Boğa Burç Yorumları 30 Kasım 2021

Boğa burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 30 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne istediğini biliyorsun ve kimsenin seni etkilemesine izin vermemelisin sevgili Boğa. Örneğin, macera, deneyim, bilgelik ve bilinmeyen bölgelerden oluşan egzotik dokuzuncu eviniz aracılığıyla gezegensel yöneticiniz Venüs ile sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla büyüleyici Neptün arasındaki günümüzün sarhoş edici altmışlık konumu. dünya – ilham verici olabilir. Aynı şekilde, her şey gerçek olamayacak kadar iyi görünebilir. Pembe gözlüklerinizi çıkarın ama temel değerlerinizi gözden kaçırmayın. Bilhassa diğer insanların fikirlerinden etkileniyorsanız, bu size sezginizi kullanmanızı hatırlatıyor.


30 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün başkalarından destek isteyin. Ara sıra yardım eli (veya sempatik omuz) kullanabileceğinizi kabul etmek zor, ancak bir şans verin. Arkanda kim var? Bir sürü insan, o kim.


30 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, yoğun bir güne hazır mısın? Devam eden güneş-Merkür birleşimi, profesyonel yatırımlarınızda dönüşümü harekete geçirirken, Venüs-Mars altmışlığı profesyonel ortaklıklardan ilham alır. Bu arada, yatırımlarınızı kariyeriniz etrafında yapılandırmak için mükemmel olan hem güneş hem de Merkür altmışlık Satürn. Satürn altmışlıkları, kariyer yolunuzda ana belirleyiciler haline gelebilecek benzersiz profesyonel yatırımlar aramanızı teşvik eder. Çabalarınız için biraz ümidinizin olması gerekiyorsa, geri giden Neptün ile uyumlu yönleri için hem Venüs’e hem de Mars’a teşekkür edebilirsiniz.


30 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dış yaşamınız bugün çok az heyecan taşıyor. Bunun yerine, iç fikirlere odaklanın.


30 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Kendiniz için tasavvur ettiğiniz rüyayı somutlaştırmanıza izin verin, Boğa. Yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs, bugün kendisini mutlu Neptün ile destekleyici bir bağlantı içinde buluyor. Bu büyüleyici eşleştirme, enerji seviyelerini düşürmek ve ilhamı artırmak için çalışır, bu da daha büyük özlemlerinize uyum sağlamak veya rahatlatıcı veya meditatif uygulamalarla bir sonraki adımınızı ortaya çıkarmak için ideal bir gün yapar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.