Galata Kulesi’nde Bir Gece: Rüya Ve Gerçeklik Arasında

Rüyada Galata Kulesi'nde yaşanan dramatik bir gece ve sonrasında gelen içsel yolculuğun hikayesi. Karakterlerin duygusal bağları ve çözüm arayışları.

galata-kulesinde-bir-gece-ruya

Rüya:

Öncelikle, rüyamda Gaddar dizisinin karakterleri olan Kurt ve Müdür’ü gördüm.

Ben böyle bir intihar falan düşünüyordum. Gitmişim Galata Kulesi’ne, gece vakti içeri sızmışım. Onun en tepesine çıkmışım, balkonunda duruyorum. Böyle mermerinin üstüne oturmuşum, ayaklarım da aşağı sarkıyor. Öyle oturuyorum orada, rüzgar esiyor hafif hafif, çok fena gök gürlüyor falan. O sırada Kurt deli gibi beni arıyor işte, telefonla arıyor. Bir yandan Müdür’ü sıkıştırıyor, beni bulsun diye. Kendisi de olası her yere bakıyor falan. Ben telefonların hiçbirini açmıyorum. Sonra o gök gürültüsünden doğal olarak sağanak yağmur başlıyor, baya kötü yağmur yağıyor falan. Kurt sonunda beni buluyor. Bende o sırada ön tarafa doğru yönelip kendimi aşağı bırakacakken, mermer ıslanıp kayganlaştığı için geri balkon tarafına yere düşüyorum. Kurt da aşağıda tek tek katlara bakıyordu, sesi duyunca anında yukarı çıktı. Yanıma geldi, sarıldı, çok endişeli görünüyordu. Yanında da çanta vardı işte, yağmur yağmaya devam ediyor, biz içeri girdik. Ben tek kelime etmiyorum. Gittik bir yerde, bana çantayı verdi. Orada bir şey söyledi, onu hatırlamıyorum. Muhtemelen “Kıyafet getirdim, hasta olacaksın, üstünü değiştir.” gibi bir şeydi. Ben aldım çantayı, böyle oda gibi bir yere girip üstümü değiştirdim. Çıktım, geri onun yanına gittim. Yanındaki havluyla saçımı kuruttu falan, sonra bir daha sarıldı. Böyle gözlerini kapatıp uzun uzun sarıldı. Sonra şey dedi, “Çok korktum, niye yaptın bunu?” falan. Ben ağzımı bile açmadım. Bir süre sessizlik oldu, sonra dedi işte, “Şu an konuşmak istemiyorsun ama bunu başka bir zaman da olsa konuşacağız.” dedi. Sonra işte beraber aşağı indik, bizim aşağı inmemizle Müdür geldi arabayla. Biz bindik arabaya, sonra önce beni kendi evime bıraktılar. Sonra Kurt ve Müdür gitti işte, ondan sonra direkt ertesi güne geçti. Ertesi güne geçtiğinde hava gayet günlük güneşlikti, dünden eser yoktu. Ben gerçekten az bir şey üşütmüşüm, boğazım falan ağrıyordu hafiften. Kurt da geldi, aldı beni. Kafe gibi bir yere gittik, oturduk. Kahve içiyoruz, çubuk kraker çıkardı masaya, koydu. Beraber yiyelim diye, ikimiz de yemeye başladık. Sonra şey dedi, “Anlatmaya hazır mısın, yoksa endişelenmeye devam mı edeyim?” dedi. Bende ona böyle kırgın bir bakış attım. Bir süre yine sessizlik oldu, sonra işte ben konuşmaya başladım. O da böyle hem üzgün hem endişeli duruyordu. Sonra işte ben bir şeyler dedim, o bir şeyler dedi falan. Öyle konuştuk, konuştuk, çözdük ne meselesi varsa. Orada konuşulanları hatırlamıyorum. Sonra Müdür geldi (tabii her şeye illa burnunu sokacak). Geldi, sandalye çekti, oturdu falan. Dedi işte, “Naptınız, iyi misiniz artık?” diye. Kurt da dedi, “Müdürüm, öyle pat diye gelinir mi?” dedi. Ben güldüm orada. Sonra Kurt da benim güldüğümü görünce gülümsedi. Sonra Müdür de böyle bir sırıtarak bir bakış attı. Sonra “E, iyi ben gidiyorum ama iş çıkarsa ve zamanında gelmezsen külahları değişiriz, ona göre Kurt.” dedi. Kurt da “Hiç merak etmeyin, müdürüm.” dedi. Müdür gitti, sonra işte benim keyfim yerinde falan, takıldık öyle, sarıldık falan.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: M****
Doğum Tarihi: 03 Eylül 2008
Burç:Başak Burcu
Numerolojik Sayısı: 4 Sayısı

Yorum:

Rüyanı dikkatle okudum ve şimdi seninle paylaşmak istiyorum. Rüyanın sembollerini anlamaya çalışalım:

1. Galata Kulesi ve Balkon: Galata Kulesi, yükseklik ve manzara ile ilişkilidir. Balkonda oturman, bir konuda yüksek bir perspektif kazanma arzunu temsil edebilir.

2. Kurt ve Müdür: Bu karakterler, rüyanın içindeki rehberler gibi görünüyor. Kurt, seni arayarak ve bulup kurtararak bir tür koruyucu rol oynuyor gibi görünüyor. Müdür ise daha otoriter ve endişeli bir figür olarak karşımıza çıkıyor.

3. Yağmur ve Islak Mermer: Yağmur, duygusal bir temizlik ve yeniden başlama anlamına gelebilir. Islak mermer, kayganlık ve zorluklarla ilişkilidir.

4. Sarılmalar ve İletişim: Kurt’un seni sarılması, destek ve sevgi arayışını ifade edebilir. Müdür ise konuşma isteğini temsil ediyor gibi görünüyor.

5. Güneşli Gün: Rüyanın sonunda güneşli bir günün gelmesi, umut ve aydınlık bir geleceğe işaret edebilir.

Rüyanın genelinde, zorluklarla başa çıkmak için destek arayışı ve iletişim ön planda gibi görünüyor. Bu rüya, içsel bir yolculuğun ve duygusal dengeyi bulmanın sembolik bir yansıması olabilir. Unutma ki rüyalar kişiseldir ve yorumlar subjektif olabilir. Senin için anlamlı olanı içselleştir ve bu süreci kendi içinde keşfetmeye devam et. 🌙✨

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!