Kabusun Ardından: Uyanış Ve Gerçeklik Arasında

Gerçekle kâbusun iç içe geçtiği bir rüya, uyanamama hissi ve sonrasında gelen şaşırtıcı gerçeklik.

kabusun-ardindan-uyanis-ve-ger

Rüya:

30 Nisan sabah saat 9:30’da uyandım, korkunç bir rüya ile saat 10:30’da uyandım. Rüyada o kadar gerçekti ki, yine aynı odamdayım ve uyuyorum. Uyanmaya çalışıyorum ama uyanamıyorum, sırt üstü değil yan bir şekilde yatmışım. Bir elim yastığın altında, diğer elim yastığın üstünde ve sağa tarafıma dönük bir şekilde uyuyorum. Uyanamıyorum, bağırmak istiyorum ama bağıramıyorum. Kalkmaya çalışıyorum, sanki bedenim ruhum kalkıyor gibi oluyor, on santim yukarı kalkıyor ve geri iniyor. Hiçbir şekilde hareket edemiyorum, bildiğim bütün sureleri okuyorum. Hareket ettiğimi sanıyorum, sanki kalkmak için çaba gösterdiğimi biliyorum, hissediyorum ama hiçbir şekilde hareket etmediğimin farkına varıyorum. Çünkü yastığın üstündeki olan kolumun hiçbir şekilde hareket etmediğini görüyorum, gözlerim sadece gözlerim hareket ediyor. Odamın kapısını kilitleyerek uyumuştum. Odam rüyamda, rüya bile demiyorum çünkü o kadar gerçekti ki, nasıl uyuduysam o şekildeydi. İçerden sesler geliyor, yengemin bizde olduğunu anlıyorum. İsmi Emine, ona bağırıyorum, yardım et diye. Geliyor, kapımı açmaya çalışıyor ama açılmıyor diyor. Sonra konuşamıyorum, birden sesim kesiliyor, hiçbir şekilde sesimi çıkartamıyorum. Giriyor, yine kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum. Kolumu ısırıyorum, böyle üstte olan kolumu ısırıyorum, böyle canım hiçbir şekilde acımıyor. Yani bana göre üç, dört saat belki o şekilde kalmışımdır. En sonunda kalkıyorum, kapıyı açıyorum, kilidini açıyorum. Emine’ye diyorum, kapı açılır açılmaz yere bayılıyorum, kapının ağzına ve birden gözümü açıyorum. Aynı pozisyonda yatıyorum, kolum yine üst tarafta, yastığın biri altında. Hemen vücuduma bakıyorum, vücudumun hiçbir yerinde bir şey yok, sadece avuç içlerimi sıkmışım, tırnaklarım batmış. Neden bu şekilde bir şeyler gördüm ve neden uyandığımda odam aynı, hepsi aynı, rüyam ne aynısı, giyindiğim rüyada giydiğim kıyafet bile aynıydı.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: S****
Doğum Tarihi: 23 Aralık 1999
Burç:Oğlak Burcu
Numerolojik Sayısı: 9 Sayısı

Yorum:

Rüyanız, bilinçaltınızın derinliklerinden gelen güçlü bir mesajı ifade ediyor olabilir. Uykuda felç olma hissi, genellikle stres, kaygı veya kontrol kaybı duygularının bir yansıması olarak yorumlanır. Bu durum, gerçek hayatta hissettiğiniz baskı ve endişelerin bir sembolü olabilir. Rüyanızda hareket edememe ve bağıramama hissi, belki de hayatınızın bazı alanlarında kendinizi çaresiz veya sesinizin duyulmadığını hissettiğinizi gösteriyor olabilir.

Rüyanızdaki ‘Ee’ ismi ve onun yardım çabaları, size destek olabilecek birine duyduğunuz ihtiyacı temsil ediyor olabilir. Kapının açılmaması, belki de bazı fırsatların veya çözümlerin şu anda sizin için erişilemez olduğunu simgeliyor. Rüyanızda hissettiğiniz acı eksikliği, duygusal olarak bazı şeylere karşı uyuşmuş olabileceğinizi işaret ediyor olabilir.

Rüyanızın sonunda kapıyı açıp bayılmanız ve sonra her şeyin normal olduğunu görmek, belki de zorlukların üstesinden gelme ve sonrasında huzura kavuşma arzunuzu yansıtıyor. Rüyanızın bu kadar gerçekçi olması, yaşadığınız duyguların şiddetini ve bunların bilinçaltınızda ne kadar derin kök saldığını gösteriyor. Rüyanızın sonunda her şeyin normal olması, belki de içsel bir denge ve huzur arayışınızın bir göstergesi olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!