Balık Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık Haftası)

Balık burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası neler bekliyor? Balık burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 29 Kasım – 5 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güneş tutulması kariyer ve meslek alanınızı aydınlatıyor. Balık, bu büyük bir değişimin başlangıcı olabilir.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep burcunda, eğitim evinizde, kendi Balık burcunuzda Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Okulda olabilirsiniz veya çocuklarınızdan birine derslerine yardım ediyor olabilirsiniz. Bu, bir okul danışmanıyla veya idareyle konuşmak için iyi bir zamandır. Profesyonel bir lisans almak istiyorsanız, bu lisansları yöneten devlet kurumuyla iletişime geçmenin tam zamanı.

30 Kasım Salı günü, kariyer evinizdeki Yay burcundaki Merkür, perde arkasındaki çalışma evinizde Kova burcundaki Satürn ile altmışlık açı yapıyor. Balık, büyük bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsin. Bugün ofis kapınızı kapatmayı düşünün, böylece derin işler yapmaya odaklanabilirsiniz. Muhtemelen bu konuda yalnız çalışacaksın. Bugün iyi bir yardım bulmak zor olabilir.


Balık Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

28 Kasım sabahı, sevgili Balık, Başak burcunuz yönetici gezegeniniz Neptün ile karşı karşıya geldiğinden, sizin için biraz zor olabilir. Kendinizi veya hoşlandığınızı aşırı derecede eleştirebilir ve buna karşılık başkalarının sizi nasıl yargıladığı konusunda güvensiz hissedebilirsiniz. Bu gün merkezinizi bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinize ne kadar kibar, cömert ve genel olarak harika olduğunuzu hatırlattığınızdan emin olun.

Neyse ki, romantik Venüs’ün 30 Kasım’da Neptün ile tatlı bir bağlantı paylaştığı haftanın ilerleyen saatlerinde aşk böyle bir meydan okuma gibi gelmeyecek. Atmosfer daha hafif görünecek ve mükemmel olmanın baskısı olmadan başkalarıyla bağlantı kurmayı kolaylaştıracak. Tutkulu Mars’tan gelen bir yardım eli, aynı zamanda masaya biraz ateşli enerji getirerek saçınızı dökmeniz için size bir fırsat verecektir.

4 Aralık’taki güneş tutulması, haritanızın profesyonel hırsları yöneten bölümünü harekete geçirecek ve odak noktanızı kalp meselelerinden kariyerinizle ilgili meselelere kaydıracak. Mevcut iş hayatınızdan memnun değilseniz, şimdi nerede değişiklik görmek istediğinizi düşünmenin zamanı geldi. Tüm sağlıklı ilişkilerin koşullarınız hakkında iyi hissetmeye dayandığını ve yaşamak için yaptığınız şeylerin, eğiliminiz üzerinde büyük bir etkisi olabileceğini unutmayın.


Balık Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Balık, bu hafta kariyer yolunda oldukça ilerleyebilirsin!

28-30 Kasım Pazar gününden Salı gününe kadar güneş, kariyer, başarı ve miras sektörünüzde geniş Yay burcunda Merkür ile kavuşum yapacak. Zeki kavuşum, kariyer yolunuzda ciddi hamleler yapmayı hedefliyor! Bu birkaç günün başarılı olması için kısa bir oyun planı yapın. Venüs kavuşum sırasında Mars’a sekstil yaptığından, topluluğunuzun – özellikle eğitim odaklı bir topluluğun – sizi desteklediğini görebilirsiniz. Ayrıca kariyeriniz için felsefelerinizden, farklı kültürlerden veya öğrenmekten keyif aldığınız bir şeyden ilham alabilirsiniz! Şu anda yeni hayaller gerçekleşebilir, bu yüzden nelerin mevcut olduğunu görmek için ağınıza ulaştığınızdan emin olun! Hafta ortasında, Neptün istasyonları doğrudan burcunuza gelir. Sonunda kendinizi net bir şekilde görebilir, işte kim olduğunuza ve masaya ne getirdiğinize tamamen güvenebilirsiniz. Zihniniz daha net görünebilir, bu nedenle kariyer yolunuz için nihai hedefinizin ne olduğunu anlamak daha kolay olabilir.

Son olarak, 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcundaki yeni ay tam güneş tutulması, kariyerinizde altı aylık yeni bir profesyonel potansiyel portalı açıyor.


Balık Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü bir şeyler tam olarak doğru değil, ancak tam olarak yerleştiremeyebilirsiniz. Yakında geçecek ve yaratıcı enerjiniz dışarı akacak ve doğru insanları muazzam bir şekilde etkileyecek. Perşembe ve Cuma günleri büyük olasılıkla konuşma ihtiyacı hissedeceksiniz – ancak kendinizi çok fazla bağlamamaya çalışın. Hafta sonu boyunca bir şekilde sergileneceksiniz ve onu düşündüğünüzden çok daha fazla sevmelisiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.