Boğa Burç Yorumları 1 Kasım 2021

Boğa burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, romantik tutkuyla ilgili beşinci evinizin üzerinde gezinirken, ilişkiniz ve/veya durumunuz üzerinde çalışmak için her zamankinden daha isteklisiniz. Aslında, muhtemelen tüm senaryoya bir büyüteç koyuyor, mümkün olduğunca inceliyor ve gözlemliyorsunuz. Saat işliyor, Boğa. Tatlı gezegensel yöneticiniz Venüs, samimi birlikteliklerden oluşan erotik sekizinci eviniz aracılığıyla ve anlaşılması güç Neptün ile onbirinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz arasındaki bir karenin bir çekişmeyi tetikleyeceğini unutmayın. duygularınıza gelince savaş. Zaten doğru olduğunu bildiğiniz şeyleri aşırı analiz etmeye gerek yok.

Boğa Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Şikayeti duyabiliyorsun, ama karışmak istemiyorsun. Halkınız arasında bir sürü saçma sapan iç çekişmeler oluyor, ama müdahale etmeniz gereken kadar ciddi bir şey değil. Aslında, kendinizi alıngan hissediyorsanız, hemen oyuna girebilir ve birlikte oynayabilirsiniz.

Boğa Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Mutlu Pazartesiler, Boğa! Artık çalışma haftanız başladığına göre, zihinsel dişlileriniz zaten dönüyor. Zeki Merkür, tüm beyin gücünüzü işinize ve kariyer yolunuza odaklayan çalışkan Jüpiter ile bir üçgen oluşturur. Mesleğiniz ile ilgili her şey zihninizin odak noktası olmak için savaşıyor olabilir – şu anda ne yaptığınız, nerede çalıştığınız, iş arkadaşlarınız vb. Mesleki yolunuz hakkında düşünürken, bir sonraki adımda ne başaracağınız konusunda beyin fırtınası yapmalısınız. Bu şimşek hızındaki üçlü, kariyeriniz için büyük planlar tasarlamak ve hayal etmek için mükemmel!

Bir sonraki seviyeye geçmek için ihtiyacın olan her şey senin içinde – uzan ve onu al!

Boğa Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi gününün kozmik manzarası, iş cephesinde baş gösteren sorunlarla başa çıkmanızı sağlıyor, Boğa. Konuşmaya başlayan Merkür, kara kara düşünen Pluto ile çekişmeli bir kareye kilitlenir ve sizi günlük işiniz ile hayalinizdeki yaşam arasındaki ayrımı acımasızca dürüst bir şekilde incelemeye zorlar. Daha sonra, ay, şehvetli Başak’tan denge arayan Terazi’ye kayar ve dikkatinizi eğlenceden uzaklaştırır ve odaklanmaya çevirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.