyla rahatlatıcı bir destek getiriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.